maanantai 30. marraskuuta 2009

Poikien joulukalenteri


Poikien joulukalenteri on tänä vuonna tämän näköinen.
Jokaiselle oma joulusukka, johon "tonttunen" käy tuomassa pienen yllätyksen päivittäin. Todellakin pienen, yleensä jonkun herkun (keksin, namun yms.).
Saattaa olla että ostan myös jonkun legon Star wars jutun joka löytyy lahjatoivelistasta ja laitan sen paloina joinakin päivinä. Uskoisin olevan mieluisa juttu.
Meidän tonttunen hiippailee kalenterille aina poikien ollessa iltapalalla, näin herkut tulee sitten saatua sen päälle ja sopivasti ennen hammaspesua. ;)
Niin ja nuo koiranpyllykoukut ei nyt ihan istu väreihin, mutta paikka oli niin sopiva poikien omassa huoneessa ja asia taitaa häritä vain äidin silmää. heh.

Aluksi oli aikomus ommella/tehdä itse joku kiva kalenteri, mutta aika tuli (yllättäin!) vastaan ja nämä jouluiset sukat löytyivät Prisman alekorista 2e/kpl.
Numeron vaihdan päivittäin tuohon yläpuolelle, arvatkaa odotetaanko meillä sitä joulukuun ekaa? :D
14 kommenttia:

 1. Tuo onkin hyvä idea joulukalenterille.
  Saa laittaa yllätyksenkin jokaisen omien mieltymysten mukaan ;)
  Enää yksi yö!

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä kalenteri-idea! Meillä mennään tänä vuonna ihan kaupan Muumi-kalentereilla, kun se aika loppui kesken enkä ehtinyt itse ompelemaan mitään :)

  VastaaPoista
 3. Kivat joulusukat. Itsekin hain juuri joulusukkia, mutta ei sitten löytynyt sopivia ja tyydyin jouluisiin paperipusseihin. Meillä täytteeksi tulee lähinnä tarroja, pipareita ja ehkä pokemonkuulia.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva kalenteri!!

  Meillä ei ole pojalla vieläkään kalenteria ja ei varmaan väliä vaikka ei ollenkaan hankittais, mutta minä haluaisin pojalle kalenterin!!!;) Ehkäpä mekin voitais jotain joulusukkaa käyttää...

  Poika tosin vaati kaupassa itselleen cars-kalenteria kamalalla itku-potku-uhmakohtauksella ja pyöri pitkin kaupan lattiaa. Hän tosin tuskin ymmärsi sen olevan kalenteri, auton kuvan takia ois sen varmaankin halunnut.

  VastaaPoista
 5. Hauska! Mullaki oli vielä eilen vakaa aikomus lapsille ommella joulukalenterit, mutta aika tuli tänäkin vuonna vastaan, joten meillä on jokseenkin saman näköinen kalenteri kuin teillä. =) Laitan siitä kuvia omaan blogiini varmaan huomenissa =)

  VastaaPoista
 6. Varmasti kiva kalenteri poikien mielestä. Itsekkin varmaan joudun eetukan pussiin välillä laittamaan herkkuja, tarkoitus oli keksiä sinne joka päivä kivaa "tekemistä", mutta se aika, arkena se vaan ei riitä kummoiseen ja varsinaisia ideoitakin puutuu vielä...

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavan hieno idea!
  Ja ei tosiaan olleet kalliita sukkia-eipä ne juuri halvemmaksi olisi itse ommeltuina tulleet.
  Minusta noi ovat tosi kivat noin, hyvinhän ne sopivat noihin naulakoihin;-).

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava idea!!! Tykkään!

  Meillä on tylsästi tytöillä yhteinen Littlest Pet Shop -kalenteri (käsittääkseni kaikki oli samanlaisia, eli tuplaversioilla niistä örkeistä ei tee mitään) ja sit jokaisella trion jäsenellä on suklaakalenterit omat (tosin Onnilla varmaan joutuu vaihtamaan suklaat muuhun, mutta kokeillaan kuin käy...) ja sit vielä pankista tuli kuvakalenterit :)

  Mutta siis kyllä tuo siun idea on hyvä! Jos vaikka muistais ens vuonna vähän matkia :)

  VastaaPoista
 9. Tämä kalenteri on siitäkin hyvä että sinne mahtuu vähän isompikin yllätys. Meillä on nimittäin ollut tapana laittaa joskus (kun on tällänen tontun kalenteri ollut) jouluaattona isot suklaapukit pojille. ;)

  Miten kummassa se joulukuu pääseekin aina yllättämään? ;D

  Ja Helmi, tottakai teillä poika tarttee kalenterin. :)

  VastaaPoista
 10. Meillä oli viime jouluna samntyyppinen idea että laitoin aina jotain pientä juttua päiville.
  Kindereistä saatuja leluja, heijastimia, tarroja jne.
  Tänä jouluna on perinteinen luukkukalenteri vaan.

  VastaaPoista
 11. Hyvä idea! Meillä tontun pussi ilmestyy yöllä paikoilleen. Sinne pienemmät saavat yllätyksen joka aamuksi. Ostin jo legon joulukalenterin jonka puran sitten tuonne pusseihin. Loppupäiviksi ostin pieniä suklaita Lidlistä.
  Samanlaisin ajatuksin siis mennään :)

  VastaaPoista
 12. Kiva joulukalenteri.

  Meillä lapsella on pelkkä suklaakalenteri.

  VastaaPoista
 13. Meilläkin on ollut parina viime jouluna ihan ne perinteiset suklaiset kalenterit (Kinderit, Daim ja Lidl), nyt ajattelin että palataan taas tähän tonttumaiseen meininkiin. ;)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)