lauantai 13. lokakuuta 2012

Ihastuttava Geggamoja


Tässä jo taannoin tilasin hyvällä alella meille muutaman Geggamojan vaatteen, joihin sitten ensituntumalla ihastuin. Vaatteet on niin pehmoisia ja laadukkaan tuntuisia. Vielä emme ole niitä päässyt pitämään, koska olivat aiemmin hiukan suuria. No nyt sitten Geggamoja otti minuun yhteyttä ja kyseli haluaisinko testiin muutaman vaatteen heidän uudesta mallistosta. Toki lähdin testaajaksi.
 


Emil sai musta-valko raidalliset collegetakin ja housut 122/128cm.
Nämä onkin jo ihan pidettävät, vaikka ajattelin että saattaa olla hiukan reilut. Toki noissa on väljyyttä, mutta hyvät resorit hihan- ja lahkeensuissa pidentää käyttöikää huomattavasti. Voi siis ottaa jo hiukan reiluna käyttöön. Vaikuttaisi olevan melko hyvin kokoaan vastaavia.
Emil on nyt n.117cm pitkä.
 
 


Ihana piriste näissä vaatteissa on nuo punaiset yksityiskohdat ja housujen kaaritaskut. Housut on hiukan löysät Emilille vyötäröltä, kun hän on mallia "tosi hoikkis", mutta onneksi on nauhat. Housut ei kitenkaan ole mitään leveää mallia, vaan ihanan istuvat. Samoin takki.
Suurinosa Geggamojan vaatteista on valmistettu orgaanisesta puuvillasta, kuten nämäkin.
 
 

 
Oliverille (8v.) ei enää vaatteissa riittänyt koot, koska hän käyttää jo 146cm. Hän sai sitten pari kivaa pipoa. Toinen (vasen) on paksumpi, jota luulin täysin puuvillaiseksi, mutta onkin osittain villaa (50%). Tuo siis menee varmasti läpi talven. Ohuempi trikoopipo pääsee käyttöön nyt heti. Molemmat kokoa 6-8 eli isoin koko.
 
Tein jo vaatteille käyttöönottopesut, joista selviytyivät moitteetta. Ei siis noussut nukkaa yms. Mutta lisää käyttökokemuksia tulee heti kun on jokunen aika testailtu.
 
Minkälaisia kokemuksia teillä on Geggamojan vaatteista?
Mitäs piditte syksyn mallistosta?
(Löytyy täältä)
 
  


16 kommenttia:

  1. Toi paksumpi pipo on tosi nätti. Ei kutita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kutittanut, koska tuossa korvien/otsan kohdalla on vuorissa toinen kangas, jossa ei ole villaa. :)

      Poista
  2. Geggamojan vaatteet ovat ihanan pehmeitä. Ja tennarit olivat koko kesän tytöllä ahkerassa käytössä. Pahaa sanottavaa ei merkistä ole! Tuo paksumpi pipo on ollut hankintalistalla jo jonkin aikaa, uusi asia oli tuo, että se on osittain villainen. Mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin iloisesti yllätyin tuosta pipon materiaalista. :)
      Ne tennarit pitää joku kerta testata, ne on niin ihanat kanssa.

      Poista
  3. Ihan huippua että Geggamoja lähettää näitä testivaatteita. Itsellekkin oli viimekeväänä ihan uusi merkki kun tilasin verkkokauppaan näitä. Ja mekin on kyllä tykätty, lapsetkin tykkää kun on niin pehmeitä päällä :) Ja tosiaan hyvin on kestänyt pesua, mitä itse kovasti jännitin juuri tuon pehmeyden takia. Mutta me tykätään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi pehmeitä tosiaan, olen ihastunut minäkin. :)

      Poista
  4. Tosi ihanat vaatteet! Pitävät siis hyvin kokoaan? Ajattelin kokeilla meiän ekaluokkalaiselle tuota yläosaa. Hän käyttää nyt 128/134cm vaatteita ja tuosta näyttäis 134/140cm löytyvän :) Hän kun ei hupuista pidä niin tuo olis kiva! Ja nuo housut taas meiän n. 118cm pitkälle kuopukselle :) Ei pitäis kattella tätä sun blogia kun aina löytyy jotain kivaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo minusta vastaa kokoaan näin ensituntumalla sanoisin ainakin, joskus tosin jotkut merkit pesujen myötä hiukan kutistuu ja näistä en vielä sitä tiedä. Mutta uskoisin että teillä menisi isommalle se 134/140cm ja pienemmälle juuri tämä 122/128cm. :)
      Pitääpäs kattella, ihanaa kun käyt! ;D

      Poista
  5. Meillä tykätään myös Geggamojan vaatteista hurjasti! Kaikilla kolmella lapsella on ollut juurikin noita college takkeja ja housuja käytössä. Todellakin ihanaa kun noissa takeissa riittää tuota pituutta (pysyy selkä piilossa leikkien lomassa)ja takit ovat ihanan kaposia myös näin syksymmällä pidettäväksi takin alla ja pysyy kaulakin hyvin suojattuna koska kauluksen saa korkealle. Tänä syksynä ostin myös noita trikoopipoja fleecevuorella (ostin myös itselle - mun päähän menee tuo isoin koko) jotka ovat juuri nyt sopivan lämpimiä ja luulen että esim. oivallisia talvella luistelukypärän alla(leudommilla keleillä tai hallissa) koska kypärän alle ei paksu pipo mene. Myös pyöräillessä näin syksyllä pipo menee kypärän alle.
    Tuo musta setti Emilin päällä näyttää todella kivalta - juurikin tuo punainen antaa ihanaa säväystä. Tuota housumallia minulla ei ole ollutkaan.Tuo taskun malli on ollut erilainen. Kiva kuulla sinulta sitten käyttökokemuksia.
    Nuohan ovat kalliita vaatteita, joten laatu pitää olla kohdallaan. Käytössä yhdet housut ovat nukkaantuneet liikaa mielestäni vrt. tuohon hintaan, muuten olen ollut tyytyväinen.
    -äiti kolmelle-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin vasta tuossa yksipäivä luin, että trikoopipoja saa myös fleecevuorella. Ne on taatusti ihania just nyt. :) Minullekin varmasti menisi tuo isoin koko noista, joten pitääpä muistaa, jos pipotarvetta löytyy..
      Olen samaa mieltä hintaan nähden oletan että kestäisi ja toivon niin. ;)

      Poista
  6. Tuo paksumpi raidallinen pipo on tosi kiva :)

    VastaaPoista
  7. Ihana setti! Tiedätkö mistähän tuota saisi tilattua? Varsinkin nuo collegehousut kiinnostaa, juuri samaisessa koossa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ai, Geggamojaa saa monesta kaupasta, mutta juuri nuo housut samaisessa koossa näyttää olevan tiukassa..
      Babyluxista ainakin löytyy vielä 122/128cm, kurkkaappas;

      http://www.babylux.fi/geggamoja-m-3.html?osCsid=41335203ef594a794ac9791b469bc009

      Geggamojaa myy myös mm. Kuopus, Sucette, VauVauva, Lekmer, Nelly.com, Babyshop ja Pakkaspeikko. Varmaan on muitakin, mutta tuossa nyt ainakin aika monta. ;D

      Poista
    2. Kiitoksia, tilasinkin sitten pienen googlettelun jälkeen Kuopuksesta nuo housut. :)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)