keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Joulun juhliin (Pompin pakettia)

 
 
Pomp de luxilla oli tässä taannoin kampanja, että tietyistä tuotteista sai -25% alennusta ja postikulut ilmaiseksi kun tilasi väh.65e. Tarjoukseen oli tartuttava tietenkin heti, koska olin jo syksyn mittaan iskenyt silmäni muutamaan vaatteeseen ja miettinyt tilaamista moneen otteeseen. Pompin vaatteet ei ole ihan niitä tyypillisimpiä meidän Emilin kaapissa, mutta mielestäni etenkin sellaiseen siistimpään menoon todella kauniita vaatteita ja sellasia toki meilläkin kyläillessä ja juhlapäivinä tykätään käyttää. Lisäksi tykkään laadusta, mitä nyt parin vaatteen kokemuksella olen todennut.
 
 
 
Nuorimmilla veljeksillä oli joulun juhlia ajatellen vajetta kauluspaita osastolla ja tilasin heille nämä tähtipaidat. Luulin tuotekuvien perusteella paitojen pohjavärin olevan vaaleampi harmaa, mutta yllätyksekseni olivatkin tummanharmaat. Ihan kivat tosin näinkin. Materiaali on ihanan pehmoinen, mutta suht paksu verrattuna normi kauluspaitoihin. Tykkään!
 
Näiden kanssa voisi ostaa jotkut siistimmät mustat housut tai ehkä kaikista kivimmät ovat siistien farkkujen kanssa. Vai mitä tuumaatte, kumpi olisi parempi vaihtoehto joulun juhliin?
 
Pompin vaatteet vastaa mielestäni hyvin kokoaan tai ovat ehkä jopa hieman reiluja. Emilillä on koko 122/128cm ja hänellä uusimmassa mittauksessa pituutta 125,5cm. Oliver on 146cm pitkä ja hänellä on paita koossa 146/152cm.
 
 
 
Tilasin Emilille myös nämä farkut 128cm ja näissä on kyllä juuri sopivan slimmi malli hoikkikselle. 2% elastaania on ihana lisä materiaalissa, monesti kun poikien farkuissa ei tunnu olevan joustoa yhtään.. Mikä aina farkku ostoksilla ainakin minua tuppaa harmittamaan, kun taas tyttöjen farkut on aina ihanan pehmoisia ja joustavia.
 
 
 
Oliverille tilasin vielä pari paitaa 146/152cm. Emilillä en osaisi vielä näin "simppeliä" tyyliä pitää, mutta mielestäni meidän isommalle pojalle nämä on juuri sopivan tyylisiä. Tuo curryn värinen collegepaita on ihanan paksu.
 
 
 
Lisäksi paketissa tuli rennot collegehousut Emilille koossa 134/140cm. Nämä on kuitenkin sen verran isot vielä, että lähtee takaisin. Muuten ihan kiva malli, mutta saisi olla kokoa pienemmät. Eikä Emil näille oikein itse lämmennyt muutenkaan, joten en lähde vaihtamaan pienempään.
 
Tykkääkö teillä muuten esikouluikäiset tästä haaroista roikkuvasta housumallista?
Meillä isot ei missään nimessä halua, mutta Emil on tähän saakka tykännyt. Nyt ilmeisesti isojen esimerkistä ei enää oikein haluaisi.
 
Kiitokset muuten vielä Pikku hiirelle tästä tilauksesta!
Upeaa ja nopeaa asiakaspalvelua. :)
Yhden toiveen Pomp de luxille haluaisin välittää. Olisi kiva jos se palautuslappu löytyisi valmiina sieltä paketista, koska palautus olisi paljon asiakasystävällisempää ja helpompaa. Nimimerkillä yksi jolla ei ole tulostinta kotona sen palautuslapun tulostamista varten. ;)
 
 

12 kommenttia:

  1. mun silmään (kuvan perusteella), ehkä liian synkät. Jos siis laittaisin, niin ala-osaan jotkut ihanat pehmetä sammarit (oranssit, punaiset tai muut), farkut ehkä liian tavanomaiset, ei niin juhlavat. hihoista näyttää aika leveiltä ja housun päällä vähän liian casualilta oikein fiininpiin juhliin
    - Lillis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten joulujuhlat ei minusta ole kovin fiinit juhlat, niissä näkee paljon farkkuja lapsilla, ainakin täällä maalla. ;)
      Sitten jouluaattona pidetään hiukan siistimpää mummolassa ja kotona, joten näihin juhliin paitoja ajattelin. On nuo tosiaan aika tummat, mutta minusta kivat silti, ei liian juhlavat, sellaisia en halua. :)

      Poista
  2. Kivat nuo paidat, niin tähtipaidat kuin isomman pojan paidatkin, etenkin okra. Meillä on siisteinä housuina ylensä sammarit tai tummat farkut.

    En uskaltanut meidän isoille Pompilta tilata, kun saisi olla 158+ cm ja nuorin ei nyt tarvitse. Ei siis ole kokemusta tuosta merkistä.

    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa jossain vaiheessa testata Pompia, minusta niissä on yleensä ihanat materiaalit. :)
      Sammarit ois ihan hauskat, mut jotenkin en ole koskaan niille lämmennyt. Tummat farkut on juurikin enemmän mieleen.

      Poista
  3. Kiva, että tykkäsitte! Näyttää oikein hyvältä :-) Palautuslomake ja tarra tulivat aiemmin paketin mukana, mutta nyt käytäntöä oli muutettu. Jos ei kotoa löydy printteriä voi laittaa viestin asiakaspalveluun ja sieltä saa ohjeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pikku hiiri! :) Mies sai tulostettua toisaalla minulle asiakaspalautuslapun onneksi, mutta meni siinä viikon verran. ;)
      Harmi että systeemiä on muutettu, minusta palautuslappu pitäisi olla aina ehdottomasti mukana. Palautustarra oli mukana kyllä. Mutta hyvä kuulla, että asikaspalvelun kautta saa ohjeet palautukseen ilman tulostettua lappua. :)

      Poista
  4. Kiva nähdä Pompia poikien yllä, kun yleensä näkee vain niitä mekkoja..En suoraan sanoen edes tiennyt, millaisia vaatteita merkiltä löytyy pojille.

    Tykkään noista harmaista "kauluksettomista kauluspaidoista", sopivasti vanhanajan henkiset. Mustien farkkujen kanssa saa tosiaan juhlavuutta ja jouluna voisi olla aika hauska vaikkapa punaisten sammarien kanssa.

    Farkut näyttävät istuvan oikein nätisti. Hyvännäköiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöille onkin vaikka mitä ihanaa mallistossa, harmi. ;D
      Tosi hyvin istuu nuo housut ja tuo haaramitta ei ole liian lyhyt, kuten joissain farkuissa esim. Name it:llä on.
      Minusta nuo on isoillekin pojille kivat nuo tähtipaidat, ei liian lapselliset. :)

      Poista
  5. Aivan parhaita ovat kyllä malliltaan nuo Pompin farkut PO.Pin slimmien lisäksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :) Tosin Po.p:n slimmit on meillä testaamatta, pitäisi varmaan testata.

      Poista
  6. Ihanat paidat! ♥ Yllättävän tummat kyllä, kun vertaa tuotekuvaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä olisin tykännyt enemmän, jos olisivat olleet yhtä vaaleanharmaat kun tuotekuvissa. Mutta kivat tosiaan noinkin ja alessa varsin sopivan hintaiset. ;)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)