tiistai 10. elokuuta 2010

Tossutellen


Lomat loppuu, päiväkoti ja esikoulu kutsuu. Jokos on tossut hankittu?
Starchild Shoes:n valmistamat nahkaiset tossut tarjoaa ihan mielettömän suloisia kuoseja ja kokoja peräti 37 saakka. Ei tartte tossuillakaan tylsistellä vai mitä? :)
Meille tuli jo keväällä apinatossut Oliverin esikoulua odottamaan, mutta nyt tekisi mieli tilata parit muutkin.. Emilille olisi kivat nuo pallokuviolliset ja lime/turkoosi tähtikuviolliset ja ja..
Mutta todella, monet tossut tarvitaan jos isompi on 4h päivässä esikoulussa ja pienempi 1-2kert. vko pari tuntia kerhossa. Taidetaan pärjätä yksilläkin, mutta vaihtelunhalu onkin toinen juttu. ;)

Pompox tarjoaa tossut -20% alella (15,90e) elokuun ajan.
Riemulista saa 20e vielä tänään.
Tohvelisankarit taas elokuun alkaen hintaan 21,90e.


22 kommenttia:

 1. Meillä noi tossut astutaan jotenkin linttaan ja pohjat kuluvat käytössä liukkaiksi :( Onkohan kaikissa nahkatossuissa sama vika?

  Kuoseista tykkään ja muutaman vuoden ovat olleet meillä käytössä, nyt pitäisi kai testata jotain muuta?

  VastaaPoista
 2. Meille on tulossa uudet tarhatossut Nöpölle; kaikki entisetkin on Starchildit. Poitsu ei suostu käyttämään kuin Reinoja ja eräitä toisia sisäkenkiä.

  Minusta on kivaa jos tossujakin voi tarvittaessa vaihdella. Mutta käytännössä meillä on ollut yhdet tossut per kevät, sitten toiset taas syyskaudeksi jne. Jemmassa on toiset, jos tossut sattuis hajoamaan tms, mitä ei kyllä ihan helposti näille huoppulaadukkaille nahkatossuille tapahdu.

  VastaaPoista
 3. Pojalla on kerhoissa ollut aina Lindexin sukkatossuja, niitä missä se nahkapohja.
  Ne on kyllä lapsen vähän hankala pukea, olen ajatellut ostaa juuri noita.
  Kun taas tietäisi vaan sen koon.....

  VastaaPoista
 4. Voi, meillä on pojalla Salama-tossut by H&M ja tytöllä sellaiset lindexin kesäkengät, tarpeeksi pehmeät, että voi sisälläkin käyttää. En ole tossuihin kymppiä enemmän laittanut. Ollaan ihan out.

  VastaaPoista
 5. Ihan samoja tossuja myydään myös ebayssä, maksavat postareineen noin 10euroa, ja ovat siis uusia käyttämättömiä. Ennemmin tilaan sieltä.

  VastaaPoista
 6. Mun tytöllä oli tämmöset kauniit nahkatossut vaaleanpunaisena ja niissä oli hopeainen kruunu. Kuitenkin lapsukainen itse halusi tarhatpssuiksi kamalat kultaiset tossut Prismasta ja äidin sielu vuosi verta kun prinsessatossut laitettiin sivuun :D.

  VastaaPoista
 7. Mies tilasi just poitsulle Enkku-tossut. Meillä kyllä oli jo yhdet uudet tossut (Tiikerit) jemmassa, mutta ne oli vielä auttamattomasti liian isot.

  VastaaPoista
 8. Nuo tähtitossut mustalla pohjalla ovat kyllä niin meidän sällin näköiset... Täytyykin tiedustella hoitotädiltä onko tarvetta tossuille kun en tiedä ovatko niitä oikein käyttäneet.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi; Meillä ei ole näistä vielä käyttökokemuksia, mutta esim. Name it:n vastaavia on ollut ja ei niissä ainakaan ole mennyt pohjat liukkaaksi eikä astuttu linttaan. Kuosit on tosiaan ihania. :)

  Jarna; Kiitti kokemuksista!, ehkä siis meillekin voisi kahdet olla ainakin Oliverille niin olisi vaihdettavaa. ;)

  ninnu; Minusta näissä on reilu koko. Tilasin keväällä liian isot Oliverille ja jouduin vaihtamaan pienempiin. Liian paljon ei kannata jättää tyhjää tossuun, max.1cm.

  Mari A.; Meilläkin on ollut halvempia tähän mennessä, kun ei ole paljoa ollut tarvetta. Nyt kun käyttö on päivittäistä, niin haluan laadukkaammat. Lisäksi isossa koossa (33), ei tahdo löytää enää kivoja noista peruskaupoista. ;)

  Maikko; Minä taas en, vaan mielummin suosin kotimaisia kauppoja.

  Mari; Voi ei. ;D
  Mutta sentään kultaiset, kun pojille saa vaan mustia ja tummansinisiä sieltä Prismasta. Huoh.

  Sande; Ne olikin hauskat ne Enkku-tossut. :)

  MrsAgatha; Tosissaan teidän näköiset. :) Mutta noihin ihastuin minäkin, Oliverille olisi kivat.

  VastaaPoista
 10. Voi mitä tossuja. Meillä on myös tossunmetsästys käynnissä ;) Täytyisi hommata lapsille hyviä tossuja päiväkotiin. Näistä esittelemistäsi tossuista löytyisikin monta superkivaa vaihtoehtoa =)

  VastaaPoista
 11. Meidän poitsu on niin hikivarvas, että en ole hankkinut koko nahkaisia tossuja lainkaan. Meillä mennään ihan vaan Prismasta ostetuilla jumppatossuilla, joissa on nahkapohja, mutta kangasta se itse tossuosa. Miten te muut olette kokeneet tuon kokonahkaisen tossun?

  VastaaPoista
 12. Ovatkohan nuo tossut hyvät koulun märillä ja sohjoisilla käytävillä juostessa? Kestääkö nahka kosteutta?

  t.mami75

  VastaaPoista
 13. Ihania tossuja. Valinnanvaikeus iskee.

  VastaaPoista
 14. Äh ei tämmösiä saa laittaa ;)
  Ajattelematta mitään kvin sitte tilaamassa nuo pöllötossut, kun oli niin söpöt. Aika kalliit tossut päivähoitoon :D Toivottavasti on hyvät...

  VastaaPoista
 15. Söpöjä! Ehkä ihanimmat on nuo ylimmät pallo- ja vesimelonitossut. :)

  VastaaPoista
 16. Nuo tähtitossut (ja pari muutakin) ovat muuten tinyzone merkkiset.

  Lapsella on ollut nahkatossuja päiväkotikäytössä. Ennen oli pololoja, mutta niiden saatavuus on huono, joten viimeiset ovat olleet starchildeja tohvelisankarista. Kaksi viimeistä paria ovat olleet todella heikkolaatuisia, viimeisistä kului pintaa irti viikossa. Nyt ostin vaihteeksi tinyzonen tossut. Toivottavasti olisivat laadukkaammat.

  Aina on muuten ollut kahdet käytössä. Päiväkodin lattialta tarttuu useasti ruuantähteitä tossunpohjiin ja pesun jälkeen nahkatossuilla kestää kuivua.

  -kaari

  VastaaPoista
 17. Ihanat pallot, tähdet ja kukkaset.
  Täytyykin pitää mielessä kun seuraavan kerran tarvitaan suurempia kokoja tossuihin :)

  VastaaPoista
 18. mä oon todennu että päiväkotilapsella 2paria tossuja on hyvämäärä. toiset on kuitenki aina hukassa

  VastaaPoista
 19. Kaari; Hups, niin taitaa ollakin! Tuossa kun noita kuvia napsin niin katsoin että olisivat saman merkin kaikki, meni siis ohi silmien tuo Tinyzone merkki. Hyvä että kosjasit. :)

  Hipsu; Minustakin on ihanaa kun tossussa on kivat kuosit. :)

  ankkis; Eli voin hankkia meillekin parit. ;)

  VastaaPoista
 20. Hyppäsin näköjään pari kommenttia yli..

  Wiltsu; Ei kun vaan valitsemaan. :D

  Pieni lintu, Katri ja Henna; No niin on! :)

  Anonyymi; Meillä on enemminkin palelevia pokia, talvellakin jalat monesti kylmät. Meille siis ainakin hyvät. ;)

  mami75; Hmm, tuohon en osaa vastata. Meillä on koululaisilla jo crocsit tai sandaalit koulukenkinä. Tossuja kun eivät enää halua..

  Anonyymi; :D Toivottavasti ovat kestävät tosiaan, hintaa kuitenkin on tavistossuihin verrattuna monta kertaa enemmän.

  VastaaPoista
 21. Toimitus oli jäätävän nopeaa! :O (tohvelisankarit) Tänään jo kolahti laatikkoon, kun eilen tilasin puolen päivän jälkeen!

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)