tiistai 6. huhtikuuta 2010

Vincent


Olen jo muutamaan otteeseen lähi kuukausien aikana kurkkinut Vincentin sivulla kenkiä ihastuksissani, uskaltamatta kuitenkaan tilata. Kengät olisi ihan minun makuun. Värejä kivasti, etenkin niitä ruskeita ja kokojakin isommille.
Tilaamatta on kuitenkin jäänyt, koska en ole koskaan noita päässyt hypistelemään käsissäni. Olisi kiva tietää hiukan laadusta, lestistä ja siitä täyttääkö nuo hyvän kengän kriteerit. Kokoasia myös askarruttaa, koska sivuilla ei ole senttimittoja kengän koosta.
Postikulut ovat 7,50e (tai postin mukainen taksa).

Kuitenkin, aina vaan käyn ihastelemassa. ;)
Onhan nuo aika söpöjä vai mitä?










Ihan mielenkiinnosta olisi kiva kuulla onko joku tuolta nettikaupasta tilannut ja millä kokemuksilla?
Ja tietysti jos joku osaisi valistaa millasia kengät oikeesti on?

P.s. Ihan sattuneesta syystä (en viittaa kenenkään blogiin, vaan erääseen keskusteluun toisaalla..) kerrottakoon etten mainosta mitään kenkä/vaatemerkkiä, eikä mikään firma anna minulle alennusta/ilmaisvaatteita (en näe kyllä siinä mitään pahaakaan). Kaikki on ihan omasta pussista ostettu ja ihan omasta halustani blogissani esittelen eri merkkien uutuuksia. Koska tämä on vaateblogi ja tarkoitus on vinkkailla mitä kivaa mistäkin löytyy. ;)


32 kommenttia:

  1. Ihania kenkiä! Mutta kieltämättä aika suolaiset postikulut :(

    Minä rakastan yli kaiken näitä sinun bongailujasi, niistä olen saanut monia, monia vinkkejä! Eikä kyllä ole tullut mieleenkään, että kyseessä olisi mikään mainostaminen... Jatka siis ihmeessä samalla linjalla ;)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköisiä kenkiä!
    Ei ole mullakaan kokemusta noista...
    Tosi kiva lukea blogiasi, kun on eri merkeiltä ja nimenomaan poikien juttuja :)

    VastaaPoista
  3. Minä kaipailisin myös noista kengistä kokemuksia. Jonkun blogistahan minä tuonne nettikauppaan kerran eksyin, mutta kun en yhtään muista kenen blogista. Vissiin oli blogisti tilannutkin - näin muistelen...

    *hih* tuolle loppukommentille :D Keskustelu "siellä toisaalla" olikin...hmmmm... miten sen nyt sanoisi...käykö tähän mielenkiintoinen :D?

    VastaaPoista
  4. Kivoja kenkiä, meillekin voisin ottaa muutamat lenkkarit..

    Ihan uusi kauppa minulle, ei ole kokemusta.

    VastaaPoista
  5. OOoooooh.... Aaaaaahhhhh...... Ihania, aivan ihania.

    Karmeet postarit! Johan tuolla luulis paritkin kengät postittavan, tai jos laittas pari euroa lisää.

    VastaaPoista
  6. Meillä ei ainakaan vielä ole omaa kokemusta, mutta kaverin tytön kengät kokoa 26 ovat sisämitaltaan noin 16 cm (ei irrotettavaa sisäpohjallista eli en osaa ihan tarkkaa mittaa antaa).

    Minäkin olen kenkiä ihastellut ja ovat sen verran kohtuuhintaisia, että helsinkiläisenä pitäisi joskus piipahtaa kaupassakin, kun pojalle tarvitsisi kenkiä etsiä...

    VastaaPoista
  7. Heips :)

    Meillä on ne Vincentin kiiltonahkatennarit. Tosi hyvä malli tytölle koska ovat leveät kuten likan jalkakin. Varsinaiset tyttöjen kengät ovat selvästi kapeampilestisiä liikkeessä.

    Hiplailin liikkeessä kaikki edelliset mallit läpi ja nuo tennarit oli selkeästi kepeimmät ja pehmeimmät kengät. Mielestäni kaikki mallit vaikuttivat silti hyviltä lapsen jalkaan vaikkakin olivat hivenen raskastekoisempia.

    Meillä kengät ovat kestäneet hyvin käytössä, ainoa että läpästä on kiiltonahka kulunut siitä kohtaa missä läppä menee reunojen alle varressa.

    Liikehän on Kämpissa mutta postikuluja tule se 8,50 vaikka joku tuttukin postittaisi.

    Ps. tuletko vinkkaamaan vaikka blogini kommentteihin mistä keskustelusta vihjasit?

    VastaaPoista
  8. Nuo oranssit on kyllä mageet!Oliskin vielä vaikka limenvihreänä tai pinkkinä samoja!Todellakin niin teidän näköisiä kenkiä. Itselläni ei ole kokemusta ko. merkistä, joten valitettavasti en voi muuten auttaa. Kerro sä sit meille jos päätät tilata :)

    VastaaPoista
  9. Hmm, sisälukutaito! Eli keskustelu ei siis olekaan missään blogissa ;)

    VastaaPoista
  10. samaista keskustelua olen minäkin lukenut ja siitä tässä päänvaivaa saanut.
    Pystyin jotenkin jättämään sen omaan arvoonsa mutta kurjaahan tuo on. :(

    VastaaPoista
  11. Mielestäni Vincentit tuntuivat hieman "muovisilta", kakkos-ja kyläily kengiksi ehkä, mutta ei ehkä ainoiksi kengiksi. Kavatin näköiset mutta kovemmat, jäykemmät ja tosiaan "muovisen" oloiset.

    VastaaPoista
  12. Jos liikutte joskus Helsingissä, käykää Kämp Gallerian Vincent-liikkeessä sovittamassa. Itsellä ei kokemusta noista, mutta ystäväni osti 2 v pojalleen Vincentin talvikengät ja on ollut tosi tyytyväinen.

    - Tiitiäinen

    VastaaPoista
  13. Kengistä en osaa sanoa mitään, mutta tuon keskustelun taisin lukasta. Heh, "mukavaa" viihdykettä ;o)

    VastaaPoista
  14. Minä koitin kerran tilailla kenkiä tuolta vincentin nettikaupasta, huonoin tuloksin :(
    Kun tilasin, nettikauppa väitti kokoja olevan reilustikin tarjolla. Tilasin tytölle yhden parin ja pojalle toisen. Seuraavana päivänä tuli sähköpostia, että pojan kenkiä ei ole enään tilaamassani koossa. Tytön kenkiä löytyy. Ehdottivat pojan kenkien tilalle punaista paria samaisia kenkiä, alunperin tilasin mustat. Kysyivät vielä, että otanko kaikesta huolimatta tytön kengät. Lähetin vastauksen, että otan tytön kengät. Ja kysyin olisiko pojan kenkiä muissa väreissä kuin punaisessa tai kokoa isompana mustaa.
    Tämän jälkeen en saanutkaan enään mitään viestiä, en laskua tytön kengistä, en kenkiä en siis mitään. Vähän jäi ihmetyttämään touhu. Lähetin toisen sähköpostin muutaman päivän kuluttua samoilla kysymyksillä, mutta mitään vastausta en tähän päivään mennessä ole saanut. Ja aikaa tilauksesta on muutama kuukausi. Että näin. En sitten tiedä hukkasiko bittiavaruus molemmat viestini vai mikä oli vikana, en vain ymmärrä.
    Mutta siis, tämä nyt oli vain minun kokemus. Toivottavasti sinulle ei käy näin. Nuo kengät ovat kyllä todella ihanan näköisiä :)

    VastaaPoista
  15. Mäkin olen ihastunut noihin kenkiin. Aikaisemmin ostin tytöille niitä Ruotsista, mutta kiva, että saatiin Suomeenkin :) Ostin myös nettikaupasta yhdet kengät. Selvitin toimituskulut ja ne on 7,50 euroa TOIMITUS, ei kenkäpari (jos tilaa tosi monet kengät, silloin voidaan veloittaa postin hinnaston mukaiset postikulut).

    VastaaPoista
  16. Meillä kokemukset rajoittuu Vincentin kenkien osalta poitsun viime kesäisiin kangaskenkiin. Poitsu tykkäs niitä pitää, ja ne olivat kaikinpuolin kivannäköiset. Tukholmasta nuo kengät ostettiin muistaakseni Åhlensilta.

    VastaaPoista
  17. Mäkin olen noita Vincentin kenkiä sillä silmällä katsellut mutta en myöskään ole uskaltanut tilata kun puuttuu ne sisämitat...

    Samaa keskustelua kävin lukaisemassa, on joillakin sitten liikaa vapaata kun kerkeävät semmosia kirjoittelemaan! =)

    VastaaPoista
  18. Meillä on ollut paritkin kengät käytössä, lähinnä ns. parempina kenkinä, ja siinä käytössä olleet hyviä. Nyt kevätkengissä testataan kestävyys. Koot on ollet aika pientä, erityisesti varrellisiin malleihin pienelle jalalle piti ottaa numeroa isompi.

    Muuten tervetullut lisä muuten aika ankeaan lastenkenkävalikoimaan Hgissä.

    VastaaPoista
  19. Onpa tosiaan kauniita kenkiä! Parastahan se olisi jos pääsisit itse paikanpäälle kenkiä tutkimaan ja mallipohjallisilla sovittamaan(ellet saa poikia mukaan).

    Uuden kenkämerkin tilaaminen ilman sovitusta on kyllä aika arpapeliä.. vaikka toki netissä tarjonta on kattava niin kyllä se aikaisempi oma kokemus tietystä valmistajasta on paras apu,ettei tarvitse palautella ja taas tilata uusia tilalle.

    Iloista mieltä Mia ja tsemppiä!

    VastaaPoista
  20. Noi ruskea-valkoiset oon nähnyt jossain ja ne on mun suosikit! En ole koskaan netin kautta tilannut kenkiä, joten ei kokemusta tuostakaan.

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  21. Ihania kenkiä!!
    Minulle olisi aivan sama vaikka saisit alennusta jos esittelet tietyn merkin vaatteita..Luen nimenomaan blogiasi sen takia,että esittelet vaatteita..

    VastaaPoista
  22. Mia, mun mielestä jokaiseen blogiin pitäisi vähintäänkin antaa lahjakortteja putiikkeihin, sen verran tehokkaasti täällä mainostetaan joitakin merkkejä. Pahoittelen, jos mun postaus jotenkin antoi sellaisen kuvan, että paheksuisin sitä. Ei ollut tarkoitus, joskus on vain vähän vaikeaa selittää, miksi homma ei enää itseään kiinnosta. Jotenkin sellainen kulutuskeskeisyys vain on tökkinyt pahasti itseäni. Ja siihen omakin postailuni tuntui kallistuvan. En halua paheksua kenenkään tekemisiä, käyn täällä edelleen katsomassa muiden blogeja, mutta en ole sillä samalla innolla enää mukana. Oli pakko vain jossain välissä hypätä pois kelkasta.

    Kävin lukemassa siellä toisaalla tuota ketjua ja tuli vain mieleeni, että siellä oli sellaisia asioita esillä, joista voisi päätellä kirjoittajan. Ehkä. En tiedä, miten yleisesti eri asiat ovat yleisesti tiedossa.

    Mutta siis hyvät ihmiset, täällä ja siellä toisaalla, onko se niin ankeaa kun tulee lämmintä ja kevät, ja lumi sulaa? Hypätkää niin sinne ulos välillä, niin ei kiukuta niin paljon.

    Ja sitten itse asiaan. Nuo oranssivalkoiset kengät on ihanan pirteät! Saispa niitä tusinatavarana halpaan hintaan, niin ostaisin, koska meidän pojalla ne olisivat mustat pian.

    VastaaPoista
  23. Ps. Mä olen sun 300. lukija!

    Olet saanut lisättyä mahtavasti lukijoita, koska blogisi on tällainen hyväntuulinen =D

    VastaaPoista
  24. Tulenpa vielä lisäämään.

    Vincentin kengissä vaihtelee sisämitatat. Musta stadissa on liikkeessä kaikkia kenkiä eli itse tekisin niin että soittaisin sinne ja pyytäisin myyjää mittaamaan sen halutun kengän sisäpituuden. Niillä on sellanen kerrassaan näppärä mitta sitä varten (jonka ostaisin itsellenikin jos olisi vähän huokeampi), sitten vaan tilaamaan netin kautta kun koko on selvillä.

    Ja muovimaisuuteen piti sanomani että vaikka vaikuttaisivat muovimaisilta niin käsittääkseni kaikki kengät ovat kuitenkin nahkaa? Tämä mielikuva minulla ainakin on kun Tallinnassa myyjätyttö huuteli sisään argumentilla että tässä liikkeessä on vain aitoja nahkakenkiä johon totesin että tytöllä on jo liikkeen valikoimaa jalassa ;)

    VastaaPoista
  25. Palaan illemmalla tarkemmin vastaamaan kommenteihin, nyt vaan kävin korjaamassa tuon postikuluasian. Eli postikulut ovat tosiaan sen 7,50e tai postin hinnaston mukaan, ei per kenkäpari.
    Kiitokset infosta itse liikkeelle! :)

    VastaaPoista
  26. Vincentin kenkiä taitaa saada brandos.fi

    VastaaPoista
  27. Tulin vain vinkkaamaan, että Brandoksella on myös Vincentin kenkiä myynnissä ja heillähän ei mene toimituskuluja ollenkaan!

    VastaaPoista
  28. Miitu ja Miranda; Kiitos! :o)

    Satu; No vähintään mielenkiintoinen. :D

    Vauhtivekaroiden äiti; Tekis kyllä niin mieli tilata, vaikka tarvettahan ei olis. ;D

    Minttu; Eikös ookkin. :) Postarit onkin siis 7,50e, nettisivulla oli virheellistä tietoa.

    Anonyymi; Kiitos tiedosta! :)

    Anana; Juu ei, vaan siellä tutulla foorumilla. ;)
    Kiitti sinulle paljon infosta, kiva kun joku jolla on osaa vähän kertoa kokemuksia.
    Ei kun vaan yhteyttä sinne siis, jos noihin joihinkin päädyn. :)

    Sini; Juu tottakai lupaan esitellä sit heti. ;)

    Anonyymi; Siistimmiksi kengeksi nuo varmaan meille tulisikin. :)

    Hanna; Juu, kurja juttu.. Etenkin inhottavaa tuollanen toisten elämän pohdinta. :(
    Tosiaan kannattaakin jättää omaan arvoonsa!

    Tiitiäinen; Siis en tajuu miten en tajunnut tuolla käydä helmikuun lopussa reissulla!. Ensi kerran siis.

    Pirjo; No joo, harmittaa vaan joidenkin muiden puolesta miten puidaan asioita hyvinkin tarkasti..
    Mutta eihän noita voi ottaa tosissaan, niin kummalista tuollanen!

    Maikkis; Voi kurja! Toivottavasti ei noin muille käy, jospa tosiaan on ollut vaan joku yhteysongelma.

    Anonyymi; Kiitti sinulle tiedosta! :)

    MrsAgatha; Joillakin on varmaan verissä se sellanen jauhanta/juoruaminen toisten asioista, pakko sit päästä jonnekin purkamaan sitä ja tuo AV on aika hyvä paikka kun voi anonyyminä sanoa vaikka mitä.

    Sande; Kiva tietää tuokin, osaa etsiä reissulla. :)

    Anonyymi; Hyvä tietää että ovat pientä kokoa ja tosiaan kiva että saa vähän erilaisiakin kenkiä etenkin pojille.

    Aamunkukka; Kiitos! :)
    Tietyistä merkeistä tosiaan tietää mallit sun muut ja uskaltaa helpommin tilailla. Uudet merkit sitä aina mieluiten ekaa kertaa ostaa paikanpäältä.

    Äiti ja pienet pojat; Minunkin suosikit on nuo ruskea/valkoiset. ;)

    Anonyymi; No kiva! Se onkin se pääasia, että lukijat saa vinkkejä ja tietoa uusimmista mallistoista. :)

    Anonyymi ja Myrmeli; Brandos tosiaan myös myy. Sieltä saa ilman postikuluja vain jos käyttää Visaa, minulla ei sitä ole ja menee postit. :/

    VastaaPoista
  29. Mari A.; Jee! :D Siis nyt on pyöreet. heh.
    Kiitos sinulle!, hyväntuulisuus onkin se mitä toivon blogistani jäävän mieleen. :)

    Niin en siis tosiaan millään tavalla viitannut siihen sinun postaukseen! Ihan vaan sitä AV-palstaa tarkoitin.
    Siitä syystä etten sinne viitsi mitään kommentoida, halusin mainita tässä että en tosiaan saa mitään ilmatteeks tai alella.
    Vaikka tosiaan sen verran tulee "mainostettua" välillä että olisi syytäkin. ;D

    Ymmärrän täysin myös näkemyksesi!, enkä näe siinä mitään pahaa.
    Minusta jokainen tyylillään ja mitä sitä kukaan paheksumaan. :)
    Voihan se olla että itselläkin tulee jossain vaiheessa mittarit täyteen. Heh.

    Itselle on kasvanut sen verran paksu nahka jo moniin asioihin, etten jaksa niistä keskusteluista kiukustua tai masentua. Ihmisiä tuntuu olevan niin moneen lähtöön, että täytyy vaan muistaa ymmärtää että toinen voi olla toista mieltä. :)
    Itse en edes tuostakaan keskustelusta olisi tiennyt, jos kaveri ei olisi vinkannut. Kävin sitten lukemassa, mutta en kommentoinut sinne mitään. En nää tarvetta.

    Niin ja kenkäasiaan.. Minä haaveilen pojille valkoisista kengistä, mutta ei ne tosiaan olis valkoiset kauaa. ;)

    VastaaPoista
  30. Valkoiset nahkakengät saa aika hyvin takaisin valkoiseksi hammastahnalla ja harjalla ;) Ja jos on jostain mennyt nahka rikki niin valkosla lankkia päälle ;)

    VastaaPoista
  31. Mut hei mistä sitä kaikkia ihania uutuuksia bongailisikaan ku muiden blogeista :)
    Mut noi oranssi valkoset on aika mageet

    VastaaPoista
  32. Hei, kokemukseni Vincenteistä oli Kämpissä, että olivat tosiaan kauhean muovisen tuntuisia...?? Olin siis siellä niitä kopeleoimassa ja ihmettelin, että ovatko todella nahkaa, eihän kaikki olleetkaan, mutta paljon oli nahkaisiakin. Voisiko olla niin, että on jotain huonompaa nahkaa jota on käsitelty jollain aineella, vai miten se oli mahdollista?! Ihan kivan näköisiä kyllä suuri osa... Jäi kyllä multa ostamatta vaikka niin olin sinne varta vasten suunnannut!! -anne-

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)