perjantai 10. lokakuuta 2014

Villervallan toppaa

Postaus toteutettu yhteistyössä Skidin kanssa.
 
Hui kun osaakin olla aamuisin kylmä! Välillä tuntuu ettei oikein tiedä mitä tuonne ulos kannattaa lapsille pukea, kun väliin tuntuu että välikausikamppeet on liian vähän ja toiseen väliin että toppavaatteet on liikaa. Joka tapauksessa kylmyys saa aikaan sen että iskee jälleen kerran paniikki, että onko meillä edes lapsille toppaa kaapissa ja jos ei ole niin nyt se on viimeistään hankittava.
 
Toppahankintoja vauhdittamaan teimme taas Skidin kanssa yhteistyötä ja meille tuli paketillinen Villervallan talviulkoilua kuvattavaksi. Mikä ihana väripaketti olikaan!
(pari kuvausvaatetta saimme pitää, loput lähtee takaisin Skidille)
 
 
Villervallan toppavalikoima on tänä vuonna todella laaja, löytyy yksiväristä ja kuosillista. Löytyy haalaria, takkia, housuja, rukkasia, hansikkaita, pipoja ja topattua fleeceä. Kannattaa ehdottomasti kurkkia koko valikoima, koska tässä postauksessa on vain osa mallistoa. :)
 
Tuo yläkuvissa näkyvä ihana dotstar-kuosi on minusta tosi kiva talvitakissa. Siinä on tarpeeksi sitä jotain olematta kuitenkaan liian lapsekas isommallekaan käyttäjälle. Emil tykkäsi ja oli sitä mieltä että takki olisi hyvä kouluun. Kokona näissä kaikissa toppavaatteissa Emilillä on 134cm. Se näyttäisi olevan juuri oikea koko, jos tulevaan talveen ajattelee. Emil on nyt n.132cm pitkä.
 
Takin kanssa kuvassa mustat henkseleillä (irroitettavat) olevat toppahousut, Tivoli-kuosinen pipo sekä rukkaset. 
 
 
 
Tässä samojen asusteiden sekä toppahousujen kanssa turkoosi talvitakki. Villervallan ulkovaatteita voikin miksailla keskenään tosi hyvin, kun kaikki käy melkeinpä kaikkien kanssa sekaisin. Tosi kivoja yhdistelmiä saa, kun vaan uskaltaa sekoitella. Itsekin yllätyin kun noita vaatteita pyörittelin ja mietin mitä kuvataan minkäkin kanssa. ;)
 
Pipot on 100% paksua puuvillaa. Kokona Emilillä on kuvissa 52/54. Vastaa hyvin kokoaan, koska Emilin päänympärys on nyt n.53-54cm. Rukkaset on kokoa 7-8v. Nämä menee nippanappa tämän talven pitkäsormiselle Emilille, joten ehkä parempi kokona hänelle olisi jo suurin koko eli 9-10v.
Rukkaset on veden- ja tuulenkestävät. Saumat on teipattu (vesipilari 8000). Kiristystarrat ranteissa ja sivuilta tarroilla avattavat. Rukkasissa on pehmoinen fleecevuori ja heijastavat tähdet päällä.
 
 
Tuo Tivoli-kuosi on raikasta raitaa, tosi nätti takki niin tytölle kun pojalle. Emil itseasiassa tykästyi tähän takkiin eniten näistä kolmesta! Mutta toppahousut kuulemma tämän kanssa mustana kiitos. ;) Tässä sovitellaan väriä liila, joka on minusta todella kaunis myös.

 
Tässä yläkuvassa näkyy hyvin, että takin hihoissa riittää mittaa pitkäkätisellekin. Takin malli on tosi hyvä, ei ollenkaan liian leveä, vaan istuu kauniisti hoikalle lapsellekin päälle.
Pipona tässä turkoosi tähtipipo ja myöskin koossa 52/54. Talvihanskat kokoa 7-8v. ja näistäkin itse ostaisin jo isomman koon. Myös nämä hansikkaat on varustettu samoilla ominaisuuksilla, kun rukkaset. Eli vedenpitävät.
 
 
Villervallan takit on veden- ja tuulenpitäviä, mutta saumoja ei ole teipattu. Vesipilari on 8000mm. Hihansuut on tarroilla säädettävät ja niissä on lumilukot peukkureiillä. Huppu on säädettävä ja irroitettava. Heijastimia löytyy hihojen ja hupun saumoista, sekä hihansuista ja takana olevasta tähdestä. Helmaa voi kiristää.

 
Toppahousuissakin on mukavan istuva malli, ei ollenkaan liian leveä. Vyötäröllä on vielä tuo kiristettävä kuminauha, jolla saa hyvin sopivaksi. Nuo säädettävät henkselit voi irroittaa halutessaan. Housut on veden- ja tuulenpitävät ja näissä on teipatut saumat. Vesipilari takin kanssa sama 8000mm. Jalkalenksutkin löytyy. Itse tykkäsin vahvistetuista polvista ja pepusta, kestää paremmin kulutusta.

Jos koot mietityttää, niin kannattaa katsoa Skidin sivulta ulkovaatteiden tuotetiedoista mitat.
Minusta nämä vastaa hyvin kokoaan.
 
 
Pikku neidillä kävi sovituksessa Tivoli-raitaa. Tuo muhkeasti topattu fleecehaalari on huippu! Varmasti lämmin pakkasillakin ja ihanan pehmoinen vauvan päällä. Kokona Olivialla 62/68cm ja on juuri sopivan reilu noin 61cm neidille.
 
 
Tuossa haalarissa on hyvä alas asti menevä vetoketju helpottamassa pienen pukemista. Puuvillapipon kokona 46/48, joka on vielä reilu 2kk ikäiselle, mutta ehkä jo talvella olisi sopiva. Vauvoille löytyy muuten yhden koon toppatöppösiäkin.
 
 
 
Viimeisenä ihanuutena Villervallan ihana fleecevuorattu lämpöpussi Tivoli-raidoissa sekin. Mitat on 95cm x 52cm, eli mahtuu pitkään. Pussi on vedenpitävää kangasta ja tuon päällisosan voi halutessaan irroittaa. Pussista löytyy 5-piste valjaille reiät.
 
Värikkäitä ihanuuksia vai mitä? :)
Kannattaa käydä tutustumassa koko valikoimaan Skidissä.
Nyt muuten saa Skidin nettikaupassa vapaavalintaisen Villervalla toppatakin ja toppahousut yhteishintaan 99,95e! Tuossa tulee valinnoista riippuen jopa 20% säästöä.

Klikkaa Skidiin ostoksille tästä.


-Mia-




1 kommentti:

  1. Moi. Millaiset nuo villervallan topat on käytössä? Meillä on tosi hoikka poika joka haluaisi takin ja housut tälle talvelle. Poika on myös hirveä vilukissa ja kova rymyämään :) mietityttää lämpöisyys ja kestävyys. Viime talvena molo kesti hyvin.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)