keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Metkula (edit!)



 



Jokos olette huomanneet, että Metkulassa vaihtui omistaja?
Hansan Oy osti Metkulan ja sitä pyörittää Hanna tiimineen 3.10 lähtien aivan Hkin ydinkeskustassa, ja ainakin aluksi toiminta on vain verkossa. Uudet tuulet puhaltaa Metkulan valikoimassa.
Näin Hanna kertoo itse;
 
"Tarkoituksemme on tuoda paljon uusia merkkejä Metkulaan ja myös muutamia sellaisia joita ei Suomessa vielä myydä, kuten juuri tämä "lomoava, laadukas ja lämmin talvimallisto Mole-Little Norwaylta", meidän lempilapsemme, joita on myös hauskasti cool, rokkaava Oh Baby London Briteistä (tätäkään ei Suomessa paljoa, en ole varma myykö kukaan, muutamien listoilla on merkki mutta ei tuotteita)sekä Ihastuttava Elodie Details Ruotsista. Uutuuksina Metkulaan tulee myöskin Tinttu sekä Racoon ja paljon muuta! Metkula tulee tulevaisuudessa panostamaan paljon myös vauvoihin ( ja äiteihin) joten vauvoja varten on varattu Metkulassa ihan oma "vaatekaappi". Avajaisviikko kestää su 7.10 asti, jolloin sivuillamme paljon hyviä tarjouksia ja esittelyjä uutuuksista!"

 

 




Mole- Little Norway
( tämä siis uutuutena koko Suomessa!!!)

Ihastuttava Mole-Little Norway on korkealaatuinen norjalaista suunnittelua edustava vaatemerkki sekä pojille että tytöille. Ajattoman kauniit vaatteet on valmistettu italialaisesta merinovillasta sekä lampaanvillasta ja ovat aina EU-alkuperää. Kaikilla tuotteilla on Eco-Tex sertifikaatti. Hyvin istuvat pehmoiset ja lämpimät vaatteet ovat valmiita leikkiin, mutta samalla takuuvarmoja katseenvangitsijoita! Katso, ihastu ja rakastu!







OH Baby London

Hauska ja erilaisen ihastuttava Oh Baby London- nyt saatavilla Metkulan vaatekaapista! Lontoolainen merkki on tullut tunnetuksi Euroopassa päät kääntävillä hassuttelevilla ja laadukkailla lastenvaatteillaan. "Oh Baby" tulee äidin huokauksesta, kun vaatemalliston suunnittelija Hannah totesi olevansa raskaana! Hän sai ajatuksen suunnitella erilaisia, hohdokkaalla tavalla inspiroituneita vaatteita, jotka eivät olisi perinteisestä pastellisävy-maailmasta. Menestys tälle mallistolla oli taattu! Pue lapsesi coolisti and let them Rock!

 

 



Elodie Details

Ruotsalaisen upean Elodie Details- design merkin filosofia perustuu ajatukseen, että jokaisella pitäisi olla oikeus ilmaista itseään vaikka ei osaisikaan vielä puhua. Jo vauvalla voi siis olla oma persoonalllinen tyyli! Tuotteiden valmistuksessa käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja suunnittelussa on käytetty luovuutta erittäin hauskalla tavalla. Tämä onkin antanut Elodie Detailsille johtavan aseman suunnittelijana vauvoille tarkoitetuille tuotteille. Ihastuttava Elodie D on todellakin tutustumisen arvoinen!

 

 
Tinttu

"Anna lapselle leikin lahja jolla leijua lapsuus..."

Tinttu on suomalaisen Satutaiteilija Petronellan ainutlaatuiseen satumaailmaan ja sen hahmoihin perustuva iki-ihana Design- merkki. Valikoimasta löytyy Lapsellisia ja hassuja vaatteita ja hattuja sekä sisustustuotteita iloisen naurun kera! Tintun vaatteiden suunnittelussa lähtökohtana on pidetty vapaasti leikkivää lasta sekä hänen mielikuvitustaan, jonka lentoon lähtöä nämä ihanat vaatteet tukevat! Kaikki tuotteet tehdään käsitöinä Suomessa. Ihastele tämä satumainen kokoelma!

 





Vauvat

Metkulan vaatekaappi haluaa panostaa paljon tulevaisuudessa myös vauvoihin. Vauvoja ( ja heidän äitejään) varten on kaappiimme etsitty kaikkea ihanaa ja paljon uutuuksia! Säväytä pienokaisen ”kultaisella” tutilla tai pue pikkuinen hassutteleviin vaatteisiin. Kokoelmasta löytyy kaikkea; klassisen kauniita ja ajattomia vaatteita, räväköitä Rock- vaatteita, hassuja hahmovaatteita sekä syötävän suloisia ihanuuksia! Tästä kaapistamme löydät kaikkea maan ja taivaan väliltä vauvantuoksuiseen maailmaan!

Kannattaa ihmeessä käydä kurkkimassa Metkulaa, siellä saa nyt kaikki tilaukset ilman postikuluja.
shoppailemaan pääset tästä. :)

P.s. Ihana lisäys! Kaikki talvihaalarit ja toppatakit sekä housut -30% blogini lukijoille 4.-7.10.2012.
Alen saat koodilla;
POIKIENTYYLIIN




6 kommenttia:

  1. Harmi kun tuota Oh Baby Londonia ei ainakiaan vielä ollut nettikaupassa, se herätti mielenkiinnon kuvauksellaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, jotain vähän erilaista. Jospa ne tulisi piakkoin Metkulaan. :)

      Poista
  2. Tämä ei ole sitten arvostelua blogin pitäjille! :)

    On alkanut ärsyttämään, kun lähes sama teksti Metkulasta on jo useammassa blogissa, Metkulan omilla sivuilla ja vielä tullut uutiskirjeenäkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! En tietenkään ota pahalla. :)
      Minä en ainakaan tiennyt, että näin moni blogi teki samasta jutun, huomasin vasta kun tulin itse jutun julkaisemaan. Ymmärrän ärtymyksesi, itsekin mietin että tämä on aika monessa blogissa jo nähty, mutta olin luvannut jo tämän laittaa 2-3vkoa sitten ja lupaus on lupaus. :)

      Poista
  3. Vinkkinä, että Lennet saa nyt tosi halvalla. Hintoihin on laitettu 25%, josta saa vielä tuon 30% alea (ainakin ostoskori sen hyväksyi) ja tilaukset tulevat vielä toimituskuluitta huomisen.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)