maanantai 11. maaliskuuta 2013

Pikainen KappAhl vinkki

 
 
Kipaisin lauantaina KappAhliin, koska viime viikolla tuli pieni lehtinen, jossa mainostettiin että kaikki lasten yläosat ovat ota 3 maksa 2. Mukaan tarttuikin Emilille pari t-paitaa ja vanhimmalle veljelle musta trikoopaita. Tuo monsteri kuviollinen t-paita on tosi kiva ja hurjan pehmoinen. Vaikka kokoja olikin vain 122/128cm saakka, niin jaksan uskoa että se koko menee vielä kesän Emilille. Pitkähihaisista tosin alkaa jo hihat tuossa koossa jäämään lyhyiksi, mutta onneksi t-paidassa sillä ei ole väliä. ;)
 
Mutta se mistä lähdin nyt teille vinkkaamaan on nuo Kaxs Proxtec malliston vedenpitävät välikausihousut. Aiemminhan harmittelin sitä, kun niissä isoimassa koossa eli 128cm on suorat lahkeensuut. Nyt on ilmeisesti tullut uusi erä, koska mallia oli hieman uusittu ja lahkeensuissa on nyt myös koossa 128cm kuminauhat. Hyvä!
Vyötäröllä ei ole enää sivulla sitä vetoketjua, vaan pelkkä nappi-reikäkuminauha kiristys edessä. Jalkalenksut ei ole pelkkää reikäkuminauhaa, vaan niihin on nyt laitettu kengän alle jäävään osaan paksumpi kangas lisäämään kestoa. Meille ostin heti 128cm jemmaan viimeistään syksyä varten, sopivasti tuossa edellä mainitussa lehtisessä oli takakannessa -20% kuponkeja. ;)
 


12 kommenttia:

  1. Tuo monsteripaita meinasi minullekin tarttua mukaan, tosin jäi vielä kauppaan, mutta ehkäpä kotiutuu meillekin. (En vaan tiedä kenelle ostaisin, kun on liikaa poikia talossa ;) Ei viiti ostaa kaikille 3 pojalle (joille koot riittää) samaa... ) Ostin noilla samaisilla alennuspaitapäivillä violetin värisiä paitoja raitaisina, tuo väri miellyttää tällä hetkellä äidin silmää kaikista eniten... Nyt tosin alkaa jo taas sinistäkin ilmestyä kaappeihin, kun on ollut välillä vihreä-oranssi -kausi... Kitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Violetti on kyllä kiva pojillakin, meillä on sitä myös Emilillä jonkin verran ollut aiemmin. Vihreä ja oranssi uppoo minuun myös, mutta siniselle en lämpene edelleenkään. ;D
      Heh, ois aika vinkeet jos kaikilla pojillasi olisi samat monsteripaidat kesällä. :)

      Poista
  2. Samaa harmittelin, kun tytölle mörköhousuja kävin katsomassa viime viikolla Jumbossa. Oli vain sitä suoraa mallia, josta en pidä sitten yhtään. Täytyypä mennä tällä viikolla uudestaan. Meillä myös pitkä tyttö 5v1kk 120cm, otitko Emilille kevääksi 122?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä luulen että liikkeet myy ensin ne vanhan malliset pois ja sitten saavat tätä uutta tilalle. Kannattaa käydä usemmassa liikeessä, jos ei ekasta löydy.
      Teillä tyttö siis saman mittainen kun Emil. :) Minulla on viime syksynä jo käytetyt 122cm, jotka menee ehkä kevään vielä. Ainakin pari viikkoa sitten sovittaessa näytti siltä, että keväällä menisi. Ostin nyt siis nuo 128cm jemmaan, että otetaan heti käyttöön kun 122cm jää pieneksi. Viimeistään sitten syksyllä. :)

      Poista
  3. Tosi kiva toi värikäs monsteripaita!! Voisin haluta itsellenikin!
    En kyllä viikonloppuna huomannut meidän liikkeessä...
    onkohan jotain uutta mallistoa..vai jo vanhaa?
    tiedätkö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittääkseni on uutta, ainakin KappAhlin nettisivulla tuon t-paidan kohdalla lukee uutuus. :)
      Sieltä nettisivulta muuten näkee onko jotain tuotetta jo omassa lähi liikkeessä. Kun avaat tuotteen, niin alla on se haku.

      Poista
  4. Taitaa olla mulla näössä vikaa kun ei näy liikkeessä enkä löydä netistäkään :)

    Tuo liikehaku tuotteiden kohdalla ei ole luotettava(taisin jo aiemmin siitä mainita), se ei kulje reaaliajassa todellisuuden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla löytyy netistä, heti eka vaate lasten vaatteissa;
      http://www.kappahl.fi/category/estore/articles/lapset/

      Suora linkki paitaan;
      http://www.kappahl.fi/article/pusero_469585

      Ai no voi harmi, en ole itse pajoa tuota hakua käyttänyt, joten en tiennyt ettei kulje reaaliajassa. :/ Nyt muistan että varmaan juuri sinä siitä joskus mainitsit.

      Poista
    2. No siellähän se oli! Näköhäiriöiden lisäksi olin siis myös vähän yksinkertainen :)

      Juu itse en enää luota tuohon nettihakuun. Saattaa näyttää ettei tuotetta ole ollenkaan,jos vaikka sitä ollaan vasta laittamassa liikkeen puolelle. Ihan myyjältä tuota kerran varmistin joka tästä kertoi. Varmaan toimii sellaisissa tapauksissa, joissa tuote esim. loppuunmyyty.

      Ja kiitos, viitsit vastailla ja linkkejä laittaa vaikka omasta huolimattomuudesta tässäkin kyse...

      Poista
    3. Heh, sattuuhan noita! ;D
      Varmasti varmin tapa on aina soittaa liikkelle ja kysyä löytyykö. Itse harrastan sitä usein, kun olen niin hätäinen ja toisekseen asun niin kaukana lähimmistä kaupoista.
      Tottakai vastailen ja laitan linkit tarvittaessa. :)

      Poista
  5. Hoi! Miten teillä on kestänyt ulkovaatteet käyttöä ylipäätään? Olen nyt talven aikana lukenut monesta blogista että siinä 5v lähtien hajoavat housut,hanskat yms. talvikamppeet merkistä huolimatta lasten käytössä jäämäessä yms puuhassa. Kengätkin hajoavat? Iik,onko tulevaisuudessa edessä jäätävä määrä ulkokamppeita vai käykö näin vain niille kaikkein villeimille ja vauhdikkaimmille? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen että tässäkin asiassa on paljon vaihtelua, riippuen siitä montako settiä yhtäaikaa on käytössä, kuinka paljon ulkoillaan, millaisessa maastossa ja millainen touhottaja lapsi on. :)
      Meillä ei ole kukaan pojista koskaan saanut yhtään ulkovaatetta rikki alle kouluikää. Vasta nyt 8-12v. on tullut näitä housujen ja rukkasten puhki kulumista.
      Meillä settejä per poika on aina kuhunkin kauteen vähintään se kolme ja niitä vaihdellaan, varmasti siinä iso syy ettei yksi ulkoilusetti kulu niin paljoa. Toisekseen meillä pojat ei ole koskaan tykännyt laskea pyllymäkeä, vaan aina on joku liukuri, pulkka tai stiga alla. ;)
      Ulkoillaan kyllä päivittäin.
      Meidän pojista voisi muutenkin sanoa ja moni sanoo, että ovat melko rauhallisia tapauksia. Eivät siis kovia rymyämään muutenkaan. :)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)