keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Silverjunglen kesää

 
 
 
 Sain tässä taannoin Silverjunglelta ihanan paketin, joka sisälsi Emilille testattavaksi pipon, paidan ja shortsit.
 
Emil on nyt n.123cm pitkä ja hänellä on suht pitkät kädet, muutenkin malliltaan poika on todella hoikka. Yläosan toivoin siksi koossa 134/140cm, koska aiemmasta kokemuksesta arvelin että se mitä luultavammin tulee kutistumaan hieman pesussa ja aiemman malliston koko 122/128cm jäikin meille paidassa jo keväällä pieneksi. Nämä kuvat on nyt otettu ennen vaatteiden pesua, joten tuossa näkyy että paita on melko reilu vielä ja hihoja saa kääntää, mutta muuten pituus on varsin sopiva. Luulen että parin pesun myötä hihatkin on sopivammat ja saadaan paita syksyllä käyttöön.
Shortsit taas on kokoa 122/128cm ja niissä isompi koko olisi ollut aivan liian suuri. Shortsit istuu tosi kivasti jalkaan ja vyötäröllä onkin istuvuutta lisäämässä säädettävä kuminauha.
Puuvillaisessa pipossa koko on 55/57 ja hyvin istuu päähän.
 
Vaatteet ovat kyllä aivan ihanan pehmoiset, Emil itse totesi myös että ovat kivan tuntuiset päällä. Nuo ei taatusti hierrä, eikä paina mistään. Jo aiemman kokemuksen perusteella voin suositella vaatteita. Meillä ainakin ne on pysyneet siistinä ja kuosissaan pesusta toiseen, mutta ovat hiukan kutistuneet useamman pesukerran myötä.
 
Mielenkiinnosta kuulisin millaisia kokemuksia teillä on Silverjunglen vaatteista?
 
Kannattaa muuten kurkata kauppaan, siellä on nyt menossa ale ja ihanuuksia lähtee kivalla hinnalla. ;)
 
 

14 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana kokonaisuus ja suloinen Emil! Meillä ei silverjunglea oo ollut, pitäisi varmasti testata. Mukavilta näyttävät tosiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! :) Suosittelen testaamaan, nuo on pehmosia ja simppelin kauniita vaatteita. Kannattaa muistaa ottaa se kokoa isompi, jos yhtän kokoasia mietityttää. Tosiaan vaikka alkuun näyttää isolta, niin kutistuu pesujen myötä.
      Pesin tuon paidan tänään ja selvästi kutistui jo ekassa pesussa.

      Poista
  2. Ompas kivan värisiä. Meillä on ollut turkoosit ja mustat tähtipolvi housut koossa 122/128 ja poika oli 125cm, polvien tähdet oli kuitenkin puolessa välissä reitt. :D Eli mun mielestä tosi pientä mitoitusta ainakin nämä housut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin ovat naftia kokoa, tosin Silverjunglelta infottiin että housujen pituutta olisi keväällä pidennetty. Hyvä niin. :)
      Varmasti riippuu paljon myös lapsen mittasuhteista tuo käyttöikä, meillä Emilillä on suht pitkät jalat ja kädet, joten ne imee vaatteesta jo sitä pituutta.

      Poista
  3. Kivan näköiset vaatteet, ja aivan ihania juttuja oli tuola nettikaupassakin! Täytyykin illalla tutkailla valikoimaa paremmalla ajalla... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, ovat ihania ja pehmoisia. :) Ehdottomasti testaamisen arvoisia ja sitten sitä tietää tykästyykö laatuun. :)

      Poista
  4. Ihana tuo pipo... Pitääki tsekata jos pipofriikki kotiuttais muutaman... Meillä pojalla on harmaat tähtipolvihousut koossa 122/128 ja on viel tosi reilut mut voi käyttää ku on kumpparit lahkeessa ja reikäkumpparisäätö vyötröllä,vähänhän ne polvien tähdet on viel vääräs paikas mut ei haittaa ;) ostin taannoin tytölle sen harmaan pipon vaalpun sydämellä ja pojalle mustan pipon valk tähdellä.. Minusta ne oli pientä kokoa ku pojalle pipo ei mennny kauan vaik tais olla 54/56 kokoa ja pojalla pää 53cm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipot on minustakin hiukan naftia kokoa, meilläkin Emilin päänymp. on n.52,5cm ja tuo 55/57 on just sopiva. Housuissa ei tosiaan pieni reiluus haittaa, kun on hyvät kuminauhat. :)

      Poista
  5. Monta kertaa olen ollut Silverjunglen vaatteita jo tilaamassa, mutta toistaiseksi niitä ei ole kotiin asti päätynyt :) Vaikuttavat ihan passeleilta perusvaatteilta ja värimaailma on miellyttävän yksinkertainen. Hyvä muuten tietää tuo kokoasia, jos kerran ovat pientä mitoitusta.

    VastaaPoista
  6. Voi ei! Juuri eilen tilasin 104-110 senttisiä vaatteita käyttävälle pojalleni Silverjunglelta kaksi paitaa koossa 110/116 cm, ajatuksella että olisivat kutakuinkin talvella sopivia. Käyköhän lie niin että menevätkin samantien käyttöön tai ovat jopa pieniä ekan pesun jälkeen. :/ Sääli, pitkähihaisia kun ovat niin ei juuri nyt taida tulla kovin paljoa käytettyä. Ihana setti teillä, samoja katselin itsekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne varmaan syksyn teillä menee, uskoisin. ;) Useamman pesun myötä meillä ainakin tosiaan aina ovat kutistuneet vastaamaan sitä kaksoiskoon pienempää kokoa korkeintaan, vaikka ennen pesua olisikin koko reilu.

      Poista
  7. Meillä on kanssa muutama näitä vaatteita ja ainakin yhdessä paidassa huomasin käytön jälkenä, että silmukanpakoja/pieniä reikiä löytyy saumojen vierestä ihan luvaton määrä! Onkohan ompelijalla ollut vääränlainen neula, vai mitä... Housut on kyllä pysyneet ihan hyvinä ja ovat kivannäköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi itku, oiskohan ollut maanantai kappale? Meillä ei ole koskaan moisia reikiä/silmukanpakoja ollut yhtään. :O

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)