tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kerrossänky

 
Taas mietinnässä seuraava uudistus, jonka pieni ihminen tuo tullessaan. Viimeksi pohdin vauvan sänkyä ja nyt pohdinnassa on kerrossänky Emilille (6v.) ja Oliverille (10v.). Kuten aiemmin jo kerroin, Emil on tähän saakka nukkunut meidän makuuhuoneessa jatkettavassa sängyssä. Nyt vauvan myötä Emil muuttaa nukkumaan Oliverin kanssa samaan huoneeseen, muutenhan pojat ovat samassa huoneessa leikkineet aina. Tilan säästämiseksi huoneeseen on hankittava kerrossänky.
 
Googlen ihmeellisestä maailmasta löytyy kerrossänkyjä joka lähtöön, mutta sen oman mieleisen löytyminen ei jälleen kerran olekaan niin yksinkertaista. Rajat asettaa väri, koko, ulkonäkö ja hinta. Tietysti hinta on se joka eniten painaa. Sitä kun toivoisi löytävänsä mahdollisimman edullisesti laadukkaan kerrossängyn valkoisena ja täyspitkänä. Koon on siis oltava reilu, koska Oliver on jo nyt lähemmäs 150cm pitkä ja sellaisia pieniä kerrossänkyjä on turha ostaa, koska sängyssä täytyisi kuiten poikien muutama vuosi mahtua nukkumaan.
 
Mutta mistä tietää että sänky on laadukas, kun sitä ei itse näe ja kokeile livenä? Hinta varmasti kertoo paljon, joten onko edullinen ollenkaan hyvä? Valkoisen sävyjäkin on miljoona (näin kärjistetysti, kun laskee mukaan kuultolakatut yms.), joten voinko olla varma että sävy on just se mitä haen? Mahdotonta ehkä?
 
Nyt joku siellä sanoo, että kierrä huonekalukaupat ja osta sieltä. Helpommin sanottu kun tehty, koska lähimmässä kaupungissakaan (40km päässä) ei ole kovin montaa huonekalukauppaa ja kerrossänkyvalikoima on todella suppea. Siihen kun lisää omat vaatimukset, niin valikoima on lähes olematon. Huoh.
Mutta kurkataas mitä on nyt harkinnassa.. ;)
 
 
Kalustekauppa.com myy ihan kivoja vaihtoehtoja ja postikulutkin on varsin sopivat (29e).
Kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa kohtuuhintaisena olisi Aava ja Felix.
Aavan ja Felixin koko on; pituus 211cm, leveys 101cm ja korkeus 166cm. Sävynä molemmissa maalattu valkoinen ja tuotetietojen mukaan lähes peittävä sellainen, ei siis täysin. Hinta tuolla perusmallilla Aavassa 389e ja Felixissä 449e. Molemmat umpipuuta (mäntyä).
 
Yksi kiva vaihtoehto voisi olla Virolaisen yrityksen nimeltään Suwem. Sieltä löytyisi Basic mallinen valkoinen kerrossänky hintaan 390e (kuljetus 25e). Sängyn koko; pituus 209cm, leveys 107cm ja korkeus 161cm.
En vaan jotenkin ihan päässyt noista kerrossängyistä kärrylle nettisivujen tuotetietojen perusteella, että millanen kokonaisuus mihinkin kerrossänkyyn kuuluu. Joissakin kun oli sama kuva, mutta luettelo osista hiukan eri ja kun osista ei ymmärrä mikä tarkoittaa mitä. Onko laidat matalammat vai korkeammat yms. Eli vähän jäin pihalle tuosta että vastaako sänky aina tuotetietojen kuvaa kokonaisuudessaan..

 
Sitten olisi tietysti nämä kaksi huonekalukauppaa, jotka meidänkin lähikaupungista löytyisi. Molemmissa olisi ihan kivat umpipuiset (mänty) vaihtoehdot, mutta tietenkin kumpikin kuultovalkoisena..
Stemman Lotta on kooltaan; pituus 207cm, leveys 87cm ja korkeus 150cm. Hinta 329e.
Sotkan Junior pituus 208cm, leveys 88cm ja korkeus 150cm. Hinta 349e (vielä tänään tuosta -20%).

 
Meillä oli aikoinaan isommilla pojilla entisessä kodissa männyn sävyssä Sievän Unipuu kerrossänky ja tykkäsin siitä todella paljon. Se oli tukeva ja hyvä, mutta väärän sävyinen ja myimme sen pois tähän uuteen kotiin muuttaessa. Unipuutahan sai myös valkoisena, vaan ei enää, koska kyseinen firma on lopettanut toimintansa. Harmi.
Kalustekaupan sivulta tosin huomasin että aivan vastaavan näköinen uuden kotimaisen NUKKU valmistajan kerrossänky olisi nyt saatavilla. Simppelin hyvännäköinen malli, täysin valkoinen ja uskoisin että hyvä. Koko; pituus 207cm, leveys 86cm ja korkeus 165cm. Mutta niin on hintakin eri luokkaa n.800e (saman maksoi unipuu suunnilleen). Ei siis ihan istu budjettiin..
 
Tää on niin vaikeeta! Kerrossänky olisi kuitenkin hankittava nyt kevään aikana..
Mielellään siis kuulisin kokemuksia kyseisistä kerrossängyistä, jos teillä niitä sattuu olemaan ja saa antaa vinkkejä myös muista hyvistä vaihtoehdoista! :)48 kommenttia:

 1. Ikeasta saa valkoisia kerrossänkyjä. Meillä on sellainen metallinen ja valkoinen ja on kestänyt hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeasta kurkkasin tammikuussa että valkoisia kerrossänkyjä ei silloin ainakaan ollut ja nettisivustolla ei myöskään ainakaan ole. Onko siis joskus aiemmin ollut vai oletko ihan viimeaikoina bongannut? Ikean kerrossänky olisi taatusti ihan pätevä, jos vaan sen valkoisen saisi. ;)

   Poista
 2. Me tilattiin alkuvuodesta näkemättä Veken kalusteesta valkoinen täyspitkä Ellen kerrossänky ja ollaan kyllä oltu tyytyväisiä. :) Ei ehkä näytä siinä kuvassa juuri miltään, paremmin saa selvää siitä Ellen pieni kerrossängystä. Tilattiin myös alasänkyyn turvalaita ja alle kaksi lelulaatikkoa niin ei se hinta sitten enää mikään superedullinen ollut mutta ollaan oltu tyytyväisiä. Tosin ne kaksi lelulaatikkoa siellä alla näytti ensin vähän hassun matalilta, mutta tultiin siihen tulokseen että ovat parempiakun ei sinne väliin jää sormet kuten toisen juniorisänkymme aluslaatikon ja sängynpohjan väliin satuttaa helposti sormensa kun tilaa ei juurikaan ole aukoa laatikkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä myös löytyy samainen Veken Kalusteen valkoinen Ellen, käyttäjinä pojat 6v. Tykätty on. Ainoana miinuksena meidän paketista puuttui yksi lauta, yksi lauta oli halki ja jostain kohtaa sänkyä puuttui valmiiksi poratut reiät. Mutta nopeaan lähettivät puuttuvat ja ehjät osat kyllä tilalle.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä teille molemmille! :) Tuo näyttää tosi kivalle kyllä myös. Onko se täysin valkoinen, ei siis mikään läpikuultava?
   Mites tuo korkeus (155cm), onko teistä se ollut riittävä? Mahtuuko alasänkyyn aikuinen istumaan?

   Poista
  3. On ihan valkoinen ja maalipinta pysynyt ehjänä, vaikka molemmat lapset ovat vasaroineet yhtä askelmaa.. 3v kovalla muovisella leluvasaralla ja 2v ihan oikealla vasralla, kun koottiin sänkyä eikä huomattu että oli saanut vasaran käteensä.. Muutama lommo tuli, mutta maali ei ole ollenkaan halkeillut. :) Ei siihen ihan mahdu aikuinen istumaan, mutten ole osannut kaivatakaan sellaista. Tärkeämpää meille on ettei yläsänky ole liian korkealla kun on pieniä lapsia.

   Poista
  4. Kiitos emmi! Nyt kun olen taas vuorokauden näitä kerrossänkyjä katsellut ja miettinyt, niin tuo Ellen on noussut ykkösvaihtoehdoksi ja nyt juuri tässä mietin laitanko heti tilaukseen. ;)
   Tuo on nimittäin itselle niin tärkeä seikka, että sänky on valkoinen, eikä kuultomaalattu ja toinen hyvä juttu tuossa Ellenissä olisi se että se on koivua eikä mäntyä. Koivu on kai vähän kestävämpää puuta? Ainakin olettaisin näin..
   Lisäksi tuo leveys olisi parempi, kun noissa Aavassa ja Felixissä, jotka oli aiemmat suosikit. Niissä kun olisi patjakoko 90cm leveä ja miellummin ostaisin 80cm patjakoolla. Niin ja tietysti ulkonäkö, tuo Ellen on ihana kun siinä on umpipäädyt. Jotenkin kivempi kun niin että kaikki laidat on samaa lautaa. ;)
   Enkä pistä pahitteeksi, kun Ellen näyttää nyt olevan Veken kalusteessa alessa. Säästöäkin tulisi. :)

   Poista
  5. Kerro ihmeessä sitten miten tilauksen kanssa kävi :)

   Poista
  6. Meilläkin on Veken kalusteen kerrossänky ja hyvä on ollut :) Ei mitään valittamista :)

   Poista
 3. Tuo Aava on tosi nätti :) Jotenkin viehättää silmääni eniten!

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä edullisista vaihtoehdoista tuo Aava eniten minunkin silmiin kaunein. ;)

   Poista
 4. Meillä on kotimainen valkoinen kerrossänky, mutta tietenkään ei mitään muistikuvaa valmistajasta. Se valittiin, koska se on jatkettava. Nyt on jo yhden patjapalan verran jatkettu ja mahtuu edelleen nykyiseen paikkaansa, mutta kun yläsängyn asukki taas kasvaa ja edelleen nukkuu siellä, niin täytyy etsiä uusi paikka sängylle. Ja myös sängyn kapeus oli tärkeä asia, muistaakseni tuota oli kahta leveyttä ja me otimme sen kapeamman. Silti siihen mahtuu nukkumaan aivan hyvin aikuisenakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noita leveyksiä tuntuu olevan kaksi, jopa kolme eri. Mieluiten tietty ottaisi sen jossa on patjakoko 80x200cm, koska en tiedä onko mitään virkaa ottaa 90cm leveällä patjakoolla.. Jatkettava olisi toki hyvä vaihtoehto myös, mutta meille mahtuu suoraan se iso, joten toisaalta tarvitseeko jatkettavaa.. :)

   Poista
 5. Meillä on Roope-Riikka kerrossänky - tai oikeastaan kolmekin Roope-Riikka sänkyä joista kaksi tällä hetkellä kerrossänkynä 9v ja 11v pojilla. Meille kyseinen kerrossänky valikoitui säädettävän pituuden vuoksi: kun muutama vuosi sitten etsittiin sänkyjä kahdelle leikki-ikäiselle niin tuntui tarpeettomalta ostaa paljon tilaa vievä "täysikokoinen" kerrosssänky. Lisäksi omaa silmää miellytti ulkonäkö, väri (kuultovalkoinen) sekä se, että sänkyjä on myöhemmin mahdollista käyttää myös erillisinä. Ja hienoa on myös se, että kyseessä on täysin kotimainen tuote. Hintaa toki sängyillä on mutta ovat ainakin oman kokemuksemme mukaan laadukkaat ja hintansa arvoiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös kuullut paljon hyvää tuosta Roope-Riikka kerrossängystä. :) Minun makuun se ei ihan ole malliltaan, joten siksi taisin sen ohittaa. Tykkään vähän simppelimmästä mallista. Varmasti laadukas tosiaan, kun on kotimainen. :)

   Poista
 6. Meillä on Veken kalusteesta tilattu "Liisa pieni kerrossänky" kuultovalkoisena. On minusta ihan hyvä valkoinen. Sänky on mäntyä ja lapset on kyllä saaneet sen pureskeltua parissa vuodessa aika kivan näköiseksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kääks! :D No meillä toivon mukaan nuo 6v. ja 10v. ei enää pureskele, hih. Tietysti vauva saattaa iskeä hampaansa sitten tulevaisuudessa sänkyyn. ;D

   Poista
 7. Minulla ei ole kokemusta kerrossängyistä, mutta silmiini osui jokunen viikko sitten uutinen, jonka mukaan Niemen Tehtaat Oy on ostanut itselleen Sievän Unipuu-sarjan oikeudet. Nettisivulta en löytänyt vielä mitään tietoa, mutta kannattaa kysellä yritykseltä, jos haluat samanlaisen sängyn kuin viimeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, kiitos tiedosta! :) Ihan uutta infoa minulle. Voi olla että päädyn tällä kertaa edullisempaan vaihtoehtoon, mutta pitääpä seurailla tilannetta..

   Poista
 8. Hei! Kiva kun bloggaat myös sisustuksesta :). Tuli mieleen, että yksi vaihtoehto voisi olla parvisänky ja sen alle tavallinen sänky. Tai parvisängyn alle kirjoituspöytä tms. ja tavallinen sänky toiselle seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka vaan! :) Hyvä idea tuokin, eipä tullut mieleen. Täytyypä tutustua vielä parvisänky vaihtoehtoihin, tavan sänky kun löytyisi kuitenkin jo toiseksi valmiina. :)

   Poista
 9. Meillä on pojilla (nyt 5 v. ja 6 v.) ollut jo parisen vuotta täyspitkä ja täyskorkea kerrossänky. Suosittelen täyskorkeaa siksi ettei tuommoisessa juniorimallisessa (ainakin tuo Sotkan sänky?) taida mahtua siellä alasängyssä istumaan, ainakaan aikuinen ihminen? Ainakin näyttää kuvassa niin matalalle. Meillä kun monesti luetaan iltasatua istumalla alasängyssä. :) Ja voisin kuvitella isommat lapset kaipaa vähän enemmän sinne tilaa? Tietty tuommoinen matala on ehkä kivempi ja turvallisempi vielä pienemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, että nuo 150cm korkeat sängyt on vähän turhankin matalia. Mielummin itsekin päätyisin vähintään 155-165cm korkeisiin.. Pitäisi siis päästä testaamaan eka mihin mahtuu istumaan ja mihin ei. ;)

   Poista
 10. Meillä on käytettynä ostettu valkoinen unipuun kerrossänky. Sängyissä nukkuivat 11v 154cm kaveri ja 7v 130cm kaveri. Mahtuu myös aikuinen nukkumaan hyvin. (Itse olen myös nukkunut unipuun sängyssä.) Tällä hetkellä unipuun sängyt ovat pikkuparvena ja täys korkena parvena pojilla huoneissaan. Kaikki osat olen ostanut käytettynä yhteensä maksanut noin 150e. Toki osia sai tovin metsästää. Tykkään muunneltavuudesta. Sinullahan olikin jo unipuusta kokemusta. Sotkasta on itselläni ostamisen suhteen huonoja kokemuksia.. Tuote piti tilata ja sen tuleminen kesti toista kuukautta... Tärkeintä varmaan on sängyn rakenteen tukevuus isommilla lapsilla. Tsemppiä valinnan vaikeuden suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukevuus on kyllä tärkeä seikka, ettei saa olla sydän syrjällään milloin sänky on kumossa. Iskussa muuten myyjä sanoi, että kaikki nuo edullisemmat varsinkin pitäisi pultata seinään kiinni, ettei pääse kaatumaan. Varmasti ideaa siinäkin, jos vaikuttaa huteralta muuten. ;)
   Unipuu on kyllä hyvä ja tukeva. Olet todella edullisesti saanut sängyt! Tietysti noin metsästämällä osissa saakin edullisemmin, kun vaan malttaa rauhassa metsästää. :)

   Poista
  2. Suosittelen Unipuu-sarjan kerrossängyn metsästämistä käytettynäkin. Meillä ollut nyt 12 v. jatkuvassa käytössä. Nykyisin 11 v ja 3 v jakavat sen. Välillä ollut vierassänkynä alakerta. Hyvin kestää aikuisenkin painon. Näitä kaveriperheet ovat ostaneet ja myyneet mm. tori.fi:ssä.

   Poista
 11. Ikeassa on hyviä ja halpoja kerrossänkyjä. Se metallinen maksaa alle 200 euroa ilman patjoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se metallinen on kyllä tosi edullinen ja tukevan oloinen, kun itsekin sitä jo tammikuussa Ikeassa katselin. :) Ainut vaan, että se on harmaa ja jotenkin haluan nyt valkoisen meille. ;)

   Poista
 12. Minä liputan tuon Felixin nimeen.. Hyvä, tukeva, reilun kokoinen ja mikä minusta Erittäin hyvä, niin alasängyssä pystyy istumaan aikuinenkin ilman kumartelua.
  Meillä käytössä -02 ja -00 syntyneillä muksuilla, ja mökillä olevaan vanhaan( jossa ei pysty istumaan alasängyssä) ei olisi kotioloissa enää paluuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, koska näistä edullisista tuo onkin kakkos vaihtoehtoni (Aava ykkösenä nyt). On siis ainakin sopivan korkea. Mites tuo sävy, onko se miten valkoinen? Kuultaako puu miten paljon siis läpi? Tai siis jos teillä nyt se valkoinen sattuu olemaan. ;)

   Poista
 13. Ava Room on suomalainen firma, tsekkaas sen valikoima. UPEITA. tosin Kalliitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kauniita kerrossänkyjä myös. :) Ovat vaan melko matalia..

   Poista
 14. Kiva lukea kirjoitustasi, meillä on ihan sama mietinnässä. Tosin käyttäjiksi tulisivat nyt 1 ja 5v pojat. Tekisi kovasti mieli täyspuista (kuulto)valkoista ja Roope-Riikan uusi malli on ollut mietinnässä, mutta vaikuttaa ihan kauhean matalalta (heidän omien sivujen mukaan yläsängyn patja 116cm korkeudella, miten ihmeessä sitä alasänkyä pystyy edes petaamaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pakko tuohon Roope-Riikan mataluuteen kommentoida, että kyllä sen alasängyn saa helposti pedattua - varsinkin kun laittaa lapsen tekemään sen itse. :) Tai ainakin auttamaan, koska meillä kaikki lapset opettelee petaamaan petinsä ja vaihtamaan lakanat ihan itse. Toki varsinkin petaamista auttaa se, että meillä on kaikilla lapsilla sängyissä zipit-päiväpeitot, joiden avulla kolmevuotiaskin saa itse päiväpeiton laitettua. Itse pidän tuota Roope-Riikan korkeutta myös turvallisena - meillä sadut luetaan nojatuolissa/säkkituolissa tms. ja sängyt on vain nukkumista varten (no, alasänkyyn toki on kiva tehdä myös majoja.).

   Poista
  2. Minustakin tuo tuntuu kyllä melko matalalta, mutta hyvä kuulla että siitä huolimatta petaus onnistuu ja toki lapset on hyvä opettaa petaamaan itse. ;)
   Nuo Zipit-päiväpeitteet on kyllä sitten ostoslistalla meillekin..

   Poista
 15. Osta Ikean Svärta ja maalauta valkoiseksi, tulee varmaan silläkin tavalla halvemmaksi kun monet muut sängyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta. ;) Mutta jotenkin tuntuu, että en jaksa nähdä moista vaivaa, vaikka eihän se toisaalta iso olisi.

   Poista
 16. Meillä on Suwemin 3-kerroksinen Liisa-pieni. Voin vain kehua, todella tukeva sänky, joka on purittu jo ainakin kertaalleen, eikä silti ole löystynyt mistään päin, maalit on pysyneet hyvinä ja pohja säleikkö kestänyt hyvin aikuistakin nukkujaa.
  Suwem kalusteita myi jossain vaiheessa ainakin Veken kaluste, kotiin kuljetetus taisi silloin maksaa 39 €....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näkyi olevan Veken kalusteessa kuljetus 39e, ei paha sekään, kun ajatellaan että lähikaupungista ostettuna kerrosängyn kuljetus olisi ollut 60e. ;D
   Ihania ne kolmikerroksiset! Sellainen meillä olisi pitänyt edellisessä kodissa olla, kun kolme poikaa asusti samassa huoneessa. Nyt ei taida olla tarvetta enää. Hih.

   Poista
 17. http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/-kerrossanky-5143557 Mites tällänen? meillä on ollut kohta 2 vuotta käytössä 4 ja 7 vuotiaille ja ollaan oltu tyytyväisiä.

  VastaaPoista
 18. Omaa silmääni miellyttäisi avaroomin kerrossänky. Suosittelen myös vilkaisemaan lastenhuone.fi -kaupan valikoimaa. Heidän myymälässään Espoossa olen ihastellut kyseisiä kerrossänkyjä, ja ainakin pojalle sieltä ostettu juniorisänky on ollut todella laadukas.

  VastaaPoista
 19. Meilläkin on Suwemin pieni kerrossänky, ja on kyllä todella tukeva ja hyvä. Väri on kuultovalkoinen, mutta minusta ainakin selkeästi valkoinen, ja oikein kaunis, vaikka jotkut oksankohdat vähän kuultavatkin läpi. Noista valikoimistasi minusta ainakin nuo Kalustekaupan sängyt näyttävät hyvin samanlaisilta, joten todennäköisesti ovat Suwemia nekin.
  Ja vaikka joku täällä kehuikin Ikean metallista tukevaksi, niin minusta vaikuttaa todella rimpulalta tuohon meidän verrattuna, eli en itse ainakaan lähtisi Ikeaan tässä ostoksessa.
  Ja jos teidän ei tarvitse niin kovasti pelätä lasten putoamista (meillä hankintahetkellä 2-vuotias villikko, joka kiipesi yläsänkyyn helpolla, mutta alastulo oli välillä hurjaa katsottavaa...), niin hankkisin minäkin normaalikorkuisen sängyn jossa mahtuu istumaan kunnolla. Vaikkei siellä niitä iltasatuja lukisikaan, niin on se kivempi herätessään pystyä nousemaan kunnolla sängyssään istumaan ;)

  VastaaPoista
 20. Sievän Unipuu -tuoteryhmän oikeudet on ostanut Sastamalalainen Niemen tehtaat Oy ja sängyt ovat nyt työn alla. Hetki vain, kesällä varmaan kuulee mistä ja milloin niitä saa.

  VastaaPoista
 21. Nukku kerrossängyn malli on aivan erilainen verrattuna Unipuuhun. Sängyn muotoilu on suoraviivaista, sängynpäädyt aivan erilaiset ja sängyn jalat paljon massiivisemmat. Se mistä eniten itse tykkään Nukku-kalusteissa on niiden pelkistetyn siisti ulkoasu. Sängyn laidoissa ja ulkopinnoilla ei ole näkyvillä kaikenlaisia ruuvien päitä tai peitenastoja.

  VastaaPoista
 22. Moi! Kattava kuvaus lastensängyistä. Niemen tehtaat näyttävät muuten ostaneen Unipuun ja kuvamallistokin näyttää olevan.
  Voitko muuttaa tekstiäsi hieman siis Unipuun osalta?
  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 23. Harmi että toi Unipuu ja Nukku on suurimmilta osin lastulevyä.

  VastaaPoista
 24. Meillä on Kuopion Woodin jatkettava umpikoivuinen kerrossänky. Todella hyvä ja vankka ja riittävästi lisälaitoja. Nyt vaan käynyt tarpeettomaksi, mutta siis hyvä tuote. Tuo meidänkin joutaa myytäväksi.

  VastaaPoista
 25. Se Sotkan Junior-kerrossänky on nyt jo viidettä kertaa ostettu ja kasattu. Todella laadukas. Kertaakaan ei ollut mitään reklamoitavaa. Tuntuu myös tukevalta ja yläpunkassa kiitettävän korkeat laidat. Olikohan myös kotimainen...? Sotkalla aika usein tarjouksia tyyliin "Kaikki huonekalut -30% / -40%". Kertaakaan ei olla normihintaan ostettu, kun on pystynyt odottamaan 1 - 2kk sopivaa tarjousta.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)