maanantai 1. heinäkuuta 2013

Ticket Outdoor syksy/talvi 2013-2014

 









 
Miltäs näyttää Ticketin syksy-talvi?
Löytyikö jotain mieleistä?
 
Itse tykkäsin, etenkin poikien takeista. Tytöille oli ehkä kaikkiaan kivempi mallisto tälläkin kertaa, mutta niinhän ne tuppaa aina näin poikien äidin silmissä olemaan. ;)



25 kommenttia:

  1. Selasin näitä myös muutama päivä sitten ja kyllähän uusista mallistoista aina jotain kivaa löytyy, ei nyt kuitenkaan mitään viime kevään aleostot syrjäyttävää. Asusteet mm. isotupsuiset pipot oli kivoja , samoin nuo sinullakin kuvissa olevat pitemmät tyttöjen takit. Kuviolliset takit/haalarit ovat kuvissa jotenkin "tunkkaisen" oloisia väreiltään, tai ehkäpä kuvat ovat hieman huonot. Keltaista näyttäisi siis tulevan myös sadevaatteisiin?

    VastaaPoista
  2. Kiva näitä on päästä kurkkimaan:) Tässä vaiheessa en vaan lämmennyt vielä yhdellekään kuosille / värille :/

    VastaaPoista
  3. Oi tuo keltainen sadepuku <3

    Ja nuo mustat takit kukkasin, niistä tykkään! Samoin tuosta pinkki-oranssista haalarista, olispa vielä haalari-ikäinen tyttö, niin heti tulis ostoslistalle..:)

    VastaaPoista
  4. Poikien takit näyttää kyllä kivoilta. :) Meillä ei oo koskaan Ticketiä vielä ollutkaan. Saas nähä miten tänä talvena! Ootellaan nyt enste mimmosia juttuja Mololta tulee. :P

    VastaaPoista
  5. Oi, onko tuo keltainen rubber rain vai plain rain? Toivottavasti rubber, silloin saa meidän kaappiin muuttaa :)

    VastaaPoista
  6. Ihan mukavalta näyttää! En tosin tykkää tuosta isosta "Ticket" tekstistä housuissa. Meille ei kyllä mitään tarvita, mutta alesta voisin toki hamstrailla taas seuraavaa kokoa, etenkin tytölle jonkin tuollaisen pitemmän nätin takin, ne on kyllä ihania. Jokohan ne talvi-hamstraus laatikot saa kohta ottaa esille ja tarkastaa tilanteen? :)

    VastaaPoista
  7. Ai miten kivoja, harmi vaan, että Ticketit on järjestään olleet liian leveän mallisia meille. Tuo keltainen takki vaaleanpunaisilla vetskareilla on magee!

    VastaaPoista
  8. Kivoja juttuja sieltä löytyy, meille mieluisia voisi olla tummansininen tähtihaalari ja takeista karvahupulliset :)

    VastaaPoista
  9. Ääää, tylsä mallisto POJILLE! Tähtiin olen jo kyllästynyt, eikä kaksiväriset haalarit nappaa yhtään. Keltainen takki ja housut kivat, mutta äärettömän arka väri, joten ei kiitos.Jos olisi jotain pakko valita niin yksivärinen haalari onko tuo nyt turkoosi vai petrooli.

    VastaaPoista
  10. Eka kerta vuosiin kun mikään ei hetkauta. Ihan hyvä vaan, ei olis tarpeitakaan.
    Noi jakomielitauti haalarit, siis kaksiväriset... Ne on joko ihania tai ihan kamalia luonnossa.

    VastaaPoista
  11. en oikein vielä tiedä mitä sanoa, mutta ovat aika samantyylisiä kuin viime talvena.. Tuo keltainen takki vaaleanpunaisila vetskareilla on aika kiva, kai. Tai sitten tuo väriyhdistelmä on jotenkin outo.. :)

    VastaaPoista
  12. Viimetalven jälkeen ei keltaista remuajille, saisi kerran viikossa pestä jotta olisi puhdas

    VastaaPoista
  13. Aika kivoja on :) Tiedätkö sä mitkä noista on syystakkeja? :)

    VastaaPoista
  14. Vitsi mitä pipoja! oli ensimmäinen ajatus...

    VastaaPoista
  15. Ticket on ollu meidän luottomerkki viimeiset olisko neljä vuotta. Ottaisin vaikka joka talveksi ihanan suklaanruskean haalarin pienille, mutta oon hillinnyt itseni ja ostanut sen vaan joka toiseksi vuodeksi ;) Valitettavasti se vuosi oli viime talvena eli nyt on vuorossa jotakin muuta (paitsi alkutalven varmaan vielä menevät ;) ). Kuopus perii veljensä vanhan Ticketin, kuosina tummansininen pohja beigeillä tähdillä. Olisin halunnut samoissa väreissä haalarin myös isoveljelle, mutta eipä sellaista tänä vuonna tulekaan :/ En tykkää näistä poikakuoseista, mutta isoveli saanee ton tummansinisen haalarin ääriviivatähdillä, sopii sit yhteen kuopuksen haalarin kanssa. Kokonaan ilman ruskeaa en kuitenkaan jää (siis minä :D ), sillä pojilla on Ticketin ruskeat takit käytettäväksi vaikka kauppareissuilla ja toki housujen kera myös ulkoleikeissä haalarin rinnalla. Esikoiselle kun vielä saisin vastaavan ruskean takin (muille löysin viime talven alesta), niin olisin tyytyväinen.

    VastaaPoista
  16. Pipot on oikein kivoja, tyttöjen takkeja oli parikin varteenotettavaa. kiitos Miia!

    VastaaPoista
  17. Pipot on oikein kivoja, tyttöjen takkeja oli parikin varteenotettavaa. kiitos Miia!

    VastaaPoista
  18. Näyttää ihan Ticketiltä ;)

    VastaaPoista
  19. Tyttöjen takeista tykkään, muuten en oikein tiedä :) Kiva kun esittelet näitä!

    VastaaPoista
  20. Kiitos tästä postauksesta! Tiedätkö tuleeko muita yksivärisiä haalareita kuin tässä esitellyt? Esim. ruskea, musta...? Näitä kaipailen itse tästä mallistosta :)

    M

    VastaaPoista
  21. Aika nähty... Ei tullut mistään pakko-saada fiilistä. Pojille jotenkin tunkkaiset kuosit jos en sanois, keltainen tietenkin ihan kaunis - ennen käyttöä ;)

    VastaaPoista
  22. Heipsan kaikille ja kiitos kommenteista! :) Juuri reissusta eilen palanneena, joten en ole ennättänyt vastailemaan kommentteihin. Palaan pian asiaan! :)

    VastaaPoista
  23. Keltainen sadepuku on suosikkini ja pipot on kivoja myös.

    VastaaPoista
  24. Siis nimenomaan näyttää...ticketiltä. Minusta alkaa olla vähän tylsää, kun mallistot näyttää aina niin samoilta. Minua ei kummemmin innostanut. Mutta kyllähän se riittää, että moni muu innostuu. Meille sit jotain muuta.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Laskettelutakki Mico – painokuvioitu musta takki jossa siniset vetoketju koko 140cm olisi meijen pojalle hyvä mut turhan kallis 149,90e ja siihen sitten oranssiset toppahousut,

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)