tiistai 2. lokakuuta 2012

Pienen pojan oma paikka



 
Aika vähän tulee kodin sisustusta vilauteltua täällä blogissa, mutta nyt ajattelin laittaa Emilin omasta pienestä uninurkkauksesta kuvia, kun tykkään itse tuosta hurjasti.
Uuden kodin myötä huoneita on kyllä ihan tarpeeksi näin kuuden hengen perheelle, makuuhuoneita on 4 (tai yksi ei virallinen, mutta ajaa hyvin yhden pojan huoneen virkaa) ja huoneet on vielä reilun kokoisia. Silti päätimme sijoittaa Emilin vielä meidän makkariin. Näin ollen kaksi vanhinta (13v. ja 11v.) sai omat huoneet ja Oliver (8v.) osittaisen oman huoneen. Osittaisen siksi, että siellä on kaikki lelut ja on näin myös Emilin leikkihuone. Mutta tämä meidän makuuhuoneen yksi seinus on Emilin ikioma paikka, jonne voi sitten pieni mies karata, kun ne isoveikat ärsyttää (vai olikos se toistepäin).
 


Kaiken (vaate) värikylläisyyden keskellä, pidän sisustuksessa hyvin vaaleasta tyylistä. Toki poikien huoneissa ilotellaan väreilläkin, mutta lähinnä yleisilme on vaalea ja etenkin meidän makuuhuone.
Emilin oma paikka on hennon vaaleansininen, jossa on sitten ripaus vihreää ja punaista. Sieltä löytyy sopivasti omien aarteiden säilytyspaikkoja ja ne tärkeimmät unikaverit.
Erityisen ihastunut olen tuohon lippuviiriin, jonka Anrinko meille ompeli. Ikean Minnen-sänky on myös ollut suosikkini ja todella hyvä, onneksi sen siis ostin vaikkei se mummon mielestä poikien sänky olekaan. ;)
 
 

 
Pienellä tauluhyllyllä säilyy kivasti pikkutavarat ja kirjat.
Isommat lempparilelut on löytäneet paikkansa rottinkiarkusta ja tähtinaulakoissa roikkuu milloin mitäkin. Monesti laitan aamun vaatteet tuohon tai jonkun ihanan paidan ihan vaan ihastuttamaan.
Emil tykkää myös "omasta huoneestaan" (kuten hän aina sanoo) todella paljon ja se onkin se pääasia. :)
 
 

35 kommenttia:

  1. Todella kaunis "oma huone" Emilillä! Hienosti mietityt yksityiskohdat. Tykkään myös kovasti tuosta värimaailmasta. Mielellään näkisin näitä sisustusjuttuja lisääkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Wiltsu! :) Pitää katsoa esittelisikö kotia vähän enemmänkin. ;)

      Poista
  2. Tosi kaunis nurkkaus, kuin sisustuslehdestä :) Kelpaisi meillekin :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva oma huone, rakastan noita viirejä!!! :) Mä haluaisin kanssa Minnen sängyn meidän 2vuotiaalle, mutta mies pistää vastaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidä pääsi tuosta Minnenistä, se on aivan huippu! ;D

      Poista
  4. Kiva uninurkkaus :) Voisit tosiaan vilauttaa vähän isompienkin poikien huoneita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehkäpä jatkossa laitan myös enemmän kuvia sisustuksesta. ;)

      Poista
  5. Ihana oma nurkkaus :) Mä olen miettinyt meille tuota samaa sänkyä joten mukava kuulla että on ollut käytössä hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi kun suositella! Ei nitise eikä natise, eli on tukeva ja niin kaunis. :)

      Poista
  6. Kaunis! Mä oon tuota samaa sänkyä katsellut, mutta miehen mielestä huono pojalle. Mustanakin olen koittanut tarjota, mutta vielä ei ole lämmennyt. Sänky olisi nyt kuukauden tarjouksenakin, joten kokeillaan vielä kerran tämän kuvan avulla;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä miestä vielä yrittää käännyttää! ;) Ihan pienillä sisustus jutuilla tuosta tulee ihan tarpeeksi poikamainen. :)

      Poista
  7. IHanan näköistä! Ja kiva nähdä miten tuo tekemäni viiri istuukaan huoneeseen. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anrinko! :) Siis tuo viiri on täydellinen! ♥

      Poista
  8. Omat tilat on tärkeitä. Emil näyttää kuvassa jo niin isolta pojalta! Ja tuo sänky, kyllä se on ihan yhtä hyvin poikienkin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan hurjan iso jo tuo meidän pieni mies! Ajatella ihan kohta jo viisi! :)

      Poista
  9. söötti nurkkaus! Mistä tuo rottinkiarkku on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rottinkiarkku (tai arkut, kun oli 3kpl pkt) on Hobby Hallista tilattu. :)

      Poista
  10. Voi miten ihana "huone"! Noissa sisustusväreissä lepää munkin silmäni :) Meidän pikkupoikien huoneesta löytyy mm.tuo sama vaaleansininen tähtisalkku. Isommille pojille en osannut aikoinaan laittaa hempeitä sävyjä huoneisiin, mutta nyt kahdelle nuoremmalle olen laittanut. Heidän huoneessaan on vaaleansinistä, valkoista, beigeä, ruskeaa ja punaista (väriläikkänä). Viirinauhoista tykkään myös kovasti. Mistä tuo rottinkikirstu on? Näyttää hyvän kokoiselta (tilavalta) ja kiva kun on kansi. Entä nuo tähtinaulakot?

    Tällaisia lastenhuonepostauksia lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rottinkiarkku on Hobby Hallista, se on sellainen 3kpl paketti. :) Kaksi muuta pääsi meillä olkkariin. Tähtinaulakot oli itseasiassa uutena ihan perus valkoiset, ostin ne Bobosta. Päällystin tähdet Tiimarin vaaleansinisellä pallokuosisella hyllypaperilla. ;)

      Ihanalta kuullostaa sinunkin poikien huoneen värimaailma! :)

      Poista
  11. Todella kivan näköinen nurkkaus ja voin hyvin kuvitella pienen pojan ylpeyden omasta sopesta :-) Laita ihmeessä lisääkin kuvia kotinne sisustuksesta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Pitää raotella, kun saa viimeistelyjä tehtyä. ;D

      Poista
  12. Voi miten suloinen nurkkaus! Ihanan raikas:) Kyllä siellä kelpaa köllötellä.
    Syksyisin terveisin Matikka :)

    VastaaPoista
  13. Minä meinasin myös ostaa pojalle Minnenin, kun oli kans ajatuksena laittaa poitsu silloin kun se oli 2v niin ensin nukkumaan omassa sängyssä meidän huoneeseen. No poika ilmoitti tomerasti muuttavansa isoveljen huoneeseen nukkumaan ja kun se kävi (5 vuotta vanhemmalle) isoveljelle niin ostettiinkin sitten kerrossänky :D Siellä ne on nukkuneet jo 1.5 vuotta nyt ja jakavat huoneen muutenkin sulassa sovussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrossänky on tosi kiva sisaruksille, meilläkin oli entisessä kodissa ja aikoinaan se ostettiin 2,5v:lle ja 4v:lle. :)

      Poista
  14. Todella kaunista teillä. Meilläkin 6 v. poika saa nyt oman huoneen, kun vanhin lapsi lensi pesästä jo omaan asuntoon. Nuorin tytär vielä jäi, mutta jo kovasti omastaan haaveilee, kun täyttää tammikuussa 18 v. Me ollaan hommattu jo pojan huoneeseen vanhan ajan valkoinen pulpetti/tuoli yhdistelmä, todella kaunis. Lupasin sinulle kommentteja niistä Vincentin tähtikengistä. Todella laadukkailta vaikuttavat. Sellaiset alkukevään/syksyn kengät. Tosi pehmoinen/paksu varren takaosa ja läppä myös paksu ja pehmeä. Nämä kengät ovat malliltaan normaaliin/leveähköön jalkaan käypäiset, meillä kun pojalla on aika leveä jalka. Pohjaosa nousee kärjen kohdalta ylös, niin ei heti kärjet naarmuunnu piloille. Olen todella tyytyväinen ostokseeni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi teillä jo lintuset lentelee pesästään. :)
      Sellainen valkoinen vanhanajan pulpetti on minulla ollut jo haussa viime talvesta saakka, mutta ei ole vielä tärpännyt. Haluaisin vielä sellaisen kahden istuttavan, joten aika hankala tuntuu olevan löytää. Sellanen on kyllä tosi kaunis!
      Kiva kuulla että ne tähtikengät on laadukkaat, uskaltaa sitten Vincentin kengät meillekin hommata kun tarve tulee. :)

      Poista
  15. Kivan näköistä todellakin. Vähän samantyylistä on meidän 2,5 vuotiaan pojan huoneessa. Siirsimme viime viikonloppuna pinnasängyn pois ja laitoimme paikoilleen isoveljen vanhan "isojen poikien sängyn". Nyt sänky kaipaisi päiväpeittoa ja tuo teidän peitto sopisi kuin "nakutettu" Mistä tuo peitto mahtaa olla? Kiitos kivasta blogista - löysin sen vasta muutama viikko sitten ja nyt olen ihan koukussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, kiva kuulla että olen koukuttava. ;D
      Tähtipeitto on Ellokselta tilattu. Se on Zaran ja aika reilunkokoinen, mutta istuu kivasti kaksinkerroin tuohon sänkyyn. Siinä on muuten toinen puoli valkoinen ja tähdet vaaleansiniset, eli voi käännellä. :)
      Nyt en enää sitä tuolta löytänyt, mutta on siellä kaikkia ihanuuksia kuitenkin. Kannattaa kurkkia;

      http://www.ellos.fi/zara-home-kids/lapset?N=1z141pmZ1z141o7Z1z1411w&Nao=0

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)