torstai 14. tammikuuta 2016

Taaperolle lämpöpussi



Minulla on käynyt ihana tuuri että olen saanut blogin kautta testailla paria lämpöpussia Olivialla ja itse ei ole ollut tarvetta ostaa uutta. Eka talvi mentiin Beemoon lämpöpussilla ja tämä talvi tähän saakka Petite Chérien lämpöpussilla (molemmat saatu Jollyroomista). Molemmat on olleet oikein lämpöisiä ja kaikinpuolin tykättyjä. Molemmat vaan alkaa olla meidän pitkälle neidille hiukan liian lyhyitä. Mittaa noilla pusseilla on noin metri (ehkä hiukan alle) ja Olivialla noin 87cm. Siihen kun lisätään ulkovaatetus, niin pituus alkaa olla aikalailla pussilla ja neidillä sama. Muutama lisäsentti ei siis olisi pahitteeksi lämpöpussille. ;)

Näin aleaikaan selasin netin valikoimaa siinä toivossa, että löytyisi joku ihana lämpöpussi. Monia tuli käytyä läpi, mutta ihanuudellaan ja pituudellaan ylivoimaiseksi ykköseksi nousi Elodie Detailsin lämpöpussit. Jotain ihanan tyttömäistä kun on vaan saatava, niin noissa Elodien pusseissa on todella kauniit kuosit. Hih. Pituutta pusseilla on 110cm eli 10cm enemmän, kun vanhoissa pusseissa. Pidempiäkin varmaan on olemassa, mutta kuosit ei sitten ehkä näin ihania? ja kyllä tuo 10cm tuo jo mukavasti tilaa lisää.

Mutta sitten iski se kuuluisa valinnan vaikeus!
Kolme ihanaa vaihtoehtoa, mutta mikä on se ihanin. Nyt saa auttaa päättämään? ;)
Yksivärinen vaaleanpunainen olisi untuvapussi, joka olisi varmaan lämpöisin herkästi palelevalle Olivialle, mutta onko se liian lämmin sitten hiukan pienemmille pakkasille?
Millaisia kokemuksia teillä on untuvapusseista ja ylipäätään näistä Elodie Detailsin lämpöpusseista?




19 kommenttia:

  1. Meillä vuoden vanhempi kuopus on nyt noin 86cm ja hänelle tekisi mieli myös ostaa vielä uusi lämpöpussi. Elodie Detailsin pusseista haaveilin jo viime vuonna, mutta taitaa täällä jäädä kuitenkin ostamatta, kun en ihan hirveästi näe enää järkeä uuteen sijoittaa. Mutta siis sitä olin vain sanomassa, että ihania nuo on ja itse valitsisin noista vaihtoehdoista tuon vaaleanpunaisen. Saahan sinne alle laitettavaa vaatetta kuitenkin säädeltyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin jo viime talvena haaveilin lämpöpussista, joka olisi oikein tyttömäinen ja silloin jo katselin näitä Elodien pusseja. No en tietty ostanut, kun sain blogin kautta pusseja.
      Nyt ajattelin, että nyt on viimeinen mahdollisuus. Tämä kun taitaa olla viimeinen kerta, kun pääsen uuden lämpöpussin ostamaan, niin täytyy antaa itselle lupa. ;D
      Olivia todennäköisesti tulee nukkumaan vielä vuoden verran ulkona päiväunet, joten sinänsä käyttöä vielä tulee. Tuo vaaleanpunainen olisi kyllä aivan ihana, laitoinkin sen tilaukseen ja kukkakuviollisen myös, pitää sitten valita se THE pussi, kun ne saapuu ja mallailen rattaisiin. :)

      Poista
  2. Jos mä saisin valita, niin ehdottomasti ykkönen :) Aivan ihana!

    Rose

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ykkönen ja kakkonen tilattu! Päätös pitää tehdä, kun pussit saapuu. ;D

      Poista
  3. Hei, neidille ehdottomasti vaaleanpunainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä ihana hattara unelma! :) Tilasin sen ja ykkösen katsottavaksi.

      Poista
  4. Mulla ei ole untuvapusseista mitään kokemusta. Mutta valinta olis toi 1! Koska meillä on toi sadesuoja ja se on niin ihana. Jo yli 2vuotta sitä katsellut, eikä vieläkään kyllästytä :)

    Btw. Sulle on haaste blogissani: http://tittin-elamaa.blogspot.fi/2016/01/blogisitarina.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on jo tuota ykkösen kuosia istuinpehmuste rattaisiin, se on tosiaan aivan ihana kuosi. :) Tilasin ykkösen ja kakkosen katsottavaksi. ;)

      Kiitos haasteesta Titti! Tartun siihen heti kun ehdin. :)

      Poista
  5. Lämpöpussit ovat mahtavia. Miten se teidän Ej Sikke Lejn pussi onko sekin jo pieni. Siinä on niin kauniit sävyt, eikä ole aran värinen. T.Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOO, se Ej sikke lejn pussi unohtui mainita jutussa! Se tosiaan on vielä käytössä ja on reilua kokoa. Se vaan on kaupunkirattaissa jatkuvasti, enkä jaksa vaihdella näihin kotona oleviin nukkumisrattaisiin, joten kaksi pussia on hyvä olla. ;)

      Poista
  6. meillä on vihreät GO rattaat elodien vihreä retro revolution-pussi. en oikein tykkää kun siinä ei ole kiristysnauhoja ja sitä ei saa ihan umpeen ylhäältä.
    meillä on ollut ticketin untuvapussi vaaleanpunaisena jotain 6 talven ajan :D nyt vaihdoin samanlaiseen kaverin kanssa mutta tummansiniseen. sillä on pituutta 115cm, joten mahtuu pidempikin lapsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Ticketin pusseja ei taida missään olla edes nyt vaaleanpunaisena? Olisi ihanan suuri. :)
      Minä nyt tilasin ykkösen ja kakkosen katsottavaksi ja päätän sitten kumpi on hyvä ja onko hyvä. ;)
      Meillähän on harmaat Brion happyt, joten niihin käy kumpi vaan.

      Poista
  7. Mun ääni menisi kyllä numeroille 2 ja 3, ykkönen ei iske ollenkaan. Kolmonen ehkä kaikkein ihanin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin meille ykkösen ja kakkosen katsottavaksi. Minä tykkäsin kolmosestakin kovasti, mutta mies ei, joten se jäi. ;)

      Poista
  8. Niinhän siinä kävi, että ääni unohtui. Ehdottomasti 1. T.Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ykkönen ja kakkonen tilattu katsottavaksi ja päätettäväksi. ;)

      Poista
  9. Kusin mukaan jos pitäisi valita niin ykkönen, mutta untuvapussin ottaisin. Meillä on käytössä Ticketin untuvapussi (oli jo vanhemmilla lapsilla myös) ja pois en vaihtaisi. Tokihan siinä ei nukuta enää +10 asteen kelissä, mutta parissa lämpöasteessa riittä vaatetukseksi pussiin päiväunille tavalliset sisävaatteet + pipo ja lapaset. Nyt kun asteita -15 villabody, villasukkikset, Ruskovillan villahaalari, villaneule, Kivatin villakypärämyssy, lapaset ja untuvatöppöset. Ja uni maittaa hyvin kolme tuntia.

    Huima pituusero meidän samanikäisillä neideillä, Alva on vielä vajaa 77 cm

    VastaaPoista
  10. Meillä ainakin liian pieni toi pussi 90cm tytölle. Sisämittaa pussillinen ei oo kuin jotain 90cm. Harmi ihania kyllä ovat, meillä tuo kolmos pussi. Nyt uusi hakusessa.

    VastaaPoista
  11. Meillä ainakin liian pieni toi pussi 90cm tytölle. Sisämittaa pussillinen ei oo kuin jotain 90cm. Harmi ihania kyllä ovat, meillä tuo kolmos pussi. Nyt uusi hakusessa.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)