keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Petite Chérie - lämpöpussi



Ihanaa syksy on täällä! Minun lemppari vuodenaika. :)
Kaikista parasta on kun luonto on värikäs, ilma on kirpakka ja aurinko paistaa. Tykkään yksinkertaisesti pukea vaatteita päälle, tykkään peitoista ja vilteistä. Tykkään kun ei ole hiki, hih.

Ei siis varmaan yllätä tämä rakkauteni lämpöpusseihin, josta olen maininnut jo viime talvenakin. Haaveilin jo viime vuonna Olivian synnyttyä Petite Chérien ihanasta lämpöpussista, mutta jäi sitten hankkimatta kun oli muita pusseja. Olinkin aivan innoissani kun Jollyroom otti minuun yhteyttä loppu kesästä ja kysyi halusinko testattavaksi Petite Chérien lämpöpussin.


Sain lämpöpussin yllätys värissä, meille tuli kuosina Chevron grey, joka on kaunis harmaa/valkoinen. Tuo sävy ja kuosi on kyllä täydellinen meidän harmaisiin rattaisiin. Lämpöpussi on ihanan muhkea ja huppuosan irroitettava karvareunus tuo pussiin ylellisen ilmeen. Pintakangas on vedenpitävä ja vuori fleeceä. Lämpöpussin takana on kankaassa tuollaiset mustat liukuesteet, jotta pussi ei valu rattaissa ja valjaille reiät. Olivia todennäköisesti tulee nukkumaan vielä koko talven päiväunet ulkona ja tämä pussi vaikuttaa oikein lämpöiseltä pakkasillekin.


Me saatiin lämpöpussiin lisäksi samalla kuosilla kesä päällinen, mikä on minusta kyllä ihan huippu keksintö!
Eli lämpöpussista saa kokonaan tuon paksumman peitto-osan pois, joka on kiinni kahdella vetoketjulla ja tilalle voi vaihtaa ohuemman kesä päällisen. Tuo ohuempi päällinen on minusta softshell kangasta. Päällinen vettä hylkivää ja vuoripuoli fleeceä. Juuri sopiva syksyyn, kevääseen ja kesän viileisiin päiviin. Meillä on nyt ollut pussi tällä ohuemmalla peitolla käytössä viikon verran ja on ollut juuri sopiva päiväunille. Alle ei ole sisävaatteita ja pipoa kummempaa tarvinnut vielä.


Lämpöpussi on kooltaan 50x100cm. Olivia on noin 81cm pitkä ja mahtuu hyvin pussiin jalat suoranakin. Yleensä neiti kyllä nukkuu rattaissa kyljellään ja jalat hiukan koukussa, joten mahtuu tähän varmasti koko talven. Pussi on mukavan väljä leveydeltään, joten liikkumatilaa on mukavasti siitäkin syystä. Tykkään myös että peitto-osa nousee tarpeeksi ylös kaulalle saakka ja halutessaan sen voi myös kääntää neppareilla alemmas (kuten ylimmässä kuvassa).


Jollyroomin nettikaupassa on hurjasti ihania kuoseja Petite Chérien lämpöpusseista ja moniin niistä on saatavilla kesä päällinen samassa kuosissa. Itse tosin mietin, että tilaisin vielä tähän lämpöpussiin jonkun eri kesä päällisen vaihtelun vuoksi. Eihän se haittaa jos ovat eri kuosia, kun alaosa ei kuitenkaan juurikaan tuolla rattaissa näy. ;) Muitakin Petite Chérie tuotteita löytyy vaikka kuinka, istuinpehmusteita, rattaiden kuomuja, petivaatteita jne.
Oih, olen aivan ihastunut tähän merkkiin!

Mitä te tykkäätte Petite Chérien tuotteista ja näistä lämpöpusseista?


(Yhteistyössä Jollyroom, lämpöpussi saatu. Postaus sisältää linkkejä, en hyödy klikkauksista)




6 kommenttia:

  1. Heippa Mia, ootkohan saanut sähköpostejani, jotka lähetin eilen ja viime perjantaina? :-) T.Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tulleet, anteeksi kun en ole vielä vastannut! Kamalasti kiirettä suuntaan ja toiseen ja blogijuttuja jonossa..
      Vastaan sinulle mahdollisimman pian, viimeistään huomenna! :)

      Poista
  2. Moi! Passaako tää 2kk ikäiselle turvakaukaloon? Tiiän että on pienempiäki lämpöpusseja mutta tahtoisin tietää onko just tätä mallia mahollista mahuttaa turvakaukaloon :)

    VastaaPoista
  3. Minuakin kiinnostaisi, sopiiko pussi turvakaukalossa käytettäväksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kysyit tätä asiaa, koska olin näköjään unohtanut vastata aiemmalle kysyjälle.
      Kaukaloa ei meillä enää ole, joten en pysty testaamaan sellaiseen. Luulen kuitenkin että pussi on ehkä turhan muhkea kaukaloon ja vauvalle siten hiukan ahdas, tuo pohjaosakin kun on melko paksu. Saako sitä sitten asettumaan kivasti kaukaloon. Vaikea sanoa, voihan se olla että menisikin, testaamalla se varmaksi selviäisi. :)

      Poista
  4. Moikka. Onko sulla ollut tää pussi nyt näillä pakkasilla käytössä? Onko lämmin? Riittääkö pussin alle pelkät sisävaatteet?

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)