lauantai 26. tammikuuta 2013

Jonathanin kevätkuvasto
 
 Koska tiedän aika monen odotelleen Jonathanin kevään malliston tarkempia tietoja/värivaihtoehtoja, niin lykkäsin nyt tähän kuvina juuri saapuneen kuvaston. Toivottavasti tästä on vinkkiä kevätostoksiin, vaikka kuvat onkin aika huonot ja värit saattaa olla hiukan vääristyneet. Kokemuksesta tiedän, että livenä nämä tuppaa olemaan aina ihan jotain muuta kun kuvissa, mutta pianhan näitä näkee ihan livenäkin. Mallisto on myynnissä Jesper Junioreissa , heidän nettikaupassa ja kotimyyjillä helmikuun alussa.
 
Itse yllätyin kuvaston väritiedoista, koska aiempien kuvien perusteella olin siinä uskossa, että tummana värinä on ruskea. Mutta sehän onkin harmaa! Jonathanin harmaa onkin ollut monena vuonna sellainen ruskeaan taittuva, joten taitaa olla tämäkin.
 
Tähtikuosista Tähti takkia saa puna-oranssin lisäksi turkoosi-harmaana ja huomatkaa Tähti housut kivoissa väreissä. :) Tähti rukkaset ovat nyt kokonaan yksivärisiä, joten helpottaa paljon sävyttämistä muihinkin merkkeihin.
 
P.s. On se toppajuttukin tulossa, kun vaan ehtii.. ;)1 kommentti:

  1. Olipas pitkästä aikaa Jonathanilla mallisto, jossa melkein kaikki oli tosi kivaa!
    Ainoastaan nuo kuviolliset Tähti-takit on vähän tylsempiä, muttei nekään kauheita ;)
    Ja tuon puna-oranssin Tähti-haalarin ottaisin vaikka heti meidän pojalle (koska tuo ihana pallokuosi on vain vauvakoossa)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)