keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Sovituksessa Silverjungle




Postilaatikkoon tupsahti ihana paketti Silverjunglea, kiitos sinne nettikaupan tytöille! :)
Kun hypistelin noita vaatteita, niin olin aivan ihastunut. Vaikuttaa todella laadukkailta, kangas ei ole mitään luirua trikoota, vaan napakkaa materiaalia. Mukana on hiukan elastaania, joten vaatteet varmasti pitää muotonsakin paremmin pesusta toiseen.

 

Meidän malli on n.113cm pitkä ja vaatteet ovat 110/116cm.
Nämä menee juuri nyt. Kasvunvaraa ei ole kyllä yhtään, joten nyt sitten ahkeraa käyttöä. Emil on tosi hoikkis ja housut ovat ihan hiukan löysät vyötäröltä. Pysyy kuitenkin hyvin ylhäällä, joten sanoisin että varmasti sopivanoloinen vyötärö monen mallisille lapsille. Paidassa on mukavan pitkät hihat. Meillä on nimittäin suht pitkäkätisiä poikia ja kaikki paidat yleensä tuntuu jäävän hihoista ekana lyhyiksi. Näissä on mitoitus siinäkin nappi.




Valkoinen jaksaa vaan olla aina kaunis lastenvaatteissa, tykkään hurjasti. Nyt vaan odottelemaan käyttökokemuksia. :)

Vielä loppuun muistutus, että vielä viisi päivää..

Silverjungle tarjoaa lukijoilleni -10% alennusta tilauksesta koodilla; poikientyyliin10
Tarjous on voimassa 15.4.2012 saakka. Alennuksen saa normaalihintaisista tuotteista kun ostaa vähintään 20€ (setit ei kuulu alennukseen).

Kurkkaappa kauppaan tästä.




17 kommenttia:

  1. Ihanan raikkailta näyttävät valkoiset paidat, mutta en kyllä itse lapsilleni valkoista päälle pue - liekö meidän muksut sit jotenkin "ylisuttaavia" (mistäköhän ovat perineet..), kun ei valkoinen pysy valkoisena montaa minuuttia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se varmaan monessa perheessä on, että valkoinen on ihan nou nou. Meillä on varmaan sitten jotkut ylisiistit lapset, kun meillä tulee yleensäkään vaatteisiin tosi harvoin tahroja. ;D

      Poista
  2. Moikka, oikein kivan näköisiä ja tähdekkäitä vaatteita. Emilkin saanut kesä lookin jo :) -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mies meni ja ajoi pään koneella. ;) Onkin ihan eka kerta kun Emilillä on noin lyhyet hiukset, tosi outoa minusta. Hih.

      Poista
  3. ihanan näköisiä vaatteita ja mikä parasta, hinnatki näyttää olevan kohillaan :) Itellä ei oo varaa ostaa kalliita merkkivaatteita joten tykkään että ihania vaatteita saa edullisemminkin :)

    VastaaPoista
  4. Noi Silverjunglen vaatteet on kyllä tosi ihania! Tuli meidän poikien ihan ykköslempparivaatteiksi :)

    VastaaPoista
  5. Olihan se pakko noi tähtihousut pistää pojalle tilaukseen ja pari teepparia. Aivan ihanat :) Kiitos vaan aina niin ihanista postauksista sekä tietty alekoodeista ja uusista nettikauppavinkeistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanaa kuulla että alekoodeista ja nettikauppavinkeistä on hyötyä. :)

      Poista
  6. Onko noissa housuissa kuitenkin joku kiristysmahdollisuus vyötäröllä? Monesti on tehnyt mieli nuo tilata, mutta Urhokin on mallia kukkakeppi ja ainoat tällä hetkellä käyttökelpoiset sisähousut on Nova Starit tai sitten Po.pin tai Mini Rodinin legginssit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole, vain se sisään ommeltu kuminauha. Nuo kestää Emilillä kuitenkin kumma kyllä jalassa, vaikka monet ei kestä. Lindexin veloureistakin saa nykyisin kiristellä ne nauhat, että pysyy ylhäällä.

      Poista
  7. Kiva tuo Emilin uusi hiustyyli, heti paljon vanhemman oloinen poika :) Nuo uudet paidat ovat ihanat!

    Johanna

    VastaaPoista
  8. Heippa !
    Kalliiksi tuli :) Pakkohan sitä oli tilaus tehdä ! :) :)
    Haaveilin vielä tuosta ihanasta vaaleasta tähti paidasta, mutta ei taida edes Bioluvil meidän poikaa pelastaa :D
    -LauraHa

    VastaaPoista
  9. Ei liity aiheeseen, mutta muistatko millä sävyllä nuo teidän rappuset on maalattu? Näyttää todella kauniilta ja meillä olis se urakka edessä :)

    VastaaPoista
  10. Hei!

    Milloin julkaiset Villervalla arvonnan voittajan? :) Täällä odotellaan jännityksellä!
    Werhoutuja

    VastaaPoista
  11. Valkoinen on meilläkin ihan poissa laskuista. Noissa housuissa on vielä valkoista polven tuntumassa, pelottavaa.

    Olisi hauska joskus nähdä postaus siitä, millaisia vaateyhdistelmiä poikasi itse virittävät kaapeistaan. Meillä nähdään aika erikoisiakin väri- ja kuosisoppia, yllättävän hyvin silti yleensä kokonaisuus toimii ;). 5-vuotias esim. valitsi yhtenä aamuna Me&I:n vihreän, pitkähihaisen lentokonepaidan ja veti päälle Lindexin mustan Ramones-t-paidan ja itse asiassa nehän meni hienosti yhteen kuin lehtikuvauksessa, kun silmä vähän tottui, vaikka itse ei olisi ikinä tullut tarjottua samaa yhdistelmää.

    Laura

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)