maanantai 26. marraskuuta 2012

Tänään se starttaa! 
Nimittäin blogini joulukalenteri! :)
Kyllä, otin varaslähdön. En malttanut odottaa joulukuulle saakka, varsinkin kun mukaan oli halukkaita niin paljon ja sitäpaitsi ne jouluhankinnat onkin aloitettava viimestään nyt. Sain muutamalta lukijaltani toiveita lastenvaateaiheisesta joulukalenterista (tarjouksia nettikauppoihin ja arvontoja toivottiin), niinpä laitoin kalenterin vireille ja peräti 29 nettikauppaa lähti mukaan. Tulossa siis tästä päivästä alkaen ihan joka päivä jokin ihana luukku (joinakin päivinä jopa kaksi), josta löytyy lukijatarjous tai arvonta. Ehkäpä jotain muutakin, katsotaan kun edetään joulua kohti. Kannattaa siis todellakin kurkkia joka päivä ja hyödyntää kalenterin yllätys!
 
Ensimmäinen luukku aukeaa tänä aamuna (tämä teksti on kirjoitettu yöllä, kun selkä on taas sitä mieltä ettei nyt kannata nukkua..) ja toivon mukaan heti aamusta, jos vaan osasin käyttää blogin tekstin julkaisu asetusta. ;)
 
Joulukalenterin lisäksi jatkan toki muitakin blogijuttuja entiseen tapaan, eli ihan pelkäksi joulukalenteriksi blogini ei sentään muutu. Luukut aukeaa kuitenkin tässä pääsivulla ja ne löytyy myös tuosta blogin otsikon alta kohdasta "joulukalenteri". Toivottavasti kalenterista on jouluista iloa kaikille teille ihanat lukijani!
Ne ketkä ei tykkää lukijatarjouksista tai arvonnoista, niin ehkei kannata kurkkia blogini juttuja seuraavaan kuukauteen otsikolla joulukalenterin luukku * ;)
 
Ps. Blogia ei kirjoita nykyisin kaksi Miaa, vaikka siltä tuossa sivussa näyttääkin. Minulla, kuten monella muullakin alkoi olla blogini kuvatila täynnä ja päätin siksi luoda toisen minän uudella gmail-tilillä. Näin saan kuvatilaa lisää, kun aika ei juuri nyt riitä kuvien pienentelyyn.. Ihan vaan siis tiedoksi, jos joku mahtaa ihmetellä. ;)
Ai niin ja tuo kuva on otettu vuonna 2007, Emil on siinä 1kk.
 
 

6 kommenttia:

 1. Mukava juttu tuo joulukalenteri! Innolla odotan mitä se tuo tullessaan.

  VastaaPoista
 2. Hih, meidänkin poika on syntynyt vuonna 2007 ja hänestä on otettu melkein samanlainen kuva taljan päällä sama puku päällä ja ikää on 1 kuukausi <3
  Innolla odotan mitä joulukalenterista paljastuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska sattuma! :D Eikö tunnukin että tuollaisen kuvan otosta olisi vasta mennyt hetki? Mihin ne meidän vauvat katoaa.. Kasvaa muka niin isoiksi pojiksi että. ;D
   Jää ihmeessä kuulolle, kaikkea kivaa paljastuu joulukalenterista!

   Poista
 3. Hei! Voisitko selventää, että mitä pitää tehdä, kun kuvatila on täynnä? Meillä on päiväkodin blogi ja siellä jouduttiin tuota pienennystä kokeilemaan, lopulta kuvia poistettiin. Pitäisi saada lisää tilaa ja mitä ylläpitäjätädin pitäisi nyt tehdä? Lupasin yrittää selvittää, kun täällä blogistaniassa muutenkin oleilen ;)

  VastaaPoista
 4. Etpäs sie paljon enää ole blogia päivitellyt että...

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)