sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Lindex & KappAhl syys/talvi uutta

 
Pientä bongailua KappAhlin ja Lindexin nettisivuilta, värikkäältä näyttää vai mitä?
 
 
 
Kaxsin paidat ja velourit.
Perus edullisia velourhousuja tuppaa olemaan vaikea enää saada kun lapsi siirtyy kokoon 128cm ja meillä ne on edelleen Emilin suosikit kotihousuina. Lindexin viimeisin koko eli 122cm jäi keväällä juuri hiukan pieneksi (harmillista ettei Lindex edelleenkään tajua kasvattaa pienten poikien osaston kokoluokitusta vähintään sinne 128cm), mutta onneksi Kappikselta löytyy vielä koko 128cm. Noita täytyy kipaista hakemaan. Samalla vois katsoa tuota ihanaa valkopohjaista paitaa, jospa siitä menisi syksyn vielä se 122/128cm. Samoin kirjainpaita ois hauska eskarilaiselle, mutta tulisipa joku muu väri tämän tummansinisen lisäksi. ;)
 
 
 
Tähtikuviollisen puuvillapipon vois noukkia matkaan myös. Se on muuten käännettävä, toinen puoli on musta/valko/harmaa raidallinen. Hello-pipot ovat trikoota.
 
 
 Kuvat KappAhl (kolme ylintä kollaasia)
 
Pari mallia jo Kaxs Proxtec talvihaalareita. Toivottavasti lisäksi tulee joku kiva monivärinen kuosi kanssa..
 
 
 
Lindexin Fix haalarit 86-122cm.
 
 
 
Fixin takit 92-128cm.
Harmillista että Fixin takkien kokoja ei saa enää isommille, ennen sai vielä 140cm saakka!
 
 
 
Vanutakkeja 86-122cm.
 
 
Kuvat Lindex (neljä alinta kollaasia)
 
Lindexin villakerrastovalikoima ihastutti. Raidalliset on isommille 122-170cm.
Tähtikuosi, sekä kolmivärinen on pienemmille 86-122cm.



7 kommenttia:

  1. Olisiko vinkkejä isojen (146-158cm) vaatteisiin? Eilen kävin lasten vaatekaapit läpi, tuleva ekaluokkalainen pitää vielä metsoloinen ym vaatteita, mutta ongelmaksi on muodostunut tuo 3 luokalle menevä. Farkkuja löytyy kyllä kivoja, mutta puserot on niin tumma sävytteisiä että vaatekaappi näyttää mustan puhuvalta. Haluaisin vielä värikästä yläosaa piristeeksi, kun tuohon mustaan ja tumman siniseen kerkee pukeutua myöhemminkin. Etsinnässä olisi värikästä, värikästä raitaa jne.

    VastaaPoista
  2. Sisävaatteita ja pipoista tykkään, ulkovaatteita en niinkään.

    Myös meillä ko ketjujen velour- ja collegehousut ovat suosiossa hyvän hinta-/laatusuhteensa ansiosta. Kiva, että Kappahlilta saa niitä kokoon 128 saakka :)

    Villakerrastot vaikuttavat lupaavilta :)

    VastaaPoista
  3. Meillä on tykätty fixin toppahousuista, jemmasta löytyy vielä 134cm housut, harmi ettei nyt enää isompia saa :/.

    VastaaPoista
  4. Meilläkin nuo Kaxsin housut on ihan parhaita kotihousuja, onneks niistä löytyy vielä kokoja... meillä siirrytään piakkoin 122cm kokoon ja niitä täytyy käydä hamstraan... kunhan tulee tarjous ota 3 maksa 2 niin silloin täytyy mennä :D Onko kokemusta fixin talvivaatteista, ihana tuo vihreä haalari... meijän 5v on ainakin nyt vielä sitä mieltä et haluaa vielä puvun ja mietin tuota näin kuvien perusteella...
    Valkoinen Kaxsin paita pitää nähdä livenä, kuvassa näytti kivalle, kirjain paita ei värinsä puolesta iske äitiä mut pojalle kelpais :D

    VastaaPoista
  5. Onpa kiva tuo harmaa-sininen villa-asu! Muhun ei muuten iske noi vaatteet, paitsi punainen talvihaalari, pojalla oli viime talvena se sama!

    VastaaPoista
  6. Minulla on nuoremmat lapset, mutta urheiluliikkeissä (esim Stadium) on pistänyt silmään juurikin 158 cm asti värikkäät paidat ja ulkovaatteet, ohutta (?) toppaakin oli jo tarjolla. Ajattelin bongata jotain 134cm käyttävälle. Mialla voi olla parempaa kokemusta laatupuolesta. Terv Helena

    VastaaPoista
  7. Suloisia uutuuksia - pitäisikin mennä eskari + kouluvaateostoksille!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)