torstai 5. heinäkuuta 2012

Po.P syksyn windfleecet




Niin. Vaikka kesä vasta kunnolla alkaa, alkaa myös samaan aikaan joka vuosi tutut syysmallistobongailut.
Itse olen vielä hiukan väsymyksen kourissa (ja nyt lopetan valituksen tästä asiasta) ja siksi koneella neppailut on jääneet vähemmälle, niin onneksi on ystävä joka vinkkaa että kurkippas sinne. ;)

Polarn O. Pyret windfleecet ovat minusta ihan huiput.
Meillä on nyt 116cm ollut jo lähes vuoden käytössä ja on se tykätyin välikausitakki kuivalle kelille ja kesän viileille. Tästä kokemuksesta viisastuneena olin ajatellut alesta hakea meille 122cm ja ehkä 8v:lle omansa 140cm (jos siis niitä edes alessa enää missään on..). Mutta nyt täytyy miettiä että jättäisikö hankinnat syksyn uutukaisiin, nimittäin nämä on melkeimpä kivemmät kuin kevään värit. Vaikka kuviollistakin kaipailen vielä..

Mitäs tuumaatte?
Onko muita Po.P:n windfleeceihin tykästyneitä?

Joko olette muuten shoppailleet Po.P:n nettikaupassa? Toimiiko?
Minulla on jäänyt vielä tilaamatta, kun valikoima on ollut melko suppea ja koot monista menneet.

 

24 kommenttia:

  1. Ihania värejä, meille vois tulla vaikka kaikki jos joku muu maksais ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta on tosiaan este, jos kaikki hankkii. ;D
      Onneksi näissä on tosiaan pitkä käyttöikä (meillä on nyt mennyt kaksi vaatekokoa) ja hyvä jälleenmyyntiarvo.

      Poista
  2. Mahtavaa kun laitat taas näitä uutuuksia, kiitos ♥

    Eniten takilla on käyttöä ollut tytöllä etenkin syksyisin kuoritakin alla. Näin saa käytettyä vk-vaatteet sinne pakkasille asti ja topat ainakin näennäisesti säilyvät turhalta pesulta kuran/mudan takia. Jännä muuten ettei popilla ole vastaavia housuja, meillä niitä paikkaa henkasta ostetut fleecehousut.

    Pojalla on nämä jääneet tosi vähälle käytölle. Nytkin on vuoden roikkunut kaapissa musta fleece, edelleen laput kiinni. Yksi iso syy tälle voi olla kunnollisten taskujen puuttuminen, tuo rintataskuhan on enemmän sellainen koriste tai nenäliinatasku. Pojan olleessa muutama vuosi nuorempi, toimi takki myös kuorikerroksen alla eli sillon käyttöä oli enemmän.

    Näistä uutuusväreistä ensimmäien reaktio oli BLAAAAH. Tässähän on nyt joko 4 unisex-väriä tai sitten kaksi pojalle ja yksi tytölle. Ja jos ei pidä lilasta niin ei yhtään. Musta on perus. Eli tästä sarjasta tytölle tulisi musta (jos sellaista ei vielä olisi).

    Mutta kummastelen kyllä Po.pin linjaa näissä väriasioissa. Ainoita moitteita mitä kuulen kyseistä firmasta on ettei sillä ole vaalenpunaista ja näin asia pysyy. Kuitenkin ilmeisesti yritys käsittää kaikki muut värit kuuluvan unisex-palettiin, fuchsian ja lohenpunaisen mukaan lukien. On mielestäni todella hassua että kun lafka myy perusvärisiä vaatteita lapsille... ei sen mielestä se perusvaaleanpunainen kuulu värikarttaan. Ja väri on kuitenkin löytynyt jo vuosia muiden lastenvaateliikeiden poikienkin osastolta.

    Ja en tarkoita että aina pitäisi olla vain vaaleanpunaista mutta onhan todella vaikea löytää nimenomaan ulkovaatesektorilta vaaleanpuanista. Käsittäen välikerroksen sekä kuorikerroksen asusteineen.

    Pakollinen marina tästä asiasta, samaa sanon seuraavaksi varmastyi Reiman mallistosta =D (Paitsi että siellä kyllä vilahti joku vaaleanpunainen ennakkovideossa!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;)
      Kiva kuulla että nämä toimii siellä vedenpitävien välikausivaatteiden allakin, itse en ole nimittäin koskaan niin kokeillut. Meillä on ollut vain ihan päällistakkina ja ihan taviksia perusfleecejä on pidetty välikausivaatteiden alla. Ja meilläkin on ne Henkan fleecehousut olleet käytössä. Muuten yhdet hyvät on olleet Kappiksen fleecehousut, ne on sellaset ihonmyötäiset.

      Joo tosiaan tytöille nämä ei niinkään ole väritykseltään, jos kaipailee "kauniimpia" sävyjä. Vaaleanpunainen olisi ehdottomasti minustakin sellainen unisex väri, joten kummaa kuulla että noin on. Itse en ole edes asiaan kiinnittänyt huomiota, näin varmaan poikien äitinä. Vaikka meilläkin paljon vaaleanpunaista on.

      Reimalta on tulossa tosiaan kivaa simppelimpää juttua ensi kevääseen. ;)

      Poista
  3. Minäkin fanitan Popin fleeceja. Syksyn värit, etenkin tuo kirkas turkoosi houkuttaisi, kevään väreistä en tykännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nämä on hiukan kivemmät kun kevään. Tosin se pallokuviollinen oli keväästä mieleinen. ;)

      Poista
  4. Kivoja värejä, mutta mä en tajua tuota takkia ollenkaan :D Jotenkin mun mielestä fleece on väliasu ja sitten taas takin tulee olla vettäkestävä :)

    Rose

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, minäkään en ennen tajunnut mihin tätä tarvitaan. Ajattelin että fleecet fleecenä ja takki takkina. ;D
      Nyt eka windfleece on ollut kohta vuoden käytössä ja ehdottomasti haluan seuraavassakin koossa (pitää muuten vähän vettäkin). Tää on huippu, kannattaa siis testata! ;)

      Poista
  5. Tuon violetin voisin ostaakkin ensi syksyn alesta jemmaan keväälle, niin taisin tehdä viime syksynäkin, että ostin peräti haalaria myöten Po.pin syksyn kuorivaatealesta keväälle vaatetta. Meidän keväinen windfleece mahtuu vielä syksylläkin joten uudelle ei ole tarvetta ennen kuin ensi keväänä.

    Po.pin nettikaupasta en ole minäkään shoppaillut suurikin tuon suppean valikoiman ja huonojen alejen takia kun liikkeestä saa paremmilla aleilla tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin minäkin ajattelin, että taitaa olla liikkeissä paremmat prossat. Ensi viikolla pääsen kaupoille, joten täytyy katsoa josko jostain Po.p:ta löytyisi meille näitä ja muutakin kivaa. ;)

      Poista
  6. Meidän 3- ja 4-vuotiaat on koko tämän talven käyttäneet noita POPin windfleecejä talvitakkeinaan ja ovat kyllä aivan huippukätevät! Juuri sopivan lämpöiset täkäläiseen talveen (10-15 astetta päivisin) ja malliltaan tosi toimiva kun on selästä vähän pidempi, ei sitten kumarrellessa ja muuten touhutessa vilahtele paljasta ihoa! Lapset itse tykkäävät kovasti myös niistä hihansuista, on hauskaa kun ei tarvitse välttämättä laittaa käsineitä erikseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri samat plussat minäkin olen rekisteröinyt. :)

      Poista
  7. Ostin meille keväällä ensimmäiset Po.P:n windfleecet ja on tosi hyvät. Meillä econ vihreät takit..kiva vihreän sävy. Alennuksessa joitain värejä näytti olevan, mutta nämä koot menee meillä ainakin syksyn, ellei jopa keväälläkin, joten en isompia etukäteen ostanut. Mieli voi muuttua värien suhteen, joten yritän olla hamstraamatta =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos hyvällä alella saa, niin aina kannattaa hamstrata. ;D

      Poista
  8. Mun eka Po.Pin windfleeceostos oli vauvahaalari 62cm viime syksyksi ja kevääksi ostin koon 74cm. Oon tykänny tosi paljon, eipä oo tullu vauvalla muita haalareita edes käytettyä, vaikka meillä niitä riittäisikin kolmen isoveljen jäljiltä ;) Seuraavaksi sai windfleecetakin meidän 8v. Se ostettiin tylsästi mustana (meillä ei juuri mustia vaatteita ole), koska käyttää myös kylmemmällä säällä futiksessa ja musta "seuran väri". No mukaan punavalkoraitainen pipo piristykseksi ;) Sit löysin aikuisten xs:n -50% alesta 11v esikoiselle hänen lempivärinään vihreänä.

    Lopulta oli enää etsinnässä 2v:n windfleece. Kävin paikallisen Po.Pin lisäksi Helsingissä ja Tampereella eikä missään ollut oikeaa kokoa. Nettishopin auettua tilasinkin sitten suoraan sieltä. Kaikki toimi moitteettomasti. Vastasivat myös nopeasti esittämiini kysymyksiin. 2v:n takki on tylsä tummansininen (ei hänen värinsä), mutta passeli värikkään pipon kanssa. Jää sitten odottelemaan pikkuveljeä, joka enemmän "sininen poika" ;) Itse tykkään enemmän ostaa neutraalimpia värejä takkeihin ja sitten "piristää" niitä värikkäillä asusteilla. Windfleecejä voin kyllä suositella. En vaan ymmärrä, miten oon pärjännyt näin kauan ilman niitä! ;) Lapset myös itse valitsevat mielellään ylleen windfleecetakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman minäkin olen huomannut, eli meilläkin Emil pukee aina mieluiten windfleecen. :)
      Hyvä kuulla että nettikauppa toimii hyvin.

      Poista
  9. Täti Ruskeaa lainaten, en minäkään tiedä, miten ollaan ilman Po.Pin windfleecejä aiemmin pärjätty! Todella hyvä takki välikauteen, nyt meidän 9v ja 6v saivat toiset takkinsa, kun ekoja käytetty pari-kolme välikautta. Pitkäikäinenkin siis! Myös vauva sai syksyksi alesta omansa. =) Aiemmin ajattelin minäkin, että mitä noilla tekee, mutta kun kokieltiin, niin tässä ollaan.. =) Ja pitihän mun hommata raskausajaksi myös itselleni moinen, ja oli yllättävän lämmin! Paljon tuli käytettyä ja menee säätöjen vuoksi myös nyt raskauden jälkeen! Suosittelen!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, minäkin jäin kokeilemalla koukkuun. :D Ja ihan samaa mieltä, miten onkaan pärjätty ilman.

      Poista
  10. Meillä on ollut useampia, ja tykätään. Varmaan isommalle (4 v.) tuo musta lähtee jossain vaiheessa mukaan, kun nyt tuli alesta hamstrattua vihreä softshell. "Pitää" olla joku mustakin takki ;) Meillä näitä pidetään enimmäkseen keväällä/kesällä/syksyllä kuoritakkeina, pitävät tuulta ja vähän vettä ja ovat lämpimiä. Mulla itelläkin käytössä tosi paljon.

    VastaaPoista
  11. Nyt vasta tajusin kommentistasi ja muidenkin, että aikuisillekin saa? Siis pakko katsoa itsellekin, tälläiselle juuri olisi tarvetta syysulkoiluun. ;)

    VastaaPoista
  12. Joo, saa myös aikuisille ja niitä ainakin jossain vaiheessa oli -50% alessa. Mammamallissa on sivuilla vetoketjut, jotka avaamalla saa lisää tilaa vatsalle, mutta ei näytä ilman vetoketjun avaamista yhtään mammatakilta.

    VastaaPoista
  13. Meillä ollaan tykätty popin sisävaatteista jo kauan. Kuorivaatteita käytti aikanaan isot pojat. Nyt kuopus 2 v. enkä osaa valita kokoa tuosta suositusta windfleecestä!!

    viime talvena 92 toppahaalari jäi jo keväällä pieneksi (lahkeet lyhyiksi kyykätessä) vaikka poika täytti vasta toukokuussa 2v. ja oli silloin 88 cm pitkä.
    Sisävaatteissa sen sijaan 92 on edelleen ihan hyvä. Pitänee mennä kauppaan sovittamaan. Meillä ollaan kovin outdoor-henkisiä, joten näille olis varmaan käyttöä yli puoli vuotta putkeen hyvinkin!

    Ihanaa, että nettikauppa aukesi! 3:n pojan kanssa kaupoille lähtö ei kovasti innosta...kaverit kyllä sovittaa kotona, mutta kauppakeskuksissa pojat valitsis mieluummin pelikaupan ;-)

    Kiitos mukavasta blogista Mia!
    Beauty

    VastaaPoista
  14. Windstopperit ova ihan mahtavia! Meillä ollut 2 lapsella käytössä ja eilen kävin hypistelemässä tuota violettia. Onko siis aikuisille muuta mallia kuin tuo mamma?

    VastaaPoista
  15. Meillä wf:t ovat käytössä kolmatta kautta. Ovat oikeastaan ympäri vuoden käytössä. Talvipakkasillakin koululaiset tykkäävät laittaa mieluummin wf:n päälle kouluun toppatakin alle kuin villapaidan. Wf haalari oli kuopuksella käytössä vauva vuonna ja todella paljon käytettiin! Harmittaa vaan, kun isoimmalle ei löydy enää Popilta kokoa, kun nykyinen menee pieneksi. Itselleni löysin Haglöfsin vastaavan takin.

    NeljänÄiti

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)