lauantai 15. elokuuta 2015

Villervalla syksy/talvi 2015

 






(kuvat Villervalla)
 
Villervallan syysmallisto hehkuu taas värejä!
Uudet sävyt on syksyisiä, mutta samat tutut iloiset kuosit ja tyyli sieltä jälleen löytyy.
Uutuus kuosina herkullinen papaya ja ihan pienille (44-68cm) pöllöt. Voi kääks miten suloisia. :)
Tytöille tulee uutuutena kietaisumekko. Yöpuvuissa ja lakanoissa on huikean hieno peace-kuosi. Uutuuksiin lupaillaan Skidin blogissa myös uusissa väreissä skootteriprinttiä, joten sitäkin odotellessa!
 
Mitä tykkäätte uutuuksista?
 
P.s. Näitä ihanuuksia odotellessa kannattaa käydä kurkkaamassa Skidin ale, sieltä löytyy paljon kaikkea ihanuuksia hyvään hintaan. ;)
 
 
 
 

10 kommenttia:

  1. Minulle kolahtaa aina paremmin kevään Villervallat, mutta nuo raita leggarit tytöille houkuttaisi. Näissä on niin paras ja pehmoinen materiaali, että on entsistä ihanampi puristella tuota meidän pehmoista palleroa, kun on pehmoinen villervallan body päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, tykkään aina enemmän kevään raikkaista väreistä. ;) Mutta tosiaan oli näissäkin pari kivaa juttua ja varmaan taas livenä tulee ihastuttua enemmän. Pehmoisia ovat tosiaan, miellyttävä tuo materiaali!

      Poista
  2. Ihania on nuo pöllöt! Jos olisi vain niille käyttäjä niin kotiutuisivat meille :) isommille lapsille tulee varmaan raitoja hankittua

    - Aurinkoinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöllöt on ihania! Meillekin tulisi jos olisi pikkuinen vauva. :)

      Poista
  3. Mitä sanot Villervallan koosta? Onko pientä, normaalia vai reilua? Niin ihania, että voisi jotain omille pienille tilailla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kun vastaus venähti! Minusta Villervallat on normaalia/reilua mitoitusta. Ei ainakaan pientä. Meillä vaatteissa paidat ja bodyt on menneet niin kauan että lapsen mitta on ainakin sama kun vaatteen koko, jopa hiukan kauemmin. Housut on menneet myös pitkään. Yleensä niin että esim. Emilillä 128cm paidat meni niin kauan kunnes poika oli n.130cm pitkä, housuista velourit ja trikoohousut 128cm meni niin kauan kunnes poika oli 132cm pitkä. Canvas-twillihousut on enemmän normaalia mitoitusta vastaavat eli ei reilut. Bodysta Olivialle meni 74cm body niin kauan kunnes tyttö oli n.76cm pitkä.
      En sitten tiedä miten ihan pienet koot ja tuo pöllömallisto on mitoitettu.

      Poista
  4. Hei. Jos olisi pikkupoika, löytyisi enemmän ostettavaa :) Tuo valkopohjainen rauhanmerkki-kuosi on kiva. Edelliseen postaukseen pakko kommentoida. Itse mietin myös tarkkaan kaikkia kemikaaleja. Tieto lisää tuskaa. http://yle.fi/uutiset/ihmisessa_piilee_kemikaalicocktail__pojanpojalle_kasvaa_rinnat_ja_deodorantista_imeytyy_alumiinia/8114707 . Itse en juurikaan käytä hajustettuja tuotteita. Useat hajusteet aiheuttavat kauhean päänsäryn jne. Deodoranttina käytän crystal essencen deodoranttia. Sitä voin suositella lämpimästi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienelle pojalle on tosiaan vaikka mitä! :)

      Minä myös käytän aika vähän hajusteita, ostamani deot on miedosti hajustettuja. Hajuvettä en käytä juuri koskaan (vain juhlissa hiukan). Pyykinpesussa käytän hajustamatonta pesunestettä ja silloin tällöin käyttämäni huuhteluaine on miedosti hajustettua. Hiuksissa en käytä muotoilutuotteita/tuoksuja oikeastaan koskaan. En vaan tykkää voimakkaista tuoksuista. ;)
      Itse en siis mieti juurikaan kemikaaleja, vaan luotan että ovat testattuja ja turvallisia oikein/vähäisessä määrin käytettyinä. Hysteeriseksi en aio ruveta, mutta toki ylimääräisiä kemikaaleja koitan välttää. Maalaisjärki ja kohtuus kaikessa, ne on mielestäni hyviä mittareita moneen asiaan. :D

      Poista
    2. Ai niin ja kiitos deodoranttivinkistä! Kiva kuulla aina hyviä vaihtoehtoja, sitä kun jotenkin aina jämähtää samoihin tuotteisiin. ;)

      Poista
  5. Harvinaisesti Villervallalta iski vain muutama juttu. Ihania olivat lähinnä nuo ruskea-oranssi-sävyiset raidat ja vauvojen pöllöt, mutta niiltä puuttuu käyttäjä ;)
    Heidän pinkkinsä on omaan makuuni liian kylmä, nuo erväriset hihat eivät nyt iske ja totaalisena pervertikkona onnistun näkemään nuo hedelmät turhan elimellisinä. No, säästyypähän rahat.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)