keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Jotain uutta

 
 
Saimme tässä taannoin kivan paketin Jeriikasta, jotain ihan uutta minulle. Paketti sisälsi Losan merkkisiä lastenvaatteita, onko merkki teille tuttu? Meille nämä oli ihan ekat, jotenkin tuntuu että sitä vaan jumiutuu niihin tuttuihin merkkeihin ja ei tule sitten muita juttuja nettikaupoissa edes kurkittua.
 
Nämä Losanit on minusta sellaisia vähän isomman lapsen vaatteita, sellaisia joita varmaan olisi aika aloittaa muutenkin Emilille enemmän katselemaan. Voi nimittäin olla että syksyllä eskarin alkaessa ei enää kelpaakaan kaikki ne ihanat kuosivaatteet, vaan poika alkaa toivomaan hillitympää tyyliä. No sitä ei vielä voi tietenkään tietää, mutta ainakin nämä olisi varmaan sellaisia mukavia päiväkotivaatteita ja sinne koululaiselle kanssa. Losania nimittäin löytyy Jeriikasta jopa kokoon 170cm!
 
Yllä olevassa kuvakollaasissa Emilillä on päällä opt-collegetakki koossa 128cm. Kuten näkyy on juuri sopiva, kasvuvaraa ei sii tuossa enää ole, mutta menee tämän kesän ainakin.
Losan näyttäisi olevan hiukan niukkaa mitoitukseltaan, suosittelen siis ottaamaan yhtä kokoa isompaa ainakin yläosissa.
(Emil on nyt n.122cm pitkä)
 
 

 
Opt-shortsit ovat myöskin kokoa 128cm (losan käyttää vaatteissaan nimiä Opt, McBaby, Losan ja Creem). Shortsit ovat juuri hyvän kokoiset ja malliltaan istuvat hoikalle pojalle. Vyötäröllä on se reikäkuminauha+nappi kiristyssysteemi ja ne ovat mukavan notkeaa puuvillaa.
 
 

 
Molemmat pitkähihaiset opt-paidat ovat kokoa 140cm.
Selvästi vielä reiluja, että hihoja saa kääntää muutaman sentin verran. Kuitenkin Oliverille taas nämä oli selvästi pieniä, mutta hän onkin jo reilusti yli 140cm pitkä. Kuvat on otettu ennen paitojen pesua, joten saa sitten nähdä kutistuuko hiukan. Ensi talvena nämä on varmaan jo ihan passelit eskaripaidat.
Paidoissa erityisen kivaa on minusta nuo printit. Antaa ilmettä ja lapsi itse tykkää. Emil ainakin totesi vau! ;)
 
 

 
Ohuet ja pehmoiset denim sävyiset puuvillahousut ovat McBaby nimiset. Kokona 128cm ja nämä näyttäisi vastaavan kokoaan, ovat nimittäin hiukan reilut vielä Emilille. Istuvuus hoikkeliinille on todella hyvä ja näissäkin on se säädettävä kuminauhakiristys vyötäröllä. Kivat housut niin arkeen, kun juhlaankin.
Vaatteet vaikuttaa minusta laadukkailta, mitään ihan ohutta luirua ei ole nuo paidatkaan, vaan ihan napakkaa puuvillatrikoota. Samoin housut sekä shortsit on pehmoisia ja notkeita, ei mitään jäykkiä.
 
Jeriikassa on muuten nyt nämä kaikki Losanit -50%. T-paitoja sekä shortseja löytyy yms. löytyy alkaen 5e. Tytöillekin oli kivoja juttuja, kannattaa siis käydä kurkkaamassa. :)
 
Lisäksi Jeriika tarjoaa -20% kaikki normihintaiset tuotteet, paitsi ei Maxomorra.
Koodilla tyyliin20 saa 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei Maxomorra) 29.5-5.6.2013. Minimiosto 50€.
Kannattaa siis kurkkia muutkin merkit kuten Tina Wodstrup, Pom Pom, Guess, Molo Kids ym.

 
Lopuksi suosittelen myös kurkkaamaan Jeriikan facebook-ryhmään. Siellä on Molo Kids välikausitakki huutokaupattavana. Tuotto menee nuorille junnu-uimareille suoraan. :)
Klikkaa tästä.

 

2 kommenttia:

  1. Valko-mustat kivan raikkaita! :)

    VastaaPoista
  2. Kivan oloisia koululaisvaatteita :) Merkki tosiaan aivan tuntematon, mutta eipä ole enää. Musta-valkoiset miellyttävän minuakin eniten.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)