torstai 18. heinäkuuta 2013

Jonathan A/W 2013-2014

 








Kuvat Jesper Junior facebook sivut
 
Terkkuja lomatohinoiden keskeltä! :)
Jonathanin syksyä/talvea bongattu Jesper Juniorin facebook sivulta.
Uutuutena muuten tuo Tähti Sport mallisto, josta kokoja löytyy 152cm saakka.
 
Minun makuun löytyi muutama herkku ainakin, mitäs te tykkäätte?
 
 

19 kommenttia:

  1. Blaaah, ei mitään kivaa. Isommille (152cm) tylsää väriä, poika ei ikinä suostuis pitämään. Milloin saadaan molo kids talvi näytille? Osa onkin tullut jo babyshopin sivuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta taas näin värikkäät ei voi olla tylsiä. :D Mutta totta varmasti se että ei moni isompi koululainen pukisi noin värikästä mielellään päälleen..
      En ole Molo Kidsiltä saanut vielä talvivaatteiden kuvia, vaikkakin olen ne jo muualta bongannut. Toivottavasti siis pian saan nekin ja saan sitten esille tänne blogiin. :)

      Poista
  2. Toivottavasti mustat toppahousut olisi henkselimalliset, niitä meillä tarvitaan. Mallisto näyttää kivalta. Vuorelliset sadevaatteet on käytännölliset. Niitä mietin eskarilaiselle, tiedä sitten onko näissä kuosi jo liian lapsellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne henkseleillä. :)
      Minä just kanssa mietin noita vuorellisia sadevaatteita Emilille eskariin syksyksi pahimpaan kurakeliin. Uskon että että meillä nuo ainakin kelpais hyvin, tosin Emil tykkääkin edelleen kuoseista ja väreistä.

      Poista
  3. Mun mielestä oli tosi onnistunut mallisto ja varmasti jotain meille näistä kotiutuukin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin ihan kiva mallisto, kiva että tuli uutena nuo isompien koot eli sport mallisto. :)
      Mutta jos jotain voisi vielä toivoa, niin minusta Jonathan voisi päivittää vaatteiden mallia, vähän istuvampia saisivat olla minun makuun. Ei silti, aina meille jotain Jonathanilta tulee.

      Poista
  4. Kivalta näyttää näin ensisilmäyksellä. Erityisesti tykkäsin ylimmästä tähtisetistä harmaana, sekä näistä uusista Sport takeista ja housuista, vauva- ja Classichaalarit näytti myös kivoilta. Varmasti tulee jotain näistä hankittua. Jonathanista on tullut se eniten ostamani merkki sen jälkeen kun Jesper Junior avattiin Jyväskylään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla siis ihana etu, kun pääset kauppaan näitä katselemaan livenä, livenä kun moni on ihan erinäköinen kun pelkissä kuvissa. :)
      Tähtitakki on minustakin aivan ihana!

      Poista
  5. Ei kolahtanut ihmeemmin. Jonathanilla on nuo samat värit ja tyyli vuodesta toiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen osittain samaa mieltä, että pientä päivitystä kaipaisin. ;) Silti tykkäsin näistä, kiva kun on väriä.

      Poista
  6. Sitä samaa kuin joka vuosi. Reimalta tajuttiin uudistua tähän päivään, mutta Jonathanilla näemmä ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni uudistus olisi tosiaan kiva juttu minustakin. ;)

      Poista
  7. Ehkä vähän tylsä.. :/ Odotin jotain uutta ja raikasta.
    Mutta monestihan nuo näyttävät livenä paljon paremmilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, livenä nuo näyttää monesti paljon kivemmiltä. :)

      Poista
  8. Ei kauheasti iske, mutta johtunee myös siitä, että ainoa ostamani Jonathan-talvitakki (tähti) oli niin kovaa materiaalia ja korkealla suun eteen tulevalla kauluksella (vuonna 2009 tai 2010), että jäi lähes käyttämättä. En sitten tiedä, onko mallit ja materiaalit parantuneet näinä vuosina.

    En ihan ymmärrä, miksi kaikki pitää aina olla niin selkeästi tytölle tai pojalle koodattu. Keväällä oli sentään sellainen kirjava pallohaalari (pienille), joka sopi niin tytölle kuin pojallekin. Nämä talvimalliston väriyhdistelmät ja mallit eivät oikein houkuttele...

    Jotain positiivistakin: harmaa tähtitakki on ok, samoin pöllökuvioiset fleecet ja pöllösadevaatteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi. :/ Meillä ei ole koskaan moista ongelmaa ollut. Unisex vaatteita voisi olla tosiaan enemmän tai ainakin joku kuosi/väri edes aina mallistossa, minua tympii monen eri merkin mallistoissa juurikin se vaatteiden jaottelu tytöille ja pojille. Siitä ei varmaan koskaan päästä ja nyt taas syksyn mallistoissa olen huomannut jopa taantumaa, että pojille on taas kamalasti sitä tummansinistä ja sinistä. :(

      Poista
  9. Väripaletissa on niin paljon värejä niin miksi pojille sinistä, vihreää tai mustaa, ja joka ikinen vuosi näin! :(
    Räväkkää oranssia on montaa eri sävyä, ruskeaa vaikka keltaisella höystettynä, kirkkaita ja räväköitä värejä. Nämä haaleat "ei oikeen minkään väriset" ei ole oikeen meidän tyyliin.

    Reima on tähän mennesä yllättänyt talvivaatteillaan ja kevätvaatteetkin oli ihanan raikkaita! Moloa vielä odotan ja jos sieltä ei ole mitään kivaa ja erikoista väriä tulossa meidän vaatekaappiin niin sitten reimalta.

    VastaaPoista
  10. Jonathanin kevätmallistoissa on aina jotain kivaa, kirkkaan väristä unisexia (oranssia, vihreää, turkoosia) MUTTA talvimallistosta en ole voinut ostaa useinkaan mitään, tai ainakaan haalaria pojalle, koska inhoan sinistä. Aina poikien haalari sisältää sinistä!!! Nytkin kaikki poikien mallit sisältää sinistä ainakin jossain kohtaa. Ja nimenomaan talvimallistot on mielestäni voimakkaasti tyttö-poika-koodatut. Ärsyttävää. No reimalla mennään ensi talvi.

    -T-

    VastaaPoista
  11. No okein, on classic-haalaria vihreänä, mutta kun haluan täysin vedenpitävää. Enkä sinistä.

    -T-

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)