perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kevään Villervallaa (sis. alekoodin Skidiin!)

 
 
Kaikki varmaan tietää jo että sisävaatteiden lempparimerkkini on Villervalla. Niissä on vaan kaikki kohdallaan, värikkyys, istuvuus, laatu, kohtuullinen hinta ja kokoja saa 140cm saakka. Meillä on ollut Villervallaa monessa koossa jo muutaman vuoden ajan ja kertaakaan en ole joutunut pettymään. Toki vaatteisiin tulee vähän nukkaa, kun se on kovassa käytössä, mutta minkä merkin vaatteeseen ei tulisi? Villervallat on minun makuun kuitenkin suhteessa hintaan kestäneet käyttöä todella hyvin, etenkin siitä tykkään että ne pysyy kuosissaan pesusta toiseen.
 
Skidin kanssa yhteistyössä sain taas kasan Villervallaa sovituskuvia varten.
(vaatteet siis lähtee takaisin Skidiin nyt kuvattuani ne, paitsi muutaman näistä ostin meille) ;)

 
Emil on siis nyt n.128cm pitkä. Juuri siinä vaiheessa, että 128cm alkaa monesta vaatteesta olla pieni ja 134cm taas monesti hiukan liiankin reilu. Villervallasta voisin heti alkuun sanoa, että ne vastaa mielestäni hyvin kokoaan ja osa on jopa reilua mitoitusta. Viime syksyn mallistosta meillä on esim. kaikki velourhousut vielä 128cm käytössä ja on jopa hiukan kasvuvaraakin jäljellä. Paidoistakin menee just vielä 128cm, mutta kasvunvaraa ei ole yhtään.
 
Nämä kevään malliston uutuus sävyä olevat ruskeat canvashousut on yläkuvassa kokoa 128cm ja samoin turkoosi raitapaita. Kuten kuvista huomaa ovat vielä oikein sopivan kokoiset Emilille. Tosin vaatteet tuppaa hiukan (ei paljoa) kutistumaan useamman pesun jälkeen, joten meidän aiempien mallistojen koossa 128cm ei ole kyllä reiluutta näin paljon kun näissä uusissa ennen pesuja on vielä.

 
Ihanan raikkaat sävyt taas kevään mallistossa.
 

 
Canvashousuissa ei tässä uudessa mallistossa ole reikäkuminauha-nappi säädettävää vyötärökuminauhaa. On vain kuminauha ja vyötärön säätö sitten ihan nauhoilla. Harmillista että se säätö on poistettu, oli kuitenkin niin paljon kätevämpi systeemi. Housut onneksi silti istuu ihan yhtä hyvin hoikalle lapselle kuin aiemminkin ja takataskujen tähdet on ykköset.
Näissä kuvissa vertailussa koot 128cm ja 134cm. Isommat on melko reilut vielä Emilille, mutta ihan pidettävät lahkeensuiden resorien ansiosta. Itse päätyisin hänelle jo tuohon 134cm kokoon, koska 128cm kyykistellessä lahkeet nousee ja sitten poika kiskoo niitä alas. ;)
 

 
Tähti/pallo paidoista soviteltiin sävyä koralli. Sävy on minusta sellainen oranssiin vivahtava punainen, sopii todella hyvin pojallekin. Kokona tässä paidassa 134cm, istuu minusta tämä isompikin koko jo ihan kivasti päälle Emilille. Turkoosit canvakset 134cm.
 

 
Collegetakki eli pusakka on sellainen ihanan sopivan paksuinen takki, ei sitä perinteistä collegemateriaalia vaan hiukan ohuempaa mutta napakkaa puuvillaa. Tässä vihreä koossa 134cm ja just hyvä koko. Näitähän löytyy Skidistä monessa värissä yksivärisinä ja raidallisina.
 

 
Valko tähtiset t-paidat on kaksoiskokoa, tässä kuvassa Emilillä 134/140cm. Pienempi koko eli 122/128cm menisi sekin vielä hyvin Emilille, joten sanoisin että ovat reilua kokoa ja vastaa melkein sitä kaksoiskoon isompaa kokonumeroa. Koska malli on kuitenkin Villervallan paidoissa sopivan slimmi, niin hyvin voi hiukan reilunkin koon ottaa. Riippuen tietysti tykkääkö just sopivasta vai hiukan reilummasta mallista.
 
Farkut on mallia "City jeans". Niissä on kivat yksityiskohdat ja lahkeissa suora malli, jonka voi kuitenkin kiristää. Lahkeensuusta nimittäin löytyy se reikäkuminauha/nappi systeemi ja samoin vyötäröltä. Tässä sovituksessa koko 134cm.
 

 
Raikas kevätraita paita on yksi malliston lemppareistani, siihen sopii kivasti housut vaikka missä värissä.
Kokona kuvassa 134cm.
Collegehousut on samaa matskua kuin collegetakitkin eli ihanan pehmoiset. Kokona sovitettiin näistäkin 134cm, mutta se on selvästi liian reilu vielä. Näissä collegehousuissa on hiukan reilumpi lahkeen mitta kun canvaksissa samassa koossa. Näistä ostaisin Emilille vielä koon 128cm.
 

 
Tässä vielä loppuun hiukan kokovertailua paidoista. Alla pitkähihaisissa siis 134cm ja päällä 128cm. Lyhythihaisissa alla 134/140cm ja päällä 122/128cm.
Villervallan sukkia pitää myös kehua, meillä on ollut jo monet ja tykkään kovasti niistäkin. Pysyy parempana kuin esim.H&M:n tai Lindexin sukat. Koot on suht reilut. Meillä on ollut tuo koko 6-8v. (28-30) tähän saakka käytössä, vaikka Emilin kenkäkoko onkin jo 33. Nyt siirrytään vasta siihen isompaan sukkakokoon eli 8-10v. (31-33).
 
Yritin kuviin vangita vielä tuota uutta ruskean sävyä canvashousuista, mutta ei se ihan oikein tarttunut. Sävy on kuitenkin tosi kaunis suklaanruskea. Paidoissa on muuten nuo tummat kantit ja tummansävyiset tähdet myöskin tuota ruskeaa (ei siis mustat vaikka kuvissa niin näyttää).
 

 
Lopuksi vielä teille kaikille muillekin Villervallaan ihastuneille lukijatarjous Skidiin!
Koodilla indoor saat 10% alennusta Villervallan vaatteista ajalla 14.-16.3.2014.
Voimassa siis tämän alkavan viikonlopun, kannattaa kurkkia mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään. :)
 
Klikkaa Skidiin tästä.
 
 

21 kommenttia:

  1. Höh, no onpa tyhmää että vyötärönsäätö on poistettu!! Katselinkin kuvista, että ei nöy, ja kyselinkin asiasta jotain kautta saamatta vastausta :( Taisi meidän hyvin alkanut ystävyys canvashousujen kanssa sit loppua siihen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo on harmillinen juttu, oli niin kätevä systeemi hoikalle lapselle. Sekin vielä, kun moni lapsi ei oikein itse noita nauhoja saa vessakäynnin jälkeen sidottua. :( Meillä Emil onneksi saa nuo housut ilman nauhojen avaamista laskettua alas, kun on niin hoikka lantiolta, mutta silti ois kivempi jo ois se kuminauhasäätö.

      Poista
  2. Ai jai mitä houkutuksia sitä taas postaillaan! ;)

    Kuten tiedät, Villervalla on myös mun suosikkeja. Ehdin jo tilata vihreät canvashousut ja resorifarkut normihinnalla, pöh. Tuo oranssinpunainen tähtipaita on arveluttanut minua sävynsä puolesta, mutta nyt ei arveluta enää: tosi hieno! Collegetakin malli näyttää tosi kivalta.

    Pähkäilin noiden suklaanruskeiden ja vihreiden canvaksien välillä ja nyt huomaan, että olisi pitänyt sittenkin ottaa ruskeat. Kaunis sävy. Vihreä oli jopa hieman liian vihreä minun värikylläiseen makuuni.

    Täytyy tehdä kesällä pyhiinvaellus Skidin puotiin, että pääsee hypistelemään ihanuuksia ihan omin sormin :) Kävin vuosia sitten Porvoon liikkeessä ja ihastuin jo silloin, vaikken vielä tiennyt lastenvaatteista mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villervalla on ihana! ;)
      Oi kun pääsisikin ihan liikkeeseen hypistelemään, mutta meillä ei oikein sille suunnalle ole muuta "asiaa". ;) Onneksi Skidi on aina lapsimessuilla, joten siellä olen minäkin päässyt ihan koko valikoiman hypistelemään. Toivon mukaan pääsisin messuilemaan tänäkin vuonna.

      No nyt toiset canvakset tilaukseen, niitä ei voi olla liikaa! ;)

      Poista
  3. Hei, viitsisitkö mitata noista pitkähihaisista kainalo-hiha mitan molemmista 128 ja 134 paidoista? Meillä pitkäkätinen poika ja olisi kiva tietää hihan mittaa! Kiitos jo etukäteen jos ehdit mittailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä sinulle mittoja;
      Värikkään raitapaidan mitat koossa 128cm on; kainalo-hihansuu 40cm ja niska-helma 52cm.
      Värikkään raitapaidan mitat koossa 134cm on; kainalo-hihansuu 44cm ja niska-helma 54,5cm.

      Vertailin meidän vanhoja 128cm näihin uusiin 128cm ja vanhat ovat pesussa kutistuneet 2-3cm hihanmitasta ja saman helman pituudesta. Eli kannattaa muistaa tuokin tilatessa. :)

      Ole hyvä!

      Poista
    2. Kiitos! Tästä on paljon apua!

      Poista
  4. Täällä myös yksi Villervalla fani. Ihanan raikkaita värejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä tosiaan on ihanat värit, ei ihme että sinäkin olet fani. ;)

      Poista
  5. Ai, ai ai!! Nää on niin ihania! Tuo oranssi/pun on niin ihana väri. Meillä kanssa eskarilaisella tuo koko 128 käytössä nyt. Tästä uudesta mallistosta ehkä täytyy sitten jo ostaa tuo 134. Canvashousut on isoveikan vanhat ja niissä koko 134 on just hyvä. Isommalle ostan tästä kevät mallistosta kokoa 140. Pituutta pojalla n.138 ja vielä hyvin mahtuu paidoissakin tuo 140. Ensi syksynä tuskin enää.. Itse tykästyin canvashousuissa tuohon hiekan väriin. ps. Taas niin söpö malli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malli taas kiittää! ♥
      Oi teillä on ihana, kun mahtuu vielä isommallekin Villervallaa. Meillä juuri Oliver oli silloin päälle 140cm, kun näihin tuli tuo isoin koko eli 140cm. Ei siis enää mahtunut, vähänkö harmitti. Onneksi Emil tykkää kuten minäkin, niin saan sitten hälle shoppailla. ;)

      Poista
  6. Wou, noi canvashousut on hienoja! :)

    VastaaPoista
  7. He! Tiedätkö milloin Villervallan välikausitakit tulevat myyntiin? Välikausihousuja on jo myynnissä, mutta missä viipyy takit? Aikaisempina vuosina takit ovat olleet jo tähän aikaan myynnissä. Kohta pitää ostaa jonkun toisen merkin takki, jos ei luottomerkiltä ala kuulua takkeja. Onhan sitä isompiakin murheita, mutta vaatehullu kun on, niin ei multa enää odottaa! ;)

    Satu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takeissa on viivettä, mutta tulossa ne on ja niistä tulossa vielä oma postaus blogissani. ;)
      Maaliskuun lopussa/huhtikuun alussa ne pitäisi tulla, näin minulle infottiin. Toivotaan niin!
      Tuo malttamattomuus on minunkin huonopuoli ja niitä takkeja odotan innolla minäkin. Onneksi pärjätään tarpeen mukaan vanhoilla alkuun, mutta ehdottomasti tähtitakki on Villervallalta myös saatava. ;)

      Poista
  8. Mihin tuo koodi kuuluu syöttää? Tarviiko rekisteröityä asiakkaaksi? Tabletilla kävin tuolla skidin sivuilla ja kassalle mennessä en koodille löytänyt kohtaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, kun en muistanut sinulle ajoissa vastata! Koodi tulee tosiaan siinä kassalla alareunassa olevaan laatikkoon ja muistaakseni se pitää vielä sitten hyväksyä.

      Poista
  9. On siellä kassalla ihan alareunassa kohta mihin voi alekoodin syöttää. Itse kävin juuri tilauksen tekemässä, vähän kevättä ja kesää typykälle. Ihanan raikkaita kuoseja, toivottavasti laatu olis nyt kohdallaan kun aiemmin kuullut paljon huonoakin. Nyt uskaltauduin vähän reilummin tilaamaan alekoodin takia :) Ja tytöllä onkin kyllä kova uupelo kesävaatteista, mitään ei ole valmiina. Kiitos siis Mia taas alekoodista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin taitaan suurinosa vaatteista olla Villervallaa, kun tuli ostettua aikamoinen satsi. ;)
      Kiva että alekoodista oli hyötyä ja pysy kuulolla, lisää Villervalla juttua tulossa huhtikuussa. :)

      Poista
  10. Huomasin, että canvas housuista oli tullut täksi kevääksi kivoja uusia värejä ja tiedustelin Skidistä heti, että onko niissä sama säätömahdollisuus kuin viime vuotisissa. Sain nopean vastauksen ja jäin ihan oikeasti ihmettelemään, että miksi sitä ei enää ole. Meillä jää ainakin housut nyt ostamatta. Onneksi hamstrasin viime vuoden mallistosta parit reilussa koossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä harmi juttu, en myöskään tullut kysyneeksi miksi säätö oli poistettu. Täytyypä kysyä Skidin tytöiltä.
      Meillä jäi kaikki viime vuotiset pieniksi tai jää nyt kevään aikana, joten ostin kyllä näitä nyt 134cm. Saa nähdä miten käytännössä toimii, kun on ne nauhat sidottava..

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)