torstai 31. tammikuuta 2013

Me&I suosikit

 
Pakko vähän fiilistellä, vaikka kipeenä täällä makaankin..
Olo on kun jyrän alle jääneellä ja pystyssä huippaa niin pahasti, ettei uskalla paljoa nousta. Koko päivä (ja eilis ilta) on siis mennyt maatessa ja alkaa tuntua siltä että selässä kasvaa sammal. Huoh.
Joko flunssakuume on rantautunut teillekin?
 
Mutta ne Meandit. Oi oi..
Niin siinä kävi, että iso tilaus jo läks. ;)
 
 

 
Emilille tilasin nämä kaikki 122/128cm.
Nautitaan vielä tuleva kevät-kesä kuosipaidoista, koska pahoin pelkään että syksyllä ne ei enää kelpaa..
 
 

 
Oli pakko vähän haaveilla mitä tilaisin jos olisi tyttö..
Aika pinkin puolelle heittää. ;)
 
 

 
No entäs jos olisi vauva..
Oi mitä ihanuuksia!
 
 

 
Itselleni tilasin näistä kaikki muut paitsi mustan neuletakin, mustat polvihousut ja mustan mekon. Tykkään pinkistä ihan höpsönä, mutta minulla on sitä todella vähän. Nyt sitten vaihteeksi sitä. :)
 
Mitäs te tilasitte tai meinaatte tilata?
Tykkäsittekö?
 
 
 

37 kommenttia:

  1. Voi että on ihania vaatteita!!! :) Niiiiin ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on ja itse ainakin tykkään laadustakin. :)

      Poista
  2. En tykkää :( Retrokaudella olisin voinut tykätäkin. Nyt on väriähky ja nuo näyttää lähinnä kamalilta. Hyvä,että jokaisen makuun löytyy jotain. Meillä se Rodinia ym. vähemmän värikästä :)

    Kristiina A.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tosiaan hyvä että jokaisen makuun löytyy jotain. :) Vielä reilu kymmenen vuotta sitten oli tosi suppea valikoima minusta lastenvaatteita ja varsinkin värejä niissä.
      Minullakin on hiukan mennyt se retro innostus ohi, mutta silti tykkään edelleen. Luulen että meilläkin mennään syksyllä jo vähän hillityimmissä vaatteissa, ellei sitten Emil näitä vielä eskarissakin halua pitää. Mini rodinit ei ole vielä minuun taas iskeneet, mutta on siellä aina joku yksittäinen ihan kiva vaate, joten ehkä meillekin jossain vaiheessa jotain sieltä tulee.

      Poista
  3. Ihan hauskoja, mutta ovat selvästi niin "pienten lasten" vaatteita, että ei kyllä meille tulee enää ensimmäistäkään...

    Rose

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä juuri huomaa miten eri tavalla monet ajattelee. ;) Itse en taas miellä näitä pienten lasten vaatteiksi tai no en nyt enää yli 10v:lle pukisi, mutta minusta menee hyvin vielä 8v:llekin, jos vaan itse haluaa näitä pukea. Meillä kuosivaatteet on menneet pojilla n.7v asti ja sitten ovat halunneet hillitympää tyyliä ja toki siihen on siirrytty.
      Mutta hyvä vaan että makuja on monia, se on rikkaus! :)

      Poista
    2. Omat lapseni ovat siis "jo" 8- ja 10-vuotiaat ja klassisemmalla linjalla mennään :)

      Rose

      Poista
  4. Ei mitään pakko-saada juttuja ollut muita, kuin se vauvojen turkoosi jumppis. Sen voisin vaikka rakenneultran jälkeen tilata, jos sukupuoli selviää.:)

    Poikien t-paidat on ihan kivoja ja niitä voisin ehkä tilata, taikka sitten tilaan alesta vasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko poikafiilis? ;) Tosin miks ei se turkoosi jummis mene ihan yhtälailla tytöllekin, vai kummalle ylipäätään itse miellät sen? Minä nimittäin heti ajattelin poikaa. :D

      Poista
  5. Ihania vaatteita oli!! Kävin siis eilen kutsuilla. Tuo äitien pinkki kuviollinen pitkähihainen oli ihana!! Tykkäsin myös mustasta mekosta ja tuosta mustasta ihanan kätevästä "takista". Lapsille en ostanut mitään!!! Pojat ei enään huolineet näitä (äidille kyllä olisi kelvannut) ja tytölle tykkään ostella vähän erityylisiä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla että oli livenä ihania. :) Minulla ei kutsuja nyt olekaan, joten nään vasta sitten kun paketti saapuu. Meilläkään ei isot enää näitä huolineet.

      Poista
  6. Odotan, että näen ensi viikolla malliston livenä. Sitten löytyy varmaan yllättäviäkin suosikkeja! Niin tuntuu aina käyvän... Kuvien perusteella haluaisin pojalle housut tai parit ja itselle ehkä jotain... Sammakkojumppista harkitsen pienimmälle. :) Aika pianhan mallistoon on jo tulossa kai täydennystäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täydennystä odotellessa. ;D
      On muuten totta, että livenä saattaa ne suosikit muuttua.

      Poista
  7. Kuvien perusteella tumma pitkähihainen vois olla kiva samoten valkoinen pitkähihainen pussipaita. Poika tykästyi paitaan, jossa yksi traktori ..mutta tuota isointa kokoa on jo kaapissa ja täytyy ihan sovittaa mahtuuko koko vielä. Kuosiähky on tullut mulle ja isommalle lapselle, joten kuviokuosit ei enään nappaa. Ehkä ihan hyväkin ..säästyy rahaa. Ja vanhan toisto kyllästyttää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monella on kuosiähky ja onhan tuo kaupoillakin huomattu ettei niitä enää oikein saa. Siksi ehkä minuun nämä iskee niin lujaa, kun esim. Lindexiltä ei saa enää oikein mitään kuoseja. :/
      Hyvähän se vaan on että rahat säästyy, parempi aina ostaa sellasta josta just eikä melkein tykkää. :)

      Poista
  8. Ison tilauksen teit!! Mallisto näyttää kyllä hyvin houkuttavalta ja koukuttavalta. Itse olen vasta menossa kutsuille, mutta kyllä nuo on ensin livenä nähtävä - aina ei kuvat kerro koko totuutta! Tuo koko mietityttää, pitäisikö 5v.lle ostaa jo kuitenkin 134/140. Jääkö selästä lyhyeksi 122/128. Sinä uskalsit Emilille ostaa tuon 122/128, meillähän pojat saman mittaisia. No, täytyy livenä katsoa tuo koko. Ihan kiinnostaa eikö Oliver enää kelpuuttanut mitään? Meillä ekaluokkalainen tykkäsi noista yrmeistä sammakoista ja työkaluista. Itsellekin luulen löytäväni aika paljon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivottavasti ovat ihania. En nimittäin nähnyt livenä näitä, vaan kuvien perusteella tilasin. ;) Voi olla että joku ei sitten olekaan kiva/hyvä, mutta onneksi voi palauttaa. Lisäksi Meandilla on kiva kun saa laskulla, niin voi ison tilauksen maksaa vaikka kahdessa erässä.
      Minäkin alkuun mietin tuota kokoasiaa, että riittääkö 122/128cm. Mutta ainakin pitkähihaisissa syksyn malliston paidoissa on tarpeeksi selkämittaa vieläkin Emilille ja hihoissakin. Emilillä ei ole pitkä selkä. Ajattelin että kun nämä on t-paitoja, niin mielummin ostan sopivia, kun käytetään kuitenkin vain keväästä kesän loppuun. Viime kesänä meillä oli osa Meandin 110/116cm t-paidoista vielä käytössä.
      Housuissa ainakin uskon riittävän, koska syksyn malliston housuissakin 122/128cm on vielä reiluutta. :)
      Kerro sitten mihin kokoon sinä päädyit? Miltä se 134/140cm teidän 5v:llä näytti.
      Oliver ei ole kelpuuttanut näitä enää esikoulun jälkeen, on niin tarkka vaatteistaan ja kun isoilla veljillä ei ole, niin ei sitten hänkään halua. ;)

      Poista
    2. Apua.. Minäkin mietin tuota kokoasiaa. Meillä poika, 5v10kk on nyt 122cm ja 24kg mitoiltaan. Tilasin nuo kaksi ekaa t-paitaa (ihanat!!) ja sammakkopaidan ja ruskeat froteehousut kaikki koossa 122/128. Kovasti mietin, että olisin ottanut isompaa kokoa, mutta toisaalta... Koko 128 on juuri passeli/sopivan reilu nyt vaatteissa ja tosiaan t-paidan kokona tuo 134/140 tuntuu vähän turhan reilulta ensi kesänä.

      Ja sehän on vaan entistä "retrompaa" kun t-paita on hiukan kinttanan näköinen päällä ;) Pienellä haikeudella näitä todennäköisesti vihonviimeisiä retrokuoseja minäkin nuorimmaiselleni nyt ostelen, kun syksyllä se eskarikin alkaa.. :( Tosin kyllä meilläkin isommat veljet ovat tällaisia paitoja vielä eskarissa ja ekallakin pitäneet, mutta ehkä sitten ulkovaatteissa pitää äidin hiukan suostua hillitsemään ylenmääräistä värikkyyttä ;)

      t. mami75

      Poista
    3. mami75; Emil on nyt 120cm ja 19kg. Minusta näissä on suht pitkä helma verrattuna moneen muuhun merkkiin ja kun vielä joustaa kivasti, niin uskon sen 122/128cm riittävän (elleivät ole menneet muuttamaan mitoitusta).
      Oliverillakin taisi pari tälläistä kuosipaitaa olla eskarissa vielä, mutta lisää ei niitä sitten enää halunnut. Emil on taas aika erilainen ja toisaalta Oliveria 6kk nuorempi kun aloittaa eskarin, joten saa nähdä kuinka käy.
      Ehkä minulla sekin vaikuttaa, että isommille kun ei saa enää oikein mitään tosi kivaa ostaa, niin nautitaan sitten Emilin kanssa. ;)

      Poista
    4. Sekaannun nyt minäkin tähän kokoasiaan. Ostin viime kesäksi meidän silloin 8v:lle me&i-t-paidan koossa 134/140cm. Poika oli tuolloin n.128cm (hoikka) ja paita reilusti reilu.

      Poista
    5. Lapset tosiaan kovin eri kokoisia. Mä ostin 5v. viime keväänä 134/140cm ja nyt on liian tiukka 6 vuotiaana. Poika malliltaan roteva ja pituutta 126cm. Ja myös pitkä selkä.

      Poista
    6. Hei tulin vielä kommentoimaan kun kävin eilen kutsuilla. Mielestäni paidat olivat pidempiä kuin viime kevään mallistossa. Tuo 122/128 olisi varmasti ollut meidän 5v:lle hyvä koko mutta valitettavasti hän ei tällä kertaa saanut mitään. Yritin nyt ostaa järjellä eli todella tarpeeseen. Ekaluokkalainen sai kolme paitaa ja hänellekin otin vain kokoa 134/140. Tuo seuraava koko näytti huisin leveältä. Tuo mallisto oli kyllä upea ja tulen varmasti ostamaan sieltä kevään mittaa yhtä jos toista. Varsinkin naisten mallistossa oli vaikka mitä upeaa ja juuri nuo sinunkin tilaamat näytti hienoilta. Eli varmasti Emilille oikea koko!!

      Poista
    7. Kiitos Helmi! Hyvä juttu, sitten varmaan menee se 122/128cm hyvin. :)
      Voi kun pysyisin minäkin järjen äänessä.. Itselle kyllä tulee tarpeeseen, mutta Emil ei välttämättä olisi tarvinnut ihan kaikkea. ;) Toisaalta kun ovat mieleisiä, niin tulee pidettyä paljon.

      Poista
  9. Aikoinaan kun näin ekat Me&i:t en tykännyt yhtään. Silloin en ylipäätään tykännyt kuosivaatteista. Innostuin niistä vasta kolmisen vuotta sitten kolmosen ollessa vauva. Kuitenkin niin, että kuosia voin "katsella kohtuudella". Aika moni tuossa jo sanoi, että ei osaa ostaa näitä enää isommille lapsille ja taitaa se vähän mullakin niin olla. Toki isot saavat/osaavat jo sanoa oman mielipiteensä.

    Isoista puheen ollen, mitä teidän isot pojat tykkäisivät esim. noista canvashousuista? Katoin, että ainakin ruskeaa sais peräti koossa 158/164cm. Vuosi sitten ostin isoille ruskeat canvasshortsit ja niitä ainakin pitivät.

    En ole vielä tehnyt tilausta, mutta listasin ylös mahdollisia ostoksia ja nyt menossa (mahdollinen) karsinta. 3v:lla on viime kesäinen keltainen traktoripaita ja nyt ajattelin, et jos ostais saman vihreänä, niin voisivat pikkupojat sit seuraavana kesänä samistella (uskon, et vihreä menee koossa 110/116cm kaks kesää). Sit ihastuin noihin vaaleansinisiin sienipaitoihin. Tosin haluaisin ne mielummin pitkähihaisina ja syksyyn, mutta ok noinkin. Liikennepaita on myös kiva, ehkä 3v:lle se ja sienipaidat molemmille (1v ja 3v). Autohuivit kivat ja sopivat moneen kevätasuun. Sienihaalari ehdoton. Mielestäni sen alle sopisi myös sammakkobody sienibodyn lisäksi. Katotaan otanko jomman kumman vai pelkän haalarin. Olis aika herkullinen myös yksvärisen punaisen bodyn/paidan kanssa ;) Farkkushortsit vois olla kivat (sais koot isoillekin), mutta uskon löytäväni ihan passelit jostain muualtakin edullisemmin ;)

    Äitien vaatteet ei iskeny. En tykkää pinkistä, turkoosista enkä mustasta ja siinä karsiutuikin jo monta vaatetta. Valkoiset polvihousut voisin ottaa, mutta sellaiset minulla on jo parin vuoden takaa (hyvät ovatkin!). Farkut/farkkuleggarit tulis myös tarpeeseen, mutta hinta on melkoinen. Taitaa siis jälleen jäädä äiti ilman ja lapset saada muutaman herkkukuosin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmasti nuo canvashousut menisi isommillekin, etenkin Oliverille ostaisin mielelläni. Näissä ei vaan nyt värit sattuneet isojen mieleen, ruskea kun on heillä nyt sellanen mitä ei haluta, vaikka äiti siitä tykkäis. ;)
      Toisaalta meilläkin on ne canvasshortsit ruskeina ja niitä onneksi Oliverkin suostuu käyttämään kesällä.

      Mietin muuten tuota huivia kanssa, että onko se pojilla kiva? En sitten osannut tilata, vaikka toisaalta onhan niitä huiveja pojille paljonkin tarjolla, meillä ei vaan ole koskaan ollut. ;)
      Voi nuo vauvojen on ihania, oot onnekas kun saat niitä vielä ostaa. Hih.
      Muutenkin kivoja suunnitelmia ostoskoriin sinulla ja kiva juuri noin kun saa samistella veljekset. :)

      Poista
  10. No ei kyllä iske enää..varmaan mennyt jo tämä retrovärikkyys ohitse. Kärpässieni paita on oikeastaan ainut kiva...
    Mutta turhahan näitä on enää edes katsella, ei 7-v, tällaisia enää suostuisi mitenkään pitämään. Ja kyllä itsekin miellän nämä vaatteet lapsellisiksi tai no, jotain sellasta. Ja minä tosiaan pidän väreistä ja niin lapsikin, mutta kuosiltaan miellän nämä kyllä huomattavasti nuoremmille lapsille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jakaa aika hyvin kuosit maut ja ajatukset. :) Onneksi tosiaan niitä värikkäitä vaatteita saa nykyisin pojillekin kivasti, vaikkei kuosia olisikaan.

      Poista
  11. Meillä käytetään näitä kivoja värikkäitä kuoseja paljon ja isommillakin, liekö ovat tykästyneet väreihin kun ei muita ole koskaan ollut :D 5v valitsee kaupassakin aina värikkäämmän ja kuviollisen vaihtoehdon jos saa valita :)Lapsellinen sanaa meillä ei vaatteissa käytetä edes isompien kohdalla, miusta kun vielä 10-vuotiaskin on lapsi! Ja kokonaisuus ratkaisee, miltä joku kuosi näyttää. Mutta nää meandit itsessään ei nyt nappaa yhtään, jotenkin tulee vaan fiilis, että nää on niin nähty. Samoja teemoja kuin joka vuosi, mutta liekö se heillä ideakin? Kivoja ne on kaikki, mutta ei siis tullut yhdenkään kohdalla, että tuo pitää tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä sinun kanssa, että kyllä se 10v. on vielä lapsi. :) Tummiin, synkkiin ja tylsiin vaatteisiin ehtii pukeutua aikuisenakin. Sillä periaatteella yritän minäkin saada pojat pitämään värikästä mahdollisimman pitkään, mutta hiukan se sitten automaattisesti hiipuu kun kasvaavat.
      Uusia kuoseja kaipaan minäkin enemmän, vaikka minusta on ihan kiva kun tulee vanhojakin uusissa väreissä. ;)

      Poista
  12. Mulla on huomenna kutsut ja olen vähän ostoslistaa laatinut jo :D Tällä kertaa ajattelin panostaa vähän itseeni ja monta tosi kivaa vaatetta tuolla olikin naisille, tulee kyllä ihan valinnanvaikeus kun kaikkea ei viitsi ostaa tai en edes tarvitsisi :D Pienemälle poitsulle ostan luultavasti pandahaaremit ja isompi ei saa tällä kertaa mitään. T-paidat kun meinaan tilata vasta myöhemmin keväällä kun ei meillä ole minkäänlaista käyttöä niille ennen kesää :( Eskarilainen kuitenkin valitsi jo t-paidat jotka kuvien perusteella kiinnosti ja ne olivat molemmat traktorit, dino, jalkapallo ja työkalut :D että kyllä ainakin meijän eskarille vielä kelpaa hauskat kuosipaidat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana eskarilainen teillä! Toivottavasti Emil kelpuuttaa kanssa värikästä vielä ensi syksynä, kun hui, se eskari alkaa. ;)

      Meilläkin t-paidat tulee käyttöön vasta loppu keväästä, mutta en uskaltanut jättää ostamatta, jos vaikka loppuu koot ennen sitä. :D

      Poista
  13. Meille taitaa tulla ainoostaan noi pandataskupöksyt. Oli aika pettymys tää uus mallisto. Tosin nään vasta viikon kuluttua livenä kutsuilla, joten mieli saattaa vielä muuttua :)

    http://milonmenossa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kutsuilla tuppaa mieli muuttumaan, livenä on moni ihan eri näiköinen. ;)
      Pandahousut on tosi ihanat!

      Poista
  14. Minä suorastaan rakastuin naisten "kasaricollegepaitaan", skinny jeansit oli pakko tilata vain koska edelliset 7v kestäneet farkkuni hajosivat joulun jälkeen päälle :D Mutta nuo oli aikuisten vaatteista ehdottomat suosikkini ja aivan minun tyyliäkin, pähkäiltyäni tilasin vain pinkkinä mutta malliston lisäyskutsuilla on varmaan tilattava harmaakin versio. Pojalle olin jo etukäteen päättänyt ostaa pusishaaremit ja 4v uhmaikäinen prinsessa yllättäen halusi sinipohjaisen pususammakkomekon, mutta vain koska sammakoilla oli pinkit kruunut ;) Naisten vaatteiden kannalta mallisto oli mielestäni paras moneen vuoteen ja lastenkin kuosit suloisia, sääli että bodyja ei saanut niissä parhaissa väriyhdistelmissä ja yrmyjen joukkoon ei ollut eksynyt yhtään hymysuista sammakkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, hymysuinen sammakko siellä seassa oiskin ihana. ;D
      Minäkin noita kasari collegepaitoja katselin, mutta en tiedä tulisko pidettyä..

      Poista
  15. Meille tuli pipoja ja yhdet vihreät pöksyt uusimmalle pojalle. Itselle tummansiniset perhoskuvalla olevat housut, ihastuin viimeksi niihin vaaleanpunaisiin samanlaisiin, ovat todella mukavat jalassa. terveisin Kitta (nyt jo muuten viiden pojan äiti)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, onnea kitta viidennestä pojasta! :)
      Yogapöksyt on ihan huiput jalassa, minullakin ne on ja tykkään hulluna. :D

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)