keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Silverjunglen uutuuksia (sis. lukijatarjouksen!)

 
 
Sain jälleen yhteistyökumppaniltani Silverjunglelta meille testiin Emilille pari vaatetta heidän uudesta syksy/talvi mallistostaan. Keltainen tähtipaita on ihana uutuus väri uudessa mallistossa ja samoin uutta on harmaa fleecepipo, mustat tähtihousut taas jatkaa jo entuudestaan tuttuna suosikkina.
 
Valitsin meille kokona 134/140cm, koska edellinen koko eli 122/128cm on jo jäänyt pieneksi ja tiesin että nämä tuppaa vähän pesujen myötä kutistumaan. Emil on siis nyt varmaan n.124cm pitkä.
 

 
Kuvissa vaatteet on vielä pesemättä, joten ovat selvästi reiluja. Mutta tosiaan ainakin meillä nämä ovat kutistuneet useamman pesun myötä jonkin verran. Materiaali on 97% puuvillaa ja 3% elastaania, joten noissa on sopivasti joustoa ja ovat kuitenkin ihanan pehmoisia. Fleecepipo on kaksinkertaista fleeceä, joten lämmin taatusti pakkasella. Pipo on kokoa 55/57, melko reilu vielä, mutta pystyy minusta Emilillä kuitenkin käyttämään.
 
Edelliset testivaatteet on kovasti pidettyjä ja silti pysyneet täysin kuosissaan, nukkaakin on mielestäni vähän käyttökertoihin nähden. Joten itse olen ollut laatuun varsin tyytyväinen. Hinta on myös mielestäni oikein kohtuullinen.
 

 
Tähtihousut on olleet meillä yhdet suosikkihousuista jo pari kautta.
Housut on minusta just sopivan paksua materiaalia, ei paksua collegea tai ohutta trikoota, vaan just siitä välistä. ;) Tietysti yksi tärkeimmistä syistä kuitenkin on, että ne istuu täydellisesti hoikalle lapselle. Vyötäröllä on se nappi+reikäkuminauhasäätö, joka minusta saisi olla vakio kaikissa lastenhousuissa. Se helpottaa kummasti käyttöä ja tuo mukavuutta, kun housut pysyy todella jalassa ja vyötärö joustaa leikeissä.
 

 
Tähdet on varmasti sellainen vakiokuva, joka minua ei jaksa kyllästyttää koskaan. Ehkä myös siksi, että se sopii niin vauvalle, kun isommallekin koululaiselle. Silverjunglen tähdet on applikoitu huolella ja erittäin siististi vaatteisiin kiinni.
 
Silverjungle tarjoaa lukijoilleni -20% alennusta koko valikoimasta!
 Alennuksen saa koodilla; poikien20 ja se on voimassa 13.11.2013 saakka.
Ostoksille Silverjunglen kauppaan pääset tästä. :)
 
 

12 kommenttia:

  1. Moikka! Esikoinen käyttää kokoa 104-110cm, joten kannattaisko ottaa koko 116cm?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Vaatteet ovat kaksoiskokoa, joten suosittelen teille sitä 110/116cm. :)

      Poista
  2. Hoikalle varmasti ovat hyvät housut, mutta rotevammalle ei käy ollenkaan. Vyötärössä sen verran hoikka mitoitus. Ja jos reidet osuu toisiaan vasten, kangas menee pilalle jo ensimmäisellä käyttökerralla. Ei kestä hankausta laisinkaan. Samoin sisäsauma hieman venytessään menee reille ensimmäisellä käytöllä. Todellakin vain hoikkien lasten housut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tosiaan on hoikalle varmasti parhaat. Aika monella merkillä housut tuntuukin olevan joko hoikalle tai rotevammalle. Meillä taas esim. H&M:n collegehousuja ei voida käyttää ollenkaan, koska vyötärö on niin leveä. En tiedä kumpi on ongelmallisempaa, löytää hoikkikselle housut vai rotevammalle? Olisi kiva kuulla sinun näkemys, että mistä teille löytyy parhaat housut? :)

      Poista
    2. Välillä löytyy Po.pilta, Nicolas merkiltä ja niinkuin mainitsit niin H&M:ltä. Ja ihan marketeista.Silloin kun leveämpiä on tarjolla. On se kieltämättä ainainen haaste löytää sopivia housuja, koskee kaikkia housuja. Ulkoiluun Ticketiltä taitaa löytyä leveimmät ja Po.pilla seuraavaksi parhaimmat. Hankaluus myös siinä että vaikka housut menee päälle, niin ne ei välttämättä kestä esim. reisien hankautumista. Jokaisella omat suosikit :)

      Poista
    3. Meilläkin kokemusta Silverjunglen housujen saumojen reikiintymisestä muutaman käyttökerran jälkeen:( Ei riipu mitenkaan lapsen rotevuudesta, meilla lapset hoikkia/normaalivartaloisia. Tein reklamaatiota pariinkin otteeseen (neljat eri housut) Silverjunglelle, pahoittelivat laatuongelmaa (kuulemma ommeltu tylsalla neulalla?!) , mutta hyvitys on kylla edelleenkin saamatta:/

      Poista
    4. Yritys antaa todella huonon kuvan toiminnastaan, kun eivät korvaa reklamoitua tuotetta. Kyse kun on huonosta laadusta. Raha kelpaa, mutta vastuu unohtuu. Harmillista :(

      Poista
  3. Hyvännäköisiä lastenvaatteita tosiaan. Väriyhdistelmä puree, tunnetusti. Reikäkumppari+nappi on munkin mielestä ehdottomasti paras vyötärösäätö.

    Ai-jai, kuinka siellä taas kiusoitellaan keltaisella ja alekoodilla tätä höperöä, joka käytti viimeiset rahansa oranssiin haalariin ja tänään saapuneisiin kutkuttavan ihaniin Alba Babyn keltaisiin ja ruskeisiin baggyihin + Ej Sikke Lej tiikeripaitoihin ;)

    Karmeaa olla ostolakossa Reiman varastontyhjennysmyynnin aikaan! Mutta eipä sieltä kovin moni ole saanut mitään ostettuakaan, kun tekniikka ei toimi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, teille on siis tullut vaikka mitä ihanaa! ;)
      Pitääpä käydä kurkkaamassa Reiman Outlet, jos se nyt toimii.

      Poista
    2. Ei se toimi. Turhaa notkuu koneella. Minä siirryin ticketin outlettiin ja toimi moitteetta. Se paketti kannetaan vielä kotiin asti ja kokemuksesta tiedän ko vaatteiden kestävän paremmin.

      Pettynyt olen reimaan. Toisaalta ehkä kävi hyvin etten saanut sieltä ;-) edellinen reiman talvihaalari oli surkea.

      Poista
  4. Voi, taisin sitten tilata liian pieniä, kun jätkä on 102cm ja tilasin 98/104 housut!! Pesemättä ne ovat juuri nyt sopivat ja kuvittelin etteivät kutistu, kun pesu sallittu vain 30 asteessa. No, jospa ehtisivät päälle edes muutaman kerran, kun laputkin saksin jo pois ;)

    Tilaamani velourhousut taas vaikuttavat mitoitukseltaan reilummilta. Otin niistäkin 98/104 koon ja niissä on enemmän kasvuvaraa.

    Yllättäen tilaamani fleectakki koossa 110/116 oli jo nyt hihoista nafti. Eli pitänee tilata ensi kerralla reilusti suurempaa kokoa.

    VastaaPoista
  5. Harmittaa kun paidat on nafteja ja saman koon housut jättejä :( En ikinä muista sitä kun tilaan ja tilaan molemmat samaa kokoo. Tampereen lapsimessuilta ostin sen keltasen tähtineulehupparin ja se taas olli aika isoo mitotusta verrattuna saman koon tavallisiin paitoihin.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)