tiistai 16. marraskuuta 2010

Poppista

Jotain uutta, vähän vanhaa & värikästä tarjoaa taas Polarn O. Pyret;



Itse tykästyin näihin hirvikuosisiin paitaan ja huppariin.



















Raidat on aina ihania.



















Myös nämä vanhat uutuudet eli uudestaan lämmitetyt kuosit on aikas hauskat.

Po.P:n laatu on mielestäni hurjan hyvä (minun kokemuksella), meillä kestää nukkaantumatta pesuja ja periytyy siistinä vielä pikkuveljelle. Mutta mitoitus on mielestäni himpun väärä, hihat on ainakin meillä pojille hiukan pitkät suhteessa niska-helma mittaan. Eli ensin jää aina helma lyhyeksi vaikka hihoista menisikin vielä, eikä meillä ole edes pitkä selkäisiä lapsia. Päinvastoin pitkä kätisiä.
Onko kukaan muu huomannut samaa?
Nytkin Emiliä odottaa pari 110/116cm paitaa joissa helman pituus olisi hyvä, mutta hihat liian pitkät. Toisaalta voihan niitä kääntää, kuten noissa kuvissakin näkyy olevan..
Eli kuitenkin näitä meille kiitos! :)


27 kommenttia:

  1. En ole huomannut ollenkaan samaa. Meille ainakin Po.Pin paidoissa on justiinsa sopivat mittasuhteet. Niissä on tosin keskenään suurtakin eroa, esim. raitapaidoissa on mielestäni pidemmät hihat kuin monissa muissa malleissa.

    Meillä 108cm pitkä käyttää merkiltä kokoa 110/116cm, mutta raitapaidassa menee vielä koko 104cm, vaikka ko. koko on jäänyt muuten jo pieneksi.

    -M

    VastaaPoista
  2. Kyllä olen huomannut saman! Helmasta jää ensin lyhyeeksi ja sitten vasta hihat :(

    Popin laatu on kyllä tosi hyvää, ostankin paljon juuri siksi tuolta, koska ne periytyvät sitten isolta veljeltä pienelle veljelle. Pysyvät siltikin pesukerrasta toiseen siisteinä! :) Meillä on se yksi ihana popin auto paita, se on ollu nyt n. 10-15 kertaa pesussa ja edelleenkään siinä ei ole pesunukkaa :O

    Minäkin tykästyin tuohon hirvikuosiin! Ihana! ♥ Pakko saada.

    VastaaPoista
  3. Ihana lammaspaita, tuo on pakko saada! Itsellä on kahdenlaista kokemusta Po.p:in laadusta; jossakin pysyy kuosi tosi hyvin, mutta toisissa (esim. tummassa bodyssa) meni kangas heti kamalan näköiseksi. Ihan kunnolla nyppyynty ja värit hailakoitui.

    VastaaPoista
  4. Minuun ei iske yhtään nämä nykyiset kuosit. Jotenkin tunkkaiset värit ja... No, ei vaan iske. Popin laatua kyllä hehkutan minäkin. Kaikki saa (tai pitääkin) pestä 60 asteessa ja värit pysyy kirkkainan pesusta pesuun ja tärkeintä, trikoo ei lörpähdä. Nuo mittasuhteet on ongelma meilläkin vaikka pojilla on pitkät kädet. Käytetään aina hihansuut käännettyinä. Ulkovaatteet on lemppareitani, tosin ei lompakon :)

    Päivänpesän Katja kirjautumatta

    VastaaPoista
  5. Minustakin po.p on todella hyvälaatuista! Olen huomannut saman, nyt 122/128 kokoisessa paidassa selkämitta on justi ja hihat voi vielä kääntää niinkuin kuvissa on. Ota näistä nyt selvä... Enemmän olisi meillä po.ppia, jos se ei olisi niin retroa.

    VastaaPoista
  6. Popin mitoitus on tosiaan outo.
    Koot on mitä sattuu ja sitten tuo kapeus ja lyhykäisyys ei normaalivartaloiselle kyllä sovi.
    Mut laatu on ykköstä.

    Noi klassikkokuosit ei sytyttänyt kyl yhtään.

    VastaaPoista
  7. Saman olen minäkin havainnut Popin puseroissa. Ja itse en tykkää yhtään, että hihansuita käännetään.

    Mun mielestä Popin uutuudet on aika ruskeita. Ei siis jotenkin yhtään mun makuun nyt.

    VastaaPoista
  8. Ihanaa, mä oon katsellut noita samoja uudelleen lämmitettyjä kuoseja! Sitä ihmettelin, että missä niitä käytetään niitä samaa kuosia olevia housuja? Onko ne niin kuin kalsarit vai sisähousut vai mitä ihmettä? Näin esikoisen kanssa on vielä vähän hukassa nämä eri vaatetyypit lapsilla :)

    Ja suurkiitos hyvästä blogista, olen vasta alkanut seuraamaan mutta tykkään kyllä!

    t: mammis

    VastaaPoista
  9. Kivoja :) Meillä on nyt käytössä tuo 110/1116 ihan sopivana, kohta jää hihat lyhyeksi. Seuraava koko on varmaan liian iso vielä kuitenkin. Eli tässä tarvii siis selitellä itelleen, miksei meille tarvita näitä :D

    -Jamina-

    VastaaPoista
  10. Kiva tietää, että Popin mitoitus on tuollaista, kuulostaa nimittäin juuri sopivalta meidän nuoremmalle. Hänelle jää aina paidat hihoista lyhyiksi, kun muuten paita olisi vielä väljä. Nyt 1v5kk ikäisenä hänelle menee t-paidoista vielä 68-kokoiset, mutta housuista saa olla jo 80-86cm:)

    VastaaPoista
  11. Meille kans noita :D Ainakin nuo hirvet pitää ostaa. Täytyykin käydä pikaisesti tai jää ilman. Ovat sellaisia kuoseja että katoavat luultavasti nopeampien kasseihin...
    Ihan saman olen huomannut noista paidoista. Mutta toisaalta meillä se on aika yleistä kaikkien merkkien kanssa molemmilla lapsilla, joten taitavat olla vain pidempiselkäisiä (tai lyhyempikätisiä) kuin keskivertolapsi jonka mukaan ne on kaavoitettu.

    VastaaPoista
  12. Oi hitsi, tosiaankin kivoja nuo hirvet!! Harmi, kun aina kaikki ihanat liikkeet niin kaukana :(

    VastaaPoista
  13. Mäkin tykkään hurjan paljon po.pin laadusta!Ja just esim ne raitavaatteet kestää ihan mielettömän hyvin pesusta pesuun (on meillä käytössä yökkäreinä).

    VastaaPoista
  14. Tuo hirvihuppari on pakko saada! hirvipaitaa sai myös toisen sävyisenä, se oli hieno. ;)
    Meillä suositaan Popia laadun ja ihanien kuosien/raitojen takia.
    Itse olen myös huomannut tuon, että printtipaidoissa on niukempi mitoitus kuin raitapaidoissa. Tulevat varmaan eri tehtaalta.
    Ne jotka moittivat liian retroiksi, huomatkaa, että paitoja saa usein eri sävyinä, kuten hirvipaitaa "harmaa versiona".:)

    Sonsku

    VastaaPoista
  15. Meillä taas on juuri päinvastoin: hihat jäävät ensimmäisenä lyhyiksi vaikka paidan helmassa pituus riittäisikin vielä. :)

    VastaaPoista
  16. Oi joi.. ja juuri kun meillä aletaan hiljalleen siirtyä bodeista paitoihin tai ainakin bodien päällä pidetään paitoja näin talvemmalla. Pitäisiköhän pukille esittää toivetta moisista hienoista paidoista ja huppareista ;)

    VastaaPoista
  17. Ihan ei siis kaikilla samaa kokemusta, mutta ehkä se tosiaan riippuu lapsen mittasuhteistakin tuo paitojen istuvuus.
    Minä vaan jaksan edelleen innostua ruskeasta, se vaan jyrää mennen tullen kaikki muut tummat sävyt. ;)

    mammis; Kiva että tykkäät! :)
    Meillä on tuollaiset vastaavat kuviotrikoot olleet välihousuina ulkohousujen alla (esim.keväällä ja syksyllä farkkujen tai ulkohousujen alla) ja kotona ihan kotihousuinakin pienemmillä.

    VastaaPoista
  18. Olipas mukavaa löytää blogisi! Minusta tulee heti vakkarilukija.

    Asun USAssa ja täkäläiset lasten vaatteet ovat ihan kehnoja (vaikkakin halpoja) verrattuna suomalaisiin. Täältä löytyy kyllä esim. P.O.P:n nettikauppa, mutta tuotteet ovat erilaisia kuin Suomessa.

    Blogisi kautta löydänkin hyviä vinkkejä Suomen sukulaisille siitä, mitä haluaisimme joululahjapakettin :)

    Terveisin myös Emilin äiti,
    Suvi

    VastaaPoista
  19. Minä olen Poppia fanittanut vuosikausia mutta nyt viime aikoina olen kallistumassa siihen suuntaan, että en ole aivan vakuuttunut tuotteiden laadusta. Kun vertaan Dunsin, Småfolkin yms. vaatteisiin joita meillä on myös paljon. Useampaankin Popin paitaan on meillä tullut pieni reikä, en yhtään tajua mistä, ja värit myös menevät helposti pesussa haaleiksi vaikka pesen ne aina 40 asteessa ja kuivaan naruilla. Ulkovaatteita joku myös josku kritisoi hintaansa nähden huonosti kestäviksi, itsellä ei kyllä ole kokemusta.

    Mut kivoja noi vaatteet on silti :)

    Kiitos mukavasta blogista jota satunnaisesti seurailen!

    VastaaPoista
  20. Itse ostan popista lähinnä eco vaatteita. harmi kun niitä on vaan niin vähän. mitoitus on meillä ollut hyvä, ja tykkään että on resorit hihoissa. Kuosit on kanssa kivoja kun on melko usein unisex.

    VastaaPoista
  21. Wau mitkä hirvet! Olen todennut, että näkemäni pienten miesten vaatteet on ihan hirveitä kaikki tyynni, mutta tommosta hirvettä voisin pukeakin poitsulle ;) Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  22. Suvi; Tosi kivaa kun löysit niin kaukaa blogiini! Pysy ihmeessä matkassa. :)

    Salmelat; Kiitos! :)
    Harmi että sinulle on tullut huonoja kokemuksia.

    Kiitän vielä kaikkia kommenteista! :)
    Kaikki aina luen ajatuksella, mutta viime aikoina on ollut niin kiirettä ettei ehdi kunnolla jokaisella kommentoimaan takas.

    VastaaPoista
  23. Popin paidat on vaan meidän suosikkeja, hihan ja kauluksen resoreiden takia menevät tosi pitkään. Mittasuhteet on meidän lapsille sopineet aina aika hyvin, vaikka nyt kun sanot, niin huomaan että ensin menee helma lyhyeksi, hihat menis vielä. Jos vertaan esim. Meandin pitkähihaisiin trikoopuseroihin, niissä on turhan suuri kaula-aukko ja vaikka hihat on käännettävät, niissä ei ole resoreita, joten kastuvat helposti päiväkodin itsenäisessä käsienpesussa. Ja Popin malli ei ole niin leveäkään, istuu nätisti. Näistä maksan ihan nikottelematta normaalihinnan, kestävät pesua ja käyttöä älyttömän hyvin ja jotain saa vielä jos myy käytettynäkin. Uusista kuoseista ei onneksi löydy mitään pakko saada vaatteita:)

    VastaaPoista
  24. Jotkut kuosit ovat nättejä mutta kaikista en välitä. Ostan mieluummin tällä hinnalla esim. Dunsin tai Småfolkin paitoja, niistä tykkään enemmän. Meillä ei Po.P:lta ole itse ostettuna mitään, lahjaksi on tullut body ja tunika. En vaan tykkää noista kuoseista niin paljoa, että maksaisin samaa hintaa kuin Meandista tai Småfolkista, joista pidän enemmän.

    VastaaPoista
  25. Popin paidat ovat loistavia meidän erittäin pitkäraajaiselle tytölle, mutta pojan pienten puolen paidoissa on taas niin lyhyet hihat ja leveä ja pitkä paitaosa, että hihat meinaavat käydä lyhyeksi ennen kuin loppupaita on edes sopiva. :)
    Aika lailla vaihtelua tuntuu siis olevan näissäkin merkin sisällä. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)