perjantai 7. maaliskuuta 2014

Me&I uutuudet

 
 
Me&I:lle ilmestyi keskiviikkona seitsemän uutta tuotetta. Lapsille merirosvosarjaa neljä vaatetta ja naisille kolme keväistä vaatetta. Posti toi meille yllärin blogiyhteistyön merkeissä ja kirjeestä löytyi merirosvopaita 134/140cm. Arvaatte varmaan että pieni mies tykkäsi. ;) Itse on olen pääkallokuvio vaatteiden ostoa vältellyt, mutta tämä Miikkarin pääkallo on niin "söpö", että uppoo minullekin.

 
Kokona tuo 134/140cm on juuri se oikea Emilille, kuten jo aiemmassa Me&I postauksessa tulikin mainittua.
Ihana turkoosi/valkoinen raita antaa paidalle kivasti raikkautta.
Pitää tähän samaan nyt kehua nuo Meandin denim-housut. Meillä oli jo syksyllä 122/128cm käytössä ja nyt nämä 134/140cm, jotka saimme syksyllä testiin. Ovat kestävät ulkoleikeissäkin ja koska malli on väljä, niin alle meni hyvin syyssäässä ohuet fleecehousut. Näissä on ne vyötärön ja lahkeensuun kuminauhasäädöt ja ne on kyllä niin huiput, että toivon joka merkille. Niillä on niin helppo säätää housut lapselle sopivaksi ja lahkeensuut ei laahaa maata, vaikka alkuun olisikin hiukan pitkät pöksyt.
 
 
Merirosvo t-paitaa saa myös roosa/valkoisena. Menee kivasti tytöille ja miks ei tämäkin sävy pojille. Ruskeat collarishortsit sopii kumpaankiin teeppariin ja myös kivasti muihin kevään malliston t-paitoihin.
Vauvoille merirosvot löytyy lyhytlahkeellisena/hihaisena bodyna.
 

 
Pitkä nearly black sävyinen maksimekko on minusta todella kiva, sen taidan laittaa tilaukseen.
Vauvamasun kanssa taatusti kesän pidetyin asu. ;)
Valkoinen penquin top ja paisley fluid pantsit on kesäisen raikkaat ainakin, mutta nuo housut ei ihan ole omaan makuuni. Hauska idea kuitenkin!
 
Mitäs tykkäsitte uutuuksista?
Ensi kuussa on tulossa vielä lisäyksiä, toivottavasti kaikkea kivaa ja kesäistä. ;)

 


12 kommenttia:

  1. Varmaan meidänkin kuusvee tykkäisi, mutta itse en pääkallovaatteita osta lapselle (enkä kyllä aikuisellekaan :) joten hankkimatta jää. Myöskään noista Me&I:n farkuista/canvashousuista en tykkää kun ne on aika leveitä, siis muuten kuin vyötäröltä, ja minusta vähän tönkköjäkin, vaikkeivat ne canvashousut ainakaan kovin paksuja ole, johtunee leveydestä. Collegehousuja ja paitoja ko. merkiltä meillä on kuusveellä paljon, nyt tosin housunpolvien kulutus on alkanut muuttua niin kovaksi, että ohuet collegemateriaalit voidaan jatkossa unohtaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on ollut vähän sama periaate, että pääkallo vaatteita en ole ostanut ja niitä ei meillä ole ollut vielä tätä t-paitaa ennen yhtäkään. ;) No tämä kun tuli yllärinä postissa ja Emil ihastui, niin taatusti pidetään. En ehkä itse kuitenkaan olisi tätä ostanut, vaikka onkin minunkin makuun ihan kiva.

      Poista
  2. Satutko tietämään seuraavien lisäysten tarkempaa päivää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä tarkempaa päivää, sen vain että noin kukauden päästä näiden ilmestymisestä tulee taas uutta eli varmaan huhtikuun alussa. ;)

      Poista
  3. Mä en oikein lämmennyt tuolle raitapaidalle kuvaston kuvista, mutta Emilin päällähän se näyttääkin tosi kivalta! Mukava nähdä sovituskuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo oli paljon kivempi livenä kuin kuvissa, niin tosin tuppaa monen Meandin vaatteen kanssa käymään. ;)
      Kiva kuulla että tykkäät sovituskuvista, niitä taatusti tulee blogista löytymään usein. ;)

      Poista
  4. Minä tykkäsin tuosta vauvojen pääkallobodysta :) Se ois kyllä melkein semmonen must have. Ja nuo shortsitkin on ihan kivat. Nuo pääkalloraitapaidat ei kyllä oikein iske. Muutenkin olis voinut lisäyksissä olla jotain muuta kun pääkalloja, koska viime syksynäkin oli tuota pääkalloteemaa. Jään vielä odottelemaan seuraavia lisäyksiä, että olisko niissä jotain kivaa että sais hyvän syyn kotiuttaa tuon pääkallobodyn, yksinään en sitä viitsi nyt tilata, koska vasta tällä viikolla hain postista miikkaritilauksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on edelliset niin vasta tulleet, että saattaa olla että odottelen ne ensi kuun uutuudet ja tilaan vasta sitten. ;)
      Minustakin olisi voinut tulla jotain muutakin, mutta toivotaan että seuraavassa erässä tulee. Shortseja kaipailen ainakin esim. froteisena ja jotain kesäisen värikästä t-paitaa. ;)

      Poista
  5. Minä kyllä petyin tähän mallistoon. Pelkkiä pääkallokuvia! En edelleenkään halua meille pääkalloja. Sortseissa luukuva on vain pienenä takataskussa, joten niitä harkitsen viime kesän oranssien sortsien erittäin hyvä laadun vuoksi. Niitä sai pitää ja pestä ja ovat edelleen siistit :)

    Tuo maksimekko sen sijaan näyttää minun jutulta :) Sitä harkitsen vakavasti. Tykkään olla kotosalla kesällä pitkässä mekossa (ja miksei muuallakin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksimekko on minunkin hankintalistalla, mutta pitää kai odotella seuraavat lisäykset eka ja tilata vasta sitten. ;)
      Pääkallot on ollut meilläkin ei listalla, mutta tämä tuli yllärinä Meandilta meille, joten toki käytetään. Varsinkin kun Emil tykästyi paitaan.

      Poista
  6. Juu, eiei pääkalloille. Harmi, odotin näitä uutuuksia. -P

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)