tiistai 22. syyskuuta 2015

Racoonin ihanat toppavaatteet! (sis. alekoodin Jeriikaan!)




Sovituskuvauksilla jatketaan ja nyt vuorossa ihana Racoon.
Emilille ei enää koot Racoonilla riitä, mutta Olivialle löytyy kokoja vielä pitkään. Mikä on tietty ihan huippua, kun tyttöjen mallistot on yleensä aina niin upeita. Rakastan noita sydämiä ja pilkkuja ja suloisia hiippahuppuja.

Musta tai ainakin melkein musta Sally dot Ebony - talvihaalari on ihanan tyttömäinen väristään huolimatta. Haalari on helppo asustaa vaaleanpunaisella tai vaikkapa turkoosilla, itse varmasti päätyisin siihen vaaleanpunaiseen. Turkoosit resorit tuo kyllä kivasti ilmettä tummaan haalariin ja värihän on oikein likaystävällinen. ;)

Sovituksessa koko 86cm, joka olisi juuri sopiva Olivialle, ainakin juuri nyt.
(Olivia on n.83cm pitkä)



Sally dot red violet - haalari on sävyltään kauniin kanerva.
Kokona tässä 92cm, joka on aika reilu nyt. Lopputalvesta voisi olla jo ihan sopiva.
Meillä Olivia on tähän mennessä kasvanut aika samalla tavalla kun isoveljensä, etenkin kuten kaksi nuorinta pojista tai no Olivia oli jopa hiukan isompi veljiään 1v. neuvolassa.
Olenkin tässä veikkaillut neidin kasvua talvea ajatellen ja jos kasvaa edelleen samaa tahtia, niin tammikuussa pituutta olisi jo suunnilleen 86cm. Tästä syystä talvihaalarin koko aiheuttaa päänvaivaa, kun mietin kumpaa kokoa ostaa 86cm vai 92cm. Luultavasti ostan molemmat koot. ;)


Tässä vertailukuvassa näkyy hyvin tuo 86cm ja 92cm ero päällä. Isompi on tosi reilu vielä ja pienemmässäkin on reiluutta vielä. 92cm ei kyllä varmasti alkutalvella pystyisi vielä pitämään, liian reilu minun makuun. Muuten tykkään tosi paljon Racoonin haalarien mallista, ei liian leveä ollenkaan. Vertasin saman koon Molo kidsin Pyxis haalariin ja leveys on sama. Materiaaliltaan haalarit on hiukan karheapintaisia, takit on taas pehmoisempia ja aavistuksen ohuempaa kangasta.


Kullansävyinen Sadie solid baby Champagne beige - takki on varmasti malliston yksi suosituimmista tänä talvena. Tämä on tuotekuvissa paljon vaaleamman ja kirkkaamman sävyinen, mutta livenä onkin sävyltään tummempi. Malliltaan takki on hiukan alaspäin levenevä.
Sovituksessa Safira Ebony - toppahousujen kanssa. Takki ja housut on kokoa 92cm.
Näissä minusta jo ihan pidettävät koot, vaikka reiluutta on.


Kivasti käy nuo tummat pilkkuhousut tähän takkiin ja saman sävyn rukkasten kanssa menisi vielä sopivammin yhteen. Racoonin Zabina dot girl - rukkasissa pienimmässä koossa ei ole peukkua (0/2 vuotta), seuraavassa koossa varmaan jo onkin?


Safira Ebony - toppahousut on henkselimallia. Ihan älyttömän hyvä malli minusta, istuu hyvin päälle ja henkselit kestää ylhäällä. Korkea malli on pienelle ihan huippu. Nämä 92cm on minusta hyvä koko jo Olivialle. Varsinkin kun neiti istui ja touhusi housut jalassa, niin huomasin että lahkeet ei olleet ollenkaan liian pitkät. istuessa niihin ei jäänyt ruttua enää ollenkaan. Tämän koon siis näistä valitsisin.


Voi että nuo sydämet on ihania. Toivottavasti ne on ja pysyy aina Racoonin mallistossa!
Nuo vetoketjutkin on kivat juuri noin viistosti, takeissa myös. Isommille onkin ihan normaali keskellä olevat vetoketjut, mutta pienille kokoon 98cm asti on nämä pienten mallit.



Vähän vertailua Molo Kidsin Pyxis - haalarin kanssa. Ovat koossa 86cm lähes prikulleen saman kokoisia. Hihat on kapeammat Racoonissa. Lahkeissa on saman verran mittaa ja myös kokonaispituus on sama.
Sanoisin että Racoonit vastaa kokoaan.


Toppavaatteiden lisäksi sovituksessa kävi Fatou Flower Baby Softshell - takki. Iiks mikä ihana maatuska-kukkakuosi! Nämä on olleet tosi suosittuja, ei ihme koska takki on todella kaunis. Vuori on pehmoista fleeceä. Edessä ja takana on kivat sydän heijastimet. Meillä sovituksessa kokona 86cm, joka oli vielä reilu, mutta ei kuitenkaan liian reilu. On niin pehmoinen ja taipuisa, että reiluus ei haittaa yhtään.


Tykkäsittekö te Racoonin talvimallistosta?

Jeriikasta löytyy mukava valikoima Racoonia. Näitä uutuuksia ja alesta edellisiä mallistoja, kannattaa kurkkia. Näistä Racoonin ja myös Phister & Philinan uutuuksista (normaalihintaisista tuotteista) Jeriika tarjoaa lukijoilleni 15% alennuksen koodilla racoon15 ja alennus on voimassa kolme päivää! (22.-24.9.2015).
Käykää siis nopsaan poimimassa pois ihanuudet! ;)

(Yhteistyössä Jeriika. Vaatteet käyneet kuvattavana ja lähetetty sitten takaisin Jeriikaan. En hyödy linkkien klikkauksista.)




4 kommenttia:

  1. Oih, kun ihana tuo tummapohjainen haalari. Meidänkin tytöillä oli pienempänä Racoonin - cupcaken sydän toppikset.

    VastaaPoista
  2. Miten sä osaat/pystyt kaikista ihanista valita Olivialle topat :) Ootko valinnut jo? Itsellä jo eskarityttö, Racoonia hamstrasin alesta keväällä. Meillä ollut kai joka talvi... Tosin on muitakin toppia tullut jo ostettua ;)

    VastaaPoista
  3. Nämä ovat kyllä minusta kauneimmat tästä sinun sovitussarjasta. Ihania!

    VastaaPoista
  4. Kyllä on taas ihanat Racoonit! Tytöille ois nyt aivan ihania toppahaalareita vaikka millä mitalla, onneksi meillä on poika... :D
    Kiitos näistä toppavaatepostauksista, on tosiaankin hyödyllisiä! Meidän poika on melkeinpä tismalleen samankokoinen kuin teidän Olivia joten nää kokotiedot helpottaa huimasti. Meille tulee 86cm Racoonin puku, jotta ei ois ns. liikaa kasvunvaraa. Ne lahkeet tuntuu ainakin ryppyyn mennessään kuluvan saumojen vierestä rumaksi, joten päädyin pienempään joka on just sopiva.
    Toivoisin vielä vinkkiä pipoista talveksi! Mulla on siis 1,5v esikoispoika ja en oikein yhtään tiedä millasilla pipoilla tai pipoyhdistelmillä tähän talveen pitäis varautua. Kengät on toinen mikä mietityttää, talveksi olen kyllä jo hommannu goretexit ja crocsin saappaat mutta en tiedä onko nuo nyt hyvät ja tarvisko jotain lisää.
    Kiitos blogista, tää on aivan ihana!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)