torstai 12. tammikuuta 2012

Jonathan kevättä 2012


Aamulla oli tupsahtanut s-postiini valmistajalta Jonathanin kevät 2012 malliston kuvia. Ihastuin kovasti, näissäkin on raikkaita keväisiä värejä ja mahtavaa että mallistosta löytyy jälleen yksivärisiä haalareita. Meillä on ollut tätäkin merkkiä paljon ja erityisesti rukkaset ja tähti malliston housut kuuluu joka kausi vakio ostoksiin. Meidän poikien kevään vaatetus tulee koostumaan myös näistä, kun vaan osaisi päättää mitä kaikkea me "tarvitaan". ;)
Jään siis innolla odottamaan lisää kuvia.

Mitäs näistä tuumaatte tytöt?


 
S2410 Jonathan Classic haalari, koot 80-122, värit vihreä, oranssi, turkoosi, t.harmaa ja punainen, hinta 69,90 €.




 
S2402 TähtiJonathan takki, koot 92-140, värit vihreä, turkoosi ja punainen, hinta 49,90 €.
S2401 TähtiJonathan kuviotakki, koot 92-140, värit t.harmaa ja oranssi, hinta 52,90 €.


 
S2405 TähtiJonathan haalari, koot 80-122, värit vihreä ja punainen, hinta 79 €.



 
S2400 TähtiJonathan kuviotakki, koot 92-140, värit t.harmaa ja v.pun, hinta 53,90 €.
S2416 City Jonathan vauvahaalari, koot 56-80, värit vaaleanpunainen ja vihreä, hinta 45 €.




S2417 Jonathan kuviosadetakki, koot 80-130, värit punainen ja vihreä, hinta 26,90 €.


28 kommenttia:

  1. Noi yksiväriset on kivoja, varsinkin mun uusi ihastus oranssi =) Oliko isoja kokoja tulossa mitään, 146-152? 9v tarvitsisi housut, ja tykkäsi kovasti viime kevään, olisko ollut city-malliston , sellaisista reisitaskuhousujen näköisistä. Ovat kestäneetkin hyvin rymyjoosepilla =)

    (Ja ihan asiaan liittymättä, osaatko vinkata hyvistä ja edullisista matkarattaista, blogini puolella huhuilin asiasta. Meillä edelliset kesti 1,5v ja homehtuivat pahasti kauttaaltaan, nyt tarvitsisi ensi kesäksi vielä matkarattaat, joihin en lyhyen käyttöiän takia halua sijoittaa paljoa rahaa)

    VastaaPoista
  2. Tykkään todella paljon näin ensisilmäyksellä! Etenkin noista yksivärisistä!!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja, varsinkin tuo sadepuku tulis tarpeen! Osaatko vinkata mistä näitä sais täältä Lounais-Suomesta ostettua?
    Kiitos kivasta blogista ja onnea uuteen kotiin!
    evelin

    VastaaPoista
  4. Hei!Osaatko sanoa koosta,onko esim yhtä reilua kuin reima??Mua miellyttää toi lime tähtijionathan haalari:))

    VastaaPoista
  5. Kivoja haalareita! Taitaa meillekin jotain Jonathanilta tänä keväänä tulla.

    VastaaPoista
  6. Meillä on ollut tähti-housuja ja sellaiset tulee taaskin. Turkoosi takki on kiva. Vihreä ja oranssi ovat kyllä kuvan perusteella pettymykset, en tykkää yhtään sävyistä.

    VastaaPoista
  7. Harmi kun ei taideta todellakaan tarvita mitään ;) Nuo yksiväriset varsinkin näyttää kyllä tosi raikkailta.

    Mukavaa vkonloppua <3

    -Jamina-

    VastaaPoista
  8. Yksiväriset näyttää raikkailta, muut ei iske :)

    Onkohan Jonathanille tulossa kurahaalareita? Olen vähän harmitellut, kun Ticketiltä ei ole enää tullut rubber haalareita, ja fleecevuorellisia rubbereitakin on tosi huonosti ollut saatavilla :(

    Terkuin Minttu, 3 pojan ja 1 tytön äiti-ihminen

    VastaaPoista
  9. Hei Mia, tiedätkö sinä (tai joku muu), että mitkä nuo oranssit kengät ovat? Ne näyttävät aika hauskoilta...

    Kertun mutsi

    VastaaPoista
  10. jos esikoinen suostuisi vielä haalariin, saisi kivan värisuoran-olisi otettava nimittäin tuo 122 koko =)

    VastaaPoista
  11. Yksivärinen oranssi haalari on IHANA, valitettavasti (tai onneksi) meillä ei ole sille tarvetta :)

    VastaaPoista
  12. Hei,

    Ihania värejä pienten haalareissa, aiai tuo lime ja oranssi!
    Onkos nuo Jonathan classic haalarit vedenpitäviä? Ja millaiset mittasuhteet niissä mahtaa olla? Tai löytyiskö sulta jopa koon 86cm selkämittaa? Meillä tuntuu olevan ikuinen pulma nuo pitkäselkäiset poikaset. Popin mitoitus on parhainta, eikä Reiman vyötärömalli tai Molokaan ole yhtään hullumpia. Minymo ja Reiman baby malli olivat ihan katastrofit.
    Tuo lime voisi olla varteenotettava vaihtoehto kuopukselle... Huokaus!

    VastaaPoista
  13. Kivan näköisiä värejä on kyllä, mukava saada vk-hanskoihin oranssia ja vihreää! Meille tulee Jonathanilta vk-hanskoja, mutta muuten on jo valmiit kevätvaatteet Popilta.

    Ihmettelen vaan hiukan noita kuvia... Vaatteista on vaikea saada selkoa kun ne ovat niin isoja lasten päällä. Kummallista että ovat näihin mainoskuviin laittaneet ihan liian isoja vaatteita, luulisi että haluaisivat tehdä mahdollisimman hyvän vaikutuksen.

    Mutta tosiaan vaikka meillä on kaikki valmiina kevääseen,niin kesän alesta voisin katsella noita Classic-haalareita koska pidän tämän malliston reippaista väreistä. Oranssia tai vihreää voisin meille miettiä jos niitä aleihin jää. Tuollainen Classic-haalari olisi varmaan hyvä päiväkotiin, koska meillä pk:ssa laitetaan aina kuitenkin kurahousut. Olikos se niin että nuo Classic-haalarit eivät ole vedenpitäviä, mutta kosteudenpitäviä kyllä?

    Kiva kun esittelet näitä mallistoja! :)

    VastaaPoista
  14. Nuo yksiväriset näyttävät tosi kauniilta! Eivät vaan taida olla kosteudenpitäviä?!? Meillä joutuu pojalle uusimaan varmaan kaikki kevätulkoiluvaatteet, kun jäppinen on taas venynyt ihan hirmuisesti pituutta.

    VastaaPoista
  15. Ihan kivoja mutta jotenkin vaan tuntuu et nämä on jo nähtyy... Yksiväriset haalarit on kivat mutta, minua häiritse noi heijastin nauhat lahkeissa. Mikseivät osa keksiä jotain kivempää, esim. molon haalareissa heijastimiä on valtavasti mutta ei ruman näköiset. Jonathanuin laatu on ollut ihan ok, paitsi et parit hanskat ova hajonneet melkein heti (saumoista) t. Janika

    VastaaPoista
  16. Pirteitähän nuo ovat.
    Tuo vihreä varsinkin on keväinen, vaikkakin tulee mieleen tietyömiehet.

    Mielestäni nämä ovat sellaista perussettiä. Eipä ole liiemmin mielikuvitusta suunnittelussa käytetty. Laatu kylläkin yhden meillä olleen haalarin perusteella ihan ok.
    Tykkään muista merkeistä enemmän.

    VastaaPoista
  17. Ihania nuo yksiväriset pienten haalarit! Nyt onkin vaikea valita, ottaisiko oranssia, limeä vai ruskeaa... Tosin meille ei kevääksi tarvita mitään, eli ehkä jään katselemaan, josko kesäalesta löytyisi syksyksi tai seuraavaksi kevääksi joku kivan värinen. :)

    VastaaPoista
  18. Aivan ihanan raikkaan värisiä nuo yksiväriset haalarit, lähtisi heti ostoon, jos vielä haalaria välikautena käytettäisiin. Varsinkin vihreä/lime ja oranssi ovat mun mieleen, kyllä Jonathan on mun mielestä tänä keväänä onnistunut. Takki+housut yhdistelmää tuskin kuitenkaan nyt Jonathanilta tulee, koska kevääksi on jo odottamassa viime kesänä alesta ostetut Jonathanin puvut. Mutta nämä menevät ehdottomasti aleostoslistalle! :)

    VastaaPoista
  19. Minä sanon joo näille! Tykkään hirmuisesti kaikista yksivärisistä ulkoiluvaatteista. Harmi vain, noita settejä ei taida olla yksivärisinä. Ja meillä tarvitaan takki + housut setti mielummin kuin haalari.

    VastaaPoista
  20. Jee! Loistavaa! Mietinkin mistä saisi vihreät välikausirukkaset :). Kiitos vastauksesta ;). Sitten vaan odottelemaan että meidän paikalliseen Jesperiin (no okei on sinne matkaa 28,8km, mutta näin maalla se on ihan naapurissa ;)) tulee kevätuutuuksia.

    Haalarit pitää nähdä livenä ja sitten toivoa että aleen jää just sitä mitä haluan ja oikeassa koossa kun kevääseen ei ole vielä haalaritarvetta. Paitsi jos tyttö ottaa tässä vielä toisen ison kasvuspurtin ennen kuin kevätvaatteisiin asti päästään.

    VastaaPoista
  21. Ihania värejä! Auttamatta tuli tämän talven Loiste Remu haalarit mieleen noista yksivärisistä (onko tämä sitten lie hyvä vai huono asia :) ).

    Oliko kevään mallistossa Cordura-haalareita ollenkaan vai tehdäänköhän niitä enää?

    VastaaPoista
  22. Hei Mia! Saanko kysyä, kun meillä ei ole koskaan ollut mitään Jonathanilta ja nyt ihastuin noihin turkoosiin ja vihreään haalariin (mulla on tuplapoijjaat, joilla värikoodit;) Eli minkälaatuisia ovat verrattuna T2H ja reimatec? Niiden välikausivaatteita meillä on ollut ja varsinkin tämän syksyn kurakelissä perusreimatec oli ihan paras. Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
  23. Heipsan ja kiitos kovasti kommenteista! Näistäkin siis tykkää moni. :)
    Palaan kysymyksiinne viikonloppuna, kun saan aikaa kodin/lastenhoidosta.

    VastaaPoista
  24. Kyllä Reima vei voiton:) Toki siihen vaikuttaa tuo koko-asiakin,meillä kun tarvetta jo vähintään 146-senttisille...

    VastaaPoista
  25. evelin; Kiitos! :)
    Kurkkaappa www.jesperjunior.fi ja sieltä liikkeet tai kotimyyjät. Jos vaikka löytyisi ainakin kotimyyjä läheltä. :)

    Hansku; Näissä on ollut eri mallien välillä vaihtelevuutta mitoituksissa, mutta yleensä nuo tähti haalarit on olleet reilua kokoa (vauvamallit ei niinkään).

    Minttu; Nyt ei minullakaan ole vielä näitä kuvia enempää tietoa mallistosta, mutta toivotaan että kurahaalaria tulisi. :)

    Kertun mutsi; Luulisin että ne on myös Jonathanin mallistoa, koska heillähän on myös kenkiä myynnissä. :)
    Varmaa tietoa ei minulla vielä ole.

    Zirk; Mittoja minulla ei ole antaa, voin infota kun saan noita käsiini. Mittasuhteet saattaa muuttua hiukan kausittain ja nyt kun noissa Classic haalareissa on tuo suora malli, niin en osaa yhtään sanoa mitoituksesta.
    Classic haalarissa on kosteuden pitävä kangas ja peppusauma teipattu. :)

    Taina; Juuri näin, eli Classic:ssa on haalareissa peppusauma teipattu.
    Ja joo, tosiaan on vähän reiluja nuo vaatteet lasten päällä näissä mallikuvissa.

    Saana; On ne kosteudenpitäviä, mutta teipattu on vain peppusauma. Tai ainakin aiemmin on aina Classiceissa ollut näin.

    Anonyymi; Cordura-haalareista ei ole vielä tietoa minulla, että tuleeko.

    sanna; Minusta nämä on Reimatecin kanssa aikalailla samaa kestävyysluokkaa ja materiaaliltaankin suht sama. Ainakin meillä kestänyt hyvin, mutta meidän lapset ei olekaan kovia rymyämään. ;)

    VastaaPoista
  26. Toivottavasti oranssia tulee takkina, välikausihaalaria ei enää hankita.

    Ja ruskeita housuja olen aina hankkinut Jesperistä välikauteen, niitäkin siis kyttään....

    VastaaPoista
  27. Mistä näitä voi sitten ostaa?ja millon tulee myyntiin?

    VastaaPoista
  28. amalia; Jesper Juniorit myy ympäri Suomen ja kotimyyjät. Liikkeet ja kotimyyjät löytyy täältä;

    http://www.jesperjunior.fi/fi/myymalat

    Nyt en osaa tuohon vastata koska nämä tulee myyntiin, kun en ole saanut infoa siitä. Mutta varmaan helmikuussa, tuskin ennen sitä.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)