perjantai 27. marraskuuta 2015

Joululahjavinkkejä (sis. alekoodin Skidiin!)



Ne joululahjat on varmaan aika monessa perheessä se puheenaihe juuri nyt. Lapsilla on tietenkin ne omat toivelistat, mutta aina sitä mielellään lisää niille listoille muutaman käytännöllisen ja tarpeellisenkin toiveen. Lisäksi on ne kummilapset tai muuten läheisten lapset, joille joka vuosi tulee mietittyä sopivaa lahjaa.
Mitä tuumaatte onko lahjojen osto välillä jopa vaikeaa? ;)

No vinkiksi ajattelin kerätä tähän postaukseen muutamia oikein ihania lahjaideoita Skidistä (*yhteistyössä),
muuta kun niitä leluja. Hih.


SkipHopilla on aivan ihania juomapulloja ja reppuja, jotka on taatusti niin lapsen kun äidinkin mieleen. Kuvioina seikkailee eläimiä ja vaihtoehtoja on paljon. Etenkin pienille päiväkotilaisille tai kerholaisille nämä on ihan huippuja lahjoja.
Juomapulloissa on pehmoinen pilli, joka taittuu tuonne korkin alle ja korkkia kääntämällä pomppaa taas näkyville.


Repun koko on juuri sopiva monen ikäiselle, mutta ei kuitenkaan liian suuri. Sinne mahtuu hyvin varavaatteet ja eväät. Meillä on Emilillä itseasiassa vieläkin SkipHopin reppu, jonka poika aina valitsee mummolaan yökylään mennessään. Reppu on ollut käytössä jo useamman vuoden ja kestänyt todella hyvänä. Näissä on minusta laatu kohdallaan. Olivialla ei reppua vielä ollutkaan, joten hänelle ajattelin joulupakettiin repun kääräistä.


Pienille taapertajille oiva vaihtoehto repusta on tämä valjasmalli, joka on hiukan pienempi kuin tuo tavan reppu. Valjasrepussa on siis edessä turvavaljaat, jotta reppu pysyy hyvin pienen selässä ja takana on hihna. Hihna on hyvä apu pienen kanssa liikkuessa, kun nuo taaperothan tunnetusti on ehtiväisiä. ;) Hihnan voi myös irroittaa sitten kun sille ei ole tarvetta.


Pyyhe on on aina tarpeellinen lahja, niille käyttöä on vuosiksi ja välillä on hyvä uusia pyyhevarastoa. Elodie Detailsilta ja SkipHopilta löytyy kivoja huppupyyhkeitä. SkipHopin huppupyyhe yllätti minut koollaan, on todella reilu ja menee varmasti pitkään (89x89cm).


Elodie Details on minun vauvatarvikkeiden suosikkimerkki. Tuotteet on laadukkaita ja todella kauniita! Vauvaperheeseen lahjaksi olisi taatusti tykätty viltti tai samettipeitto. Näissä vohvelikuvioidussa on kauniit kultaiset kirjailut reunoissa. Myös nuo pienet kolmion malliset kuolaliinat on tarpeeseen esim. kun vauvalle tulee hampaita. Lapuissa on vedenpitävä kangas vuorina.


Elodie Detailsin tuttiketjut on laadukkaita ja värejä löytyy joka makuun. Tuttinauhasta saa kivan ja tarpeellisen pikkupaketin tuttien kanssa pikkuiselle.


Myös ruokalappuja löytyy monessa kuosissa. Näitä voin kanssa kehua kokemuksesta, meillä on ollut jo puoli vuotta lähes joka päiväisessä käytössä ja lappu on edelleen kuin uusi. Olen pessyt pyykinpesukoneessa useaan otteeseen ja silti ruokalappu on pehmoinen edelleen. Näissä on muuten hyvä pitävä tarra.


Keräsin kollaasiin vielä muutamia omia suosikkeja Skidin Elodie Details valikoimasta. Tuo pyöreä leikkimatto on aivan ihana! Tekisi mieli hankkia ihan makuuhuoneeseen matoksi pinnasängyn viereen.
Meillä on Brion rattaissa tuollainen istuinpehmuste ja siitä olen myös tykännyt kovasti, antaa mukavasti pehmeyttä rattaisiin ja suojaa samalla kankaita.


Villervallan vaatteita on tietenkin löydyttävä pukinkontista myös. ;)
Itse suosittelen etenkin näin talveksi noita laadukkaita velourvaatteita, ne on niin pehmoisia. Myös hedelmäpaita on ihanan jouluinen. Olivialla on päällä kokoa 86cm ja kuten näkyy reiluutta vielä löytyy. Neitihän on n.84cm pitkä.


Pihlajanmarja kuosissa väriä riittää ja se sopii hyvin yksiväristen velourvaatteiden kanssa.
Valkopohjainen Peace- yöpuku olisi mukava joululahja niin tytölle kun pojallekin.


Skidissä on muuten just nyt nuo velouriset tähti-jumppikset tarjouksessa!

Löytyikö näistä teidän pukinkonttiin lahjaideoita? :)

Nyt kannattaa käydä ostoksilla, sillä Skidi tarjoaa lukijoilleni kaikista normaalihintaisista tuotteista -15%. Alennuksen saat koodilla; "lahjavinkki" ja se on voimassa 30.11.2015 asti.

Nyt hopi hopi lahjaostoksille, ajatella jouluun on enää neljä viikkoa! :)




2 kommenttia:

  1. No nyt..Tuo tähtijumppis on ollu haaveiluiden listalla pitkään mut hintaan on tökännyt..josko nyt hommais pehmeän paketin 2vlle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti hankit, on aivan ihana pehmoinen paketti! ;)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)