lauantai 16. tammikuuta 2016

Molo Kids SS16
Molo Kidsin kevään ulkoiluvaatteet on jo myynnissä monessa nettikaupassa, mukavan ajoissa siis. :)
Minä odottelin mallistoa innolla, toiveena oli joku ihana kuosi Olivialle kevääseen. Harmikseni mallisto ei ollut oikein omaan makuun, kaipasin jotain vaaleampaa värimaailmaa tai ainakin yhtä kuosia. Näistä vaan tuo pastelliraidallinen girly rainbow on sitä mitä haen. Ne taitaa olla sitä kevyempää materiaalia, joten kesäksi voisi takin ja housut ostaa. Muuten ei taida meille löytyä tästä mallistosta ostettavaa..
Mutta livenä nämä olisi ensin nähtävä ennen kun varmaksi sanoo mitään. Tyttöjen perhoskuosi taitaa olla kevään hitti. Itsekin siitä tykkäsin, mutta jotenkin se tuntuu isomman tytön kuosilta ja väriltä. Pojille oli aika tylsä mallisto omaan makuuni. Hmm.. Taidan olla vähän turhan ronkeli! ;)

Mutta mitä te tykkäsitte?

(kuvat Molo Kids)
5 kommenttia:

 1. Jes, mikään muu ei tällä kertaa iske kuin musta, jota kovasti toivoin mallistoon. Se vaan meidän rymyeetulla on toimivin väri pihapuvuksi. Ja saa sitten asusteilla piristettyä, niitä voi olla sitten useammat pesua ajatellen. Viime syksynä oli rainbow ja totesin, että en vaan jaksa niin herkkiä värejä enää, vaikka aivan ihania olisivatkin. Laatu vaan vähän mietityttää, kun meidän ss14 malliston rainbow oli kyllä surkea verrattuna vuotta aiemmin olleeseen mustaan, joka taas oli tosi laadukas. Ticketin haalarit haluan vielä nähdä, niiden laatu ei ole pettänyt kertaakaan, joten jos siellä olisi kiva (lue tummahko) niin sitten menee vaikeaksi päättää.

  VastaaPoista
 2. Ei kyllä oikein iskenyt tämä mallisto. Harmi, sillä odotin kieli pitkällä löytäväni pikkupojalle haalarin. Tuo viidakkokuosinen softsehll on kyllä nätti, mutta olisin kaivannut nimenomaan kuorihaalaria. Kaunis on myös perhoskuvioinen takki josta veikkaan kanssa tulevan hitti tänä keväänä. Poikien petolintukuosi puolestaan on ihan kauhea ja tuohon raitaankin alkaa jo kyllästyä. Kiva kuitenkin, että tuo almost black on tullut väriksi myös noihin waitoneihin ja waitseihin, oli meinaan toimiva setti isommalla pojalla viime vuonna :) Eipähän tarvi väristä tapella, musta kelpaa aina :D

  VastaaPoista
 3. Mä oon varmaan vetänyt överit molokidsista onneksi. Nyt ei mikään suuremmin hetkauttanut. Sisävaate-uutuuksissa oli pari kivaa, mutta ehkä jäävät ostamatta ja jotain toisenlaista välillä.

  VastaaPoista
 4. Öh, ei tuu moloa tänä keväänä... Kamalan tunkkaista ja synkkää poikien vaatteet. Tiksu pitää vielä odottaa ja jos sillä ei natsaa niin reimaa sitten.

  VastaaPoista
 5. Tylsäksi käynyt tämä blogi. Pelkkää mainosta ja ilmatteksi saatujen tuotteiden esittelyä. T.päivi

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)