maanantai 21. syyskuuta 2009

Maanantaina...


...Me vietiin klo.9.00 Oliver seurakunnan kerhoon (kestää 2h ja on kerran vko) ja sen jälkeen hypeltiin Emilin kanssa happea haukkoen pihalla. ;)


"Tuu jo äiti!"
Ulkona vaatetuksena Punaisen norsun siilitakki, joka nippanappa vielä menee (80/86cm). Kimperin pipo & H&M:n housut.


Sitten haettiin jo kohta veikka ja tultiin sisälle leikkimään..
Body Småfolk.


Kerholainen yrittää leikkiä Emililtä piilossa pikku Legoilla. ;)
Paita & velourit Lindex.


Sillävälin äiti ompeli ja ompeli..
Ompeli jo eilen ja jatkoi tänään. Eilen sain ommeltua pojille uuden verhokapan ja nyt tänään uudet päiväpeitot.
(työn jälkeä ei kannata kovin tarkkaan tiirailla, se on mitä on ja saa luvan kelvata. Heh.) Ennen joulua olen asettanut tavoitteeksi poikien huoneen päivityksen ja uudelleen sisustuksen, joka sisältää myös huoneiden vaihtoa.

Tekemistä ja puuhaa riittää siinä määrin, että tuntuu ettei mitään ehdi ja väsyttää.
Eikä tekeminen rauhoitu yhtään, koska sen lisäksi että tällä viikolla sulkeutuu iso kasa huutis kohteita, olen onnistunut haalimaan kuudet Jonathan esittelyt parin seuraavan viikon sisään.
JA voisko joku kertoo missä välissä katson digiboksilta ne 18 nauhoitettua ohjelmaa, joita en ole ehtinyt katsomaan?

Niin iteppä haalin liikaa hommaa!
Mutta kertokaa nyt mistä saisi lisää virtaa ja aikaa?? ;D


13 kommenttia:

 1. Aivan ihana Emil ja ihanat vaatteet.:)

  Sullakin tuota hommaa tuntuu riittävän!

  Mullekin kelpais lisävirta ja lisäaika. Minä en saa mitään tehtyä, kun vauva ei nuku sisällä kuin liikkuvissa rattaissa. Päivällä kun on parvekkeella niin kuuma, että se ei nuku sielläkään.huoh...

  VastaaPoista
 2. Hih, mä olen kyllä ihan tyystin luopunut tuosta tv:n seurasta pari vuotta sitten... Hesarikin tuli, kun poika oli pieni, mutta tilaus loppui, kun pieni mies söi Heasria enemmän kuin minä ehdin lukea, niin piti siirtyä nettilehtiin...

  VastaaPoista
 3. mä täällä vihreänä kateudesta ihmettelen, että onnistut poikien hereillä ollessa ompelemaan! meillä alkaa jo onnistua ruuan laitto ja siivous, mutta mitään sen extremempää ei kyllä oikein voi tehdä, kun pojat "on jaloissa". mun tekis mieli kans vaihtaa pojat isompaan huoneeseen ja sisustaa, mutta vielä on ajatuksen tasolla. vaatis seinien maalausta ym. mies ei vielä ole innostunut ajatuksesta.

  VastaaPoista
 4. Oi että tuo siilitakki on ihana!!

  Minuun virtaa ammentaa juuri se, että on kiire ja paljon tekemistä. Yksikin rötväyspäivä kostautuu heti saamattomuutena:)

  VastaaPoista
 5. Tuo siilitakki on niin ihana. Harmi kun on aika hintava niin ei ole tullut ostettua vaikka voisihan sen ostaa isoimmalle ja kierrättää kaikki lapset läpi :D

  Punaisen Norsun Eemeli-takki on myös hyvin paljon teidän näköinen... En tiedä oletko sitä nähnyt, mutta tuli heti ihan teidän Emil mieleen siitä takista. :D

  VastaaPoista
 6. Sä olet Mia oikea tehopakkaus!
  Ihan hengästyttävä saldo yhdelle päivälle;-)

  ps. kaunis limen väri ompeluksessa; laitathan kuvia, kun huoneet valmistuvat?

  VastaaPoista
 7. Siilitakki sopii hyvin Emilille. Mullakin on telkkarin katsominen aika vähillä, paria sarjaa seuraan ja niistäkin jää jaksoja väliin.

  VastaaPoista
 8. Mitä, mitä...mitkä Jonathan esittelyt??? Kivoja vaatteita...

  VastaaPoista
 9. Joo siis minä ole todellakin koukussa sarjoihin ja nettiin. ;D
  Sit se menee siihen että valvon yöllä ja katson sarjoja boksilta, vaikka oikeesti pitäis nukkuakin jossain välissä. Heh.
  Onneksi tulen vähillä unilla toimeen.

  Minä olen just sellanen, että tykkään että on touhua, mutta saisi olla aina pari rauhallista päivää välissä. Kokoajan ei jaksais painaa. Nyt on vaan pari viikkoa pakko, sittenhän se taas helpottaa kun esittelyt loppuu..

  Poikien äiti; Meillä katos ne isot veikat pitää äidin apuna huolta Emilistä. ;)
  Tai siis Emil viihtyy leikkien, kun isotkin leikkii tai touhuaa välillä Emilin kanssa.
  Sitten jos olisin yksin Emilin kanssa niin tuskin saisin ommeltua.

  Lauruska; Minä sain tuon aika hyvällä alella, niin oli pakko sitten tilata ja on kyllä pidetty ja tykätty. :)
  Eemeli takkia en muista nähneeni, täytyy äkkiä mennä kurkkimaan jostain!

  Aamunkukka; Joo niin ajattelin että uskaltaudun sitten laittamaan kuvaa ahtaasti asuvista pojista. ;D
  Meillä siis kaikki kolme on samassa huoneessa ja Emil meidän makkarissa.
  Kun asutaan kolmiossa, niin on kyllä aina kikat keksittävä että mahdutaan. Mutta ei tässä hätää, kyllä me ihan väljästi on kuitenkin pystytty olemaan. ;)
  Kerron sitten enemmän kun esittelen huonetta.

  Pikkuriikki; Siis Jonathan ulkovaatteet (www.jesperjunior.fi), olen niissä kotimyyjä ja käyn siis pitämässä esittelyjä. ;)

  VastaaPoista
 10. Oletpa ollut ahkera! Ja tsemiä Jonathan -kutsuille :)

  Siilivaattet ovat kyllä huippuja näin syksyisin.Meillä olisi kovasti hakusessa Leeville tuollainen Oliverin päällä oleva paita.Ne ovat huutiksessakin tosi haluttuja tänä syksynä..

  VastaaPoista
 11. Meilläkin on kerhopäivä maanantaisin. Ensin 3v on aamulla tunnin(!) ja iltapäivällä 5v kolme tuntia. Onneksi nyt tuo aamun tunti menee vaikka kaupassa ja leikkikentällä, ihan ei kehtaisi autolla ajella kotiin siksi aikaa, kuitenkin 7km suuntaansa.

  Vai että ompeluksia :) Sama metodi miullakin, saa kelvata vinoine saumoineen!

  Mie napsin virtaa Möllerin Totalista :D Tosin nyt oon ollut kuukauden ilman, en oo saanu aikaseksi ostettua. Olo on kyllä tosi väsynyt ja raskas, tiedä nyt johtuuko se pillereiden puutteesta vai synkistä aamuista..

  VastaaPoista
 12. Heh ennemminkin tuntuu että sulla on liikaa virtaa;)tai siis sopivasti, paljon oot saanu aikaiseksi! Ihana toi peiton väri.

  Mä olen nyt ollut ihan liikaa kipeenä/väsynyt ja päätin panostaa syömiseen jos se auttaisi. Eli maustamaton asidofilus jugurttia marjoilla, puuroa marjoilla ja erilaisia vihanneksia oon ruvennu syömään paljon enemmän kuin ennen, katsotaan mten käy. Jos vitamiineista sais lisää virtaa:).

  VastaaPoista
 13. Pisku; Kiitos ja Sanoppas muuta! Olen NIIN onnellinen kun jemmasin tuonkin siilipaidan Oliverille jo 122cm ja Emilille 92cm. Tuo on ehken ihanin Lindexin kuosi ikinä! :)

  Piia; Aivan ne vitamiinilisät, niistä saa vähän lisää voimia. En olekaan ottanut multivitaa pitkäänaikaan. Kaapille siis. ;)
  Niin ehken väsy johtuu myös siitä että tekemistä on nyt vähän liikaakin, eikä tietenkään mistään osaa karsia. No tämä kutsurypäs kestää puolivuosittain aina n.2-3vkoa, joten kyllä sen jaksaa.

  Marika*; ;D Hyvä kun muistutit, niitä marjoja on pakkanen täys, täytyy siis alkaa niitäkin napsimaan.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)