sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Reiman talvi 2012-2013























Mitäs pidätte Reiman talvesta?
Minä löysin monta kivaa juttua ja viime talven sekä monen monituisen välikauden kokemukset on niin hyvät, että meille näitä tulee varmasti nyt talveksikin.

 

30 kommenttia:

  1. Toistaiseksi ei ole Reiman mallistosta tullut mitään pakkosaada juttua. Alimman kuvan valkoinen takki on kiva. Pojille oli muistaakseni myös vastaavia yksivärisiä parkatakkeja. Jotenkin vain en ole vieläkään vakuuttunut Reiman kestävyydestä ulkovaatteissa, kun huomasin 1,5 vuotiaan viime talvisissa toppahousuissa sekä polvissa että pepussa hentoa naarmua. Yleensä meillä pienten topat on pysynyt ihan moitteettomana koko talven käytöstä huolimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, mutta niinhän se menee ettei sama vaate kuitenkaan toimi ja kestä joka perheessä. Meillä kesti viime talvena kovassa käytössä (myös lumettomassa) talvihaalari hyvässä kunnossa. Toki hiukan on naarmua ja aavistus karheumaa, mutta minusta hyvin. :)
      Toki Molo Kids ja Ticket kestää paremmin minustakin, mutta meillä Reima toimii myös.

      Poista
    2. Meillä on takit ja asuteet Reimalla toimineet, kun ne ei pääse niin kulumaan, mutta haalarit ostamme kyllä Ticketiltä. Molo oli viime vuonna poitsulla ja mittasuhteiltaan se on erittäin toimiva hänelle. Kestävyydeltään kuitenkin t2h on vailla vertaa.

      Poista
  2. Monta kivaa haalaria bongasin noista. Tuo pienten yksivärinen vihreä on kiva, samoin kuin nuo kaksiväriset sinivihreät ja oranssipinkit haalarit. Myös musta yksivärinen miellytti silmää. Sen sijaan nuo kaksiosaiset eivät ihan iskeneet ensisilmäyksellä. Mietinnässä on kuosien ja merkkien lisäksi myös se, minkä mallinen haalari kannattaisi ostaa esikoispojalle, joka talvikaudella on 1,5 - 2 vuotias, eli babymalli vai jo isompien lasten..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo kaksiväriset haalarit on huiput, joissa toinen puoli toista väriä ja toinen toista ja tuo musta myös. Menee meidän harkintalistalle. ;)
      Minusta babymallit on ihanimmat alle 3-vuotiailla, koska ihan pieniähän ne on, etenkin alle kaksivuotiaat! :)

      Poista
  3. Jälleen kerran minun makuun onnistunut mallisto; joten jotain sieltä todennäköisesti meille eksyy- viimeistään aleista;)

    VastaaPoista
  4. ei kyllä sytytä..ei sitten millään..täksi talveksi on jemmassa ihanaakin ihanampi viimetalven koirakuosi haalari ja seuraavaksikin samaa kuosia 2 osainen.pienelle pojalle1,5v ei oo oikeen mitään kivaa kuviollista ,ehkä hyvä niin.lompakko kiittää;)pipoja ja hanskoja varmati kyllä taas ostan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienten kannalta en tuota katsellutkaan, kun ei ole sitä omaa pientä. ;) Mutta tosiaan kuosillista ei taida olla niin ihanaa, kun aiemmin on ollut esim. juuri se koirakuosi.

      Poista
  5. Kivan näköinen tuo (vauvojen?) mustavalkoinen haalari punaisilla somisteilla - isommilla noi vitivalkoiset osat olisi varmaan hankala pitää puhtaana..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkäsin tuosta pienten musta-valkoisesta. Tosi kaunis. :)

      Poista
  6. Pääsen taas venymään periaatteesta :)

    Ajattelin luottaa kokemuksiisi ja ehdottomasti tsekkaan kaupassa suorapunttisen haalarin sekä valkoisen toppatakin :) Näissä on nyt sitä samaa fiilistä kun Reimassa 10 vuotta sitten, eli uutta ja reipasta. Monta kivaa juttua oli tässä.

    Ja kiva juttu on myös että näet vaivaa mallistojen esittelyyn, kiitos !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät! :)
      Reima on tosiaan parantanut nyt pariin vuoteen, välillä oli tylsemmät valikoimat.

      Poista
  7. Toi musta/valko/pinkki takki on nätti. Sitä tosin tuskin löytyy meidän neidin koossa... Normaali hinnalla en edelleenkään reimaa ostaisi jatkuvien huonojen kokemuksian takia, mutta alesta noita vois sitten katsella tarkemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että teille on sattunut huonot kokemukset! Minäkin alesta monesti jemmailen Reimat, mutta jotkut pakko saada jutut on lähteneet normihintaankin. ;)

      Poista
  8. Mistähän nuo Reiman toppa tuotteet löytyvät reima.fi sivuilta kun ei niitä löydy ainoastaan kesävaatteita?

    Olisin halunnut nähdä muutaman haalarin isompana niin olisi nähnyt nuo yksityiskohdat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä ei ole vielä päivitetty Reiman sivulle. Minä sain kuvat lehdistöisivulta. Uskoisin että kohta päivittäävät topat sivuilleen. :)

      Poista
  9. Tyttöjen takit ja yksiväriset haalarit näyttää kivalta.

    VastaaPoista
  10. On kauheita ja kivoja. Aivan varmasti jotain tulee. Reima on meidän luottomerkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kahtiajako! :D
      Minäkin luotan Reimaan, koska minulla on aina ollut vain hyviä kokemuksia.

      Poista
  11. Tosi kiva että esittelet näitä talvimallistoja täällä : ) Helpottaa tämän neljän pojan (ja yhden tytön) äidin elämää paljon kun näkee etukäteen vähän suuntia.

    Tilasin H&M:ltä talvivaatteet eka kertaa sovitteelle ja palautin ne kaikki saman tien. Mallisto oli aivana liian leveää meidän rimpuloille lapsille tai sitten tämän äidin asenne ei ollut kohdillaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että esittelyistä tykätään. :)
      Ihana veljesjoukko kera yhden tytön teillä! :)

      Kannattaa kokeilla nuo Kappahlin mallit, ne sopii minusta hyvin hoikillekin.

      Poista
  12. Oi, kivoja yksvärisiä! Asusteet toivottavasti löytyis kuopuksen mustaan Molon haalariin vaikkapa Reimalta :) 90-luvun väritykset ei edelleenkään iske, ulkovaatteissa on helppo suosia yksiväristä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reiman asusteet on ihanan istuvia lapsille. :) Yksiväriset on tosiaan takuuvarmat, jos kirjavat ei miellytä. ;)

      Poista
  13. Kivoja yksivärisiä! Tähän asti meillä on ollut lähinnä kuosillisia, mutta musta ja punainen haalari ja tytön valkoinen (tuskin sentään valkoista meille....) takki ovat kivan näköisiä. Näistä kuoseista sen sijaan en syttynyt ja kaksiväriset kasarihaalarit ovat rumia.

    VastaaPoista
  14. Olikohan mitään mallistossa ihan pienille vastasyntyneille? jotain minkä sais pussiksi? muuten nämä haalarit ei iske meidän 3 vuotiaalle..taidan suosia jälleen kerran pop.pia ;)

    VastaaPoista
  15. Minä tykkäsin mustasta-valkoisesta kaarikuviollisesta, jotenkin itsevarmalla otteella vedetty vinoja leikkauksia ja väritkin oikein toimivia. Me like!

    VastaaPoista
  16. Toi tumma haalari värikkäillä vetoketjuilla on todella kiva. Tykkään myös tosta isojen poikien sinisestä takista, jossa on tekstejä. Pienten poikien yksiväriset haalarit ja toi punainen isojen yksivärinen haalari on myös ihan jees. Muuten en kyllä lämpene.

    VastaaPoista
  17. ihastuin tohon Boll hattuun vihreänä ja ajattelin, että se sopisi molon tumman sinisen haalarin kaveriksi. Tiedätkö yhtään, mistä näitä saa? Reiman omasta nettikaupasta ei saanut, enkä löytänyt nyt tähän hätään muualtakaan. Täytyy vielä jatkaa metsästystä :) Tosi ärsyttävää, kun bongaa jonkun vaatteen ja sitten sitä ei meinaa löytyä mistään :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)