tiistai 14. syyskuuta 2010

Nyt ne löytyi! (varokaa taas pukkaa toppaa)


Mietin että kehtaanko, jaksaako kukaan enää.. Kohta joku sanoo että voisitko painuu niine toppauksines sinne missä pippuri kasvaa. ;D
Mutta kehtaan nyt kuitenkin, kelles muulle sitten jos en teille? Voin kertoo että mies alkaa olla jo täys, kun sille yritän näitä pohdintojani jakaa. Saan vastaukseksi enää automaattina tulevan "joo se on hyvä", vaikka eihän se kurja enää edes katso mitä näytän. ;)
Täällä sentään en varmaan ole ihan yksin näine toppajuttuineni, joten jaan taas toppahömppää teidän kanssa.
Mutta hei! viimein olen löytänyt ihania takkeja pojille, joten niiden pohdintaan ei tartte enää vaivautua. Jei!



Joskus sattuu löytymään juuri se mitä etsii.
Name It on tuonut liikkeisiinsä tosi kivoja talvivaatteita, kannattaa ihmeessä käydä kurkkimassa. Oliverille löytyi tämä lime/ruskea ruudullinen vedenpitävä talvitakki kyseiseltä merkiltä. On muuten laadukkaan oloinen, helmassa sisäpuolella lumilukko ja hihansuissa alla ne liukkaat resorit. Hihansuut on myös tarralla säädettävät.
Tähän on tulossa myös ruskeita vedenpitäviä toppahousuja, jotka meille jo varasin etukäteen.
Koko on 140cm (suurin). Oli mielestäni hiukan niukka mitoitus tai ainakin Reimaan verrattuna vastasi 134cm. Oliverille sopivan reilu, menee varmasti kuitenkin kaksi talvea.



Vedenpitävyys 5000mm, teipatut saumat, tuulenpitävä, Oxford-nailonia ja hengittävyys 3000g/m2/24h. Hintaa oli 74,95e.



Meidän lähikaupungissa on Reiman myymälä, jossa onkin sitten lähes kaikki mallit esillä. Lähdin sitä raitatakkia katsomaan ja ihastuin tähän untuvatakkiin. Meillä Reimat on aina kestäneet hyvin ja Reimaa meillä oli paljonkin vielä muutama vuosi sitten.
Tästä otin 134cm, joka on hiukan reiluhko Oliverille. Menee siis alkutalven meidän 9v:lle (n.139cm).
Takissa on 80% untuvaa ja 20% höyheniä. Väri harmaanruskea ja hintaa oli 79e.



Untuvatakki on mielestäni kauniisti tikattu.
No se ihana Reimatec raitatakki lähti sitten meidän 9v:lle, koska kokoja oli isojakin. Ostin siis tuolle meidän n.139cm pojalle 140cm takin ja kuten kuvasta näkyy niin reilu on. En kuitenkaan enää noin pitkälle arvannut 134cm ostaa, meneepähän kaksi talvea ja on meillä hänelle alkutalveen pienempikin takki jemmassa. Hinta hiukan kirpas, 109e.



11v:lle menee vielä kaikki viime talviset takit, mutta ostettiin jo yksi uusikin jos joku jää pieneksi kesken talven. Poika itse valitsi tämän H&M:n vettähylkivän harmaa/musta ruututakin. Koko 152cm ja hinta 49,95e.

Takit on siis nyt kaikille hommattu ja toppahousutkin osittain (osa tulossa). Oliverille jätän varmaan sen haalarin ostamatta koska mieleistä ei löydy ja nyt takkeja on jo kolme.

Emilin haalarit lähti sitten molemmat takas, ne ei vaan olleet juuri sellaisia kun toivoin. Nyt siis olen ihan ihmeissäni mitä haalareita hänelle hankin! Molo Kidsin ruskea haalari on nyt hankintalistalla, jos vaan löydän jostain 110cm sopivaan tarjoushintaan (max.120e). Auringonlapsilla oli, mutta kun olin myöhässä niin oli jo menneet..
Vinkkejä mistä kotimaisista nettikaupoista saisi alella?

P.s. Muistakaa arvonta! :)


39 kommenttia:

  1. Minä ainakin jaksan lukea innolla jokaikisen "toppahömpän".
    Ja samalla tavalla meilläkin nuo vaatepohdinnat menee.. Miehen mielestä kaikki on "ihan kivoja" ja yleensä vielä kysytään, että eikö niitä nyt halvemallakin saisi!?
    Jatka samaan malliin ;)

    VastaaPoista
  2. Mulla ei myöskään teetä vaikeutta lukea useampaakin toppa-postausta peräkkäin, kun ne on meilläkin nyt ajankohtaisia. Päinvastoin, joka aamu viimeistään kolmas päivän klikkaus on sun blogi ;) Mun mielestä oli oikea ratkaisu laittaa takaisin ne haalarit, meille on tulossa Molo Kidsiltä turkoosi haalari. Tilasin babyshopista, kehuskelivat, että se ois luotettava ja nopea. 129 euroa ja 4 euroa postit Ruotsista. Otin noin 93-94 senttiselle pojalle 98 haalarin. Ja pienemmälle 1-vuotiaalle ostin Po.Pin vauvamallisen toppahaalarin.

    VastaaPoista
  3. Täällä on kanssa yksi hurahtanut "toppahömpän" lukija :) Miehet ei vaan tajuu näitä juttuja, meilläkin mies aina narisee rahasta, että "miten nuo voi maksaa noin paljon ja eikö halvemmalla irtoa" :D Mutta onneksi me äidit ymmärrämme toistemme hömpötyksiä ;)

    VastaaPoista
  4. Siellä missä pippuri kasvaa, ei tarvitse onneksi toppia.

    Heh, nämä näyttää 100 % teiltä. Mulla vielä etsinnät pojan osalta alkutekijöissään. Mutta tätä menoa taidetaan vaan sairastaa, niin voin ostaa vaan pyjamia sairaskäyttöön.

    VastaaPoista
  5. Kivoja! Ja tuo Oliverin takki varsinkin on aivan ihana. Ehkä ensi vuonna voisi jo harkita itsekin tuota takki/housut yhdistelmää, mutta nyt on haalari vielä niin paljon käytännöllisempi vaihtoehto.

    -Jamina-

    VastaaPoista
  6. Minäkin mielenkiinnolla luen toppajuttuja. Varsinkin kun joku postaa näille isommille lapsille, kiitos niistä! :)
    Tuo untuvatakki on kyllä kivan näköinen. Oliko tuo ainut väri?

    VastaaPoista
  7. Kivoja takkeja kaikki, varsinkin tuo ensimmäinen vihreäruudullinen.

    Minäkin jaksan lukea/pohtia toppahömppää ihan loputtomasti, mies on jo ihan väsynyt aiheeseen ;)

    VastaaPoista
  8. Minä myös luen mielelläni näitä sun toppapostauksia. Naureskelin itekseni eilen, kun pähkäilin haalarivalintojen kanssa, että pitääkö tästä itekin laittaa jotain blogiin saakka, kun ei pähkäilyistä puusta pidemmälle tunnu pääsevän. Vielä se pähkäilypostaus on kyllä tekemättä :)

    VastaaPoista
  9. Kivoja takkeja, isommille pojille on niin vaikea löytää muuta kuin ainaista mustaa!
    Mistä kaupasta tuon Name Itin ruututakin löysit? On juuri sen näköinen että sekä äiti että meidän 10-vuotias voisivat tuosta tykätä.. Eri juttu sitten löytyykö mistään meidän pikkukaupungin kaupoista, mahtaisikohan tuota saada netistä mistään?

    VastaaPoista
  10. Minäkin viikonloppuna hiplailin Name It:ssä noita ruututakkeja. Vaikuttivat yllättävänkin hyväntuntuisilta. Harmi, ettei Name It:llä ole enää kokoja kuin 140 cm asti. Muuten olisin meidän 9 v:lle neitokaiselle ostanut ruututoppatakin.

    Hyvän päätöksen teit, kun palautit ne haalarit. Molon ruskea haalari on varmasti hyvä valinta Emilille.

    VastaaPoista
  11. Oi oi, tuo vihree ruututakki oli aivan ihana! Harkintaan menee, meidän 7v. pojalle, kun pitäis vielä takki löytää. Harmittaa, kun joka paikassa aina vaan tummaa pojille, tummansinistä, harmaata, mustaa! Tuo oli kyllä aivan just meidänkin näkönen! Kiitoksia vinkistä, ei kyllästytä toppahömppään. ;)

    -Heini-

    VastaaPoista
  12. Kiva kun jaksat postata poikien toppavatteista, näistähän saa hyviä vinkkejä! Tuo untuvatakki kiinnostaa, kävin reiman sivuilla kurkkimassa, onko se LOGOS malli? Hinta täsmää mutta untuvaa ei mainita tuotetiedoissa, olisi kiva meidän ekaluokkalaiselle.

    T. neljän lapsen äiti espoosta

    VastaaPoista
  13. Kyllä jaksetaan lukea :). Paha vaan että ahdistus kasvaa, en ole vielä jaksanut kaivaa esille meidän toppavarastoja, että sais selville, mitä tarvitaan... Kohta tulee kiirus, kääk! Luotan kyllä, että jotain sopivaa löytyy, mutta pahoin pelkään, että aika paljon ostettavaa löytyy. Enkä ole tosiaankaan riittävästi kartoittanut, mitä kelpuuttaisin ja mikä olis vielä vanhemman tytön mieleen (pienemmältä ei vielä kysytä...). Jospa aukaisisivat Name itin liikkeen tänne ennen pakkasia.

    VastaaPoista
  14. NameIt takki on hieno!! Tätä kannatti odottaa :)

    VastaaPoista
  15. Hyvä postaus! Hipsu jaksaa! :)
    Meillä pian 7 vuotias on pituudeltaan 130cm ja käyttää 134 cm vaatteita, haastekohtana pojan hoikkuus. Joten kiva nähdä näitä isompienkin, Reima teki vaikutuksen minuunkin.

    VastaaPoista
  16. toi ruudullienn on ihana :)
    Onks sulla aiempaa kokemusta Name itin toppavaatteista? mietin vaan mikä on laatu verrattuna just vaikka Reimaan

    VastaaPoista
  17. Jaksaa, jaksaa. Mukavaa luettavaa =). Itse en ole vielä ajatellutkaan talvivaatetusta :D. Tuo Name It takki näyttää kyllä kivalta, oliko siinä mistä asti ne koot? että 104cm on saatavilla? Meillä on ollut tähän mennessä yks haalari ja yks takki+housu tai vaan takki lapsille. Paitsi viime vuonna 4 vuotiaalla vaan takki+housut ja ns. kauppatakki.

    Ollaan pärjätty hyvin. Nuo kamppeet maksaakin niin älyttömästi, että huh,huh. Reimatec on niin ylihinnoiteltu mielestäni, kun laatua saa halvemmallakin. Mutta makuja ja mielipiteitä on monia. Viime talvena oli 3 vuotiaalla pojalla reima kiddo haalari ja olin kyllä todella tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen. Kesti kulutusta hyvin ja jää vielä pikkuveljelle alkutalven haalariksi.

    Jossain blogissa mainittiin Ticketin vetoketjun tulevan tosi ylös haalarissa, onko näin? Meillä nimittäin poikaa ahdistaa jos laitetaan esim. fleesetakin vetokeyju ylös asti, aukoo sitä aina. Että sellaset puvut ei passaa.

    Jonathanin talvivaatteita ei ole koskaanmeillä ollut, välikautta sitten sitäkin enemmän :D.

    Täytyy varmaan alkaa katsastamaan talvivaate valikoimaa, kun on kolme vaatetettavaa. Lisää talvivaatepostauksia otetaan vastaan siis :D

    VastaaPoista
  18. Mulla on mennyt toppahömpötykset nopsaa ohi, mutta tuo takki on saatava! Aivan ihana!

    Oisko sulla vinkkiä antaa pikkuruisesta haalarista, jonka tarvisin koossa 74 tytölle. En oikein jaksa tuota äp-pakkauksen haalaria ;) Joku hauska eikä mikään pinkki.

    VastaaPoista
  19. Minusta ainakin aivan ihana lukea näitä toppapohdiskeluja. On nimittäin kiva tietää, että maailmassa on joku muukin kaltaiseni. Mulla on vain kaksi muksua vaatetettavana, mutta kyllä on hankalaa etsiä just ihanimmat ja meille parhaimmat. Ja kuitenkin yrittää pitää hankinnat edes jotenkin aisoissa. Pahimmillaan kuvaan vaatteita tai jopa hahmottelen paperille etsiessäsni oikeita asusteita ;)

    -Maarit-

    VastaaPoista
  20. Siis NUO topat on tosi kivoja :))) Tuollaiset minäkin ostaisin, jos olis poikapoppoo vaatettavana. Kannatti pähkäillä, mukavia löysit. Värit, mallit ja käyttömukavuus kohdallaan.

    VastaaPoista
  21. Ei kyllästytä toppapaostaukset yhtään. Ihania oot taasen löytänyt :) Oon tainnut nähdä tuon Name it-takin pienten haalarina ja takkina tykkään siitä enemmän. Tuollainen Reiman untuvatakki sais meilläkin olla, täytyy pitää tulevia talvia ajatellen mielessä. Meillä ollut topat jo pitkään hankittuna. Esikoisella on haalari ja kaksi takki&housut-yhdistelmää ja kuopuksella on kaksi haalaria. Määrät on vähäisemmät kuin edellisinä talvina.. Ei oikein tila meillä riitä, joten siksi näin.

    Asusteita tarvitaan vielä. Esikoisella ainakin yksi pipo ostoslistalla ja kuopus taitaa tarvita vielä yhdet rukkaset. Talvikenkä asia on meillä myös mietittynä jo, mutta ei ostettuna.

    Hei ja mikä teidän lähikaupunki on? Lappeenrantako?? Tuota Reiman myymälää ajattelin.

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  22. Ei kyllästytä topat! Mukava täällä turinoida topista, välikausista sun muista, kun miestä ei tosiaan kiinnosta pätkääkään! ;) Niin meidän poikien tyylisiä vaatteita teidän pojilla, tykkään jälleen. :)

    VastaaPoista
  23. Ei kyllästytä toppapostaukset minuakaan, päinvastoin =)

    Blogisi on ollut ensimmäisiä joita ryhdyin seuraamaan, meillä temmeltää kaksi pojannassikkaa ja vinkkisi poikien vaatetukseen ovat olleet paljon hyödyksi. Nyt perustin oman blogini ja ajattelin ilmoitella itsestäni.., jos vaikka haluat käydä vastavierailulla =)

    VastaaPoista
  24. babyshop.se:ssä voi muistaakseni maksaa myös suomalaisen verkkopankin kautta ;)

    VastaaPoista
  25. No oletpa tosi kivan näköiset takit löytänyt! Tuo name it ja reima, ottaisin meillekin :)
    Päivi

    VastaaPoista
  26. Pitikin nähdä tämä bloggaus, nyt mun on saatava tuo untuvatakki, mä haluun sellasen=) onko siellä reiman myymälässä halvemmat hinnat kun muualla?mietiskelin vain, että onkohan tuo takki samoissa hinnoissa muissakin kaupoissa.

    VastaaPoista
  27. Piia; Meillä mies on varmaan jo luovuttanut tuossa, että eikö halvemmalla saisi. ;D

    Laura; :)
    Tuota Babyshopia haluaisin käyttää, mutta minulla on tili eri pankissa kun tuonne käy ja visaa ei ole ollenkaan. Tylsyys.. ;)
    Emilille ajattelin siksi 110cm Molo kidsiä jo koska on nyt n.100cm ja taatusti tammikuuhun mennessä jo sen 104cm, että menee sitten koko talven.

    Nanna; Sanos muuta! ;D

    Mari A. ; Niin se voi kyllä olla. :D
    Ajattele miten säästät, kun ei tartte muuta kun pyjamia ostaa!
    No ei kai, toivottavasti teillä taudit alkaa pian hellittää.

    Jamina; Totta ja kyllä vielä 5v:lle oli minusta kanssa haalari kätevämpi. Nyt olisi vielä haalarikin ollut kiva saada, mutta kun ei mistään oikein saa kivaa tarpeeksi isossa koossa.

    Irene; Pyrin aina muistamaan myös isojen poikien vaatepostaukset. :)
    Tuo oli ainut väri tuosta untuvatoppiksesta liikkeessä, mutta Reiman sivun mukaan olisi muitakin värejä eli kurkkaappas;
    http://www.reima.fi/fi/mallisto/logos/colour/
    Ihana keltainenkin näkyy olevan, vau! ;)

    Vauhtivekaroiden äiti; ;) Miten sitä pallohaalaria kuumeisesti parhaillaan, mietin onko sitten liian tummaa jos on myös Molo kidsin ruskea..

    Tiia; Tiedätkö kannattaa laittaa pähkäilypostaus, ne todellakin auttaa päätöksien teossa. ;)
    On kivaa kun muut ihanat ihmiset pähkäilee sitten yhdessä. :)

    Elina; Name It:n takki on ostettu Lappeenrannan Lasten vaatekaappi nimisestä liikkeestä.
    Luulisi että noita olisi tai ainakin olisi tulossa muihinkin Name It:ä myyviin liikkeisiin ja Name It:n liikkeisiin.
    Itse en ole netissä törmännyt noihin, www.linusjalotta.com myy kyllä Name It vaatteita eli jospa sinne olisi tulossa. :)

    Sande; Minustakin tuo vaikuttaa laadukkaalta, toivottavasti onkin.
    Tosiaan harmi ettei saa isommassakin koossa.
    Olen itsekin nyt tyytyväinen että palutin ne haalarit, kun ne ei kuitenkaan olleet ihan just sitä mitä halusin. :)

    Heini; Kiva että oli hyvä vinkki. :) Tuo on kyllä tosi kaunis takki minustakin ja tosiaan laadukkaan oloinen.

    Neljän lapsen äiti Espoosta; Tuo takki on juurikin se Logos-malli.
    Takissa roikkuvissa lapuissakaan ei ollut tuota materiaali tietoa, mutta takin vuorissa olevassa kokolapussa lukee materiaali tiedoissa että täyte on 80% untuvaa ja 20% höyheniä. :)

    Perla; No nyt kiireellä katsastamaan tilanne. ;)
    No mutta tosiaan kyllä aina jotain saa vaikka ei heti olekaan syksyn alkaesaa liikkeellä, mutta jos jotain tiettyä etsii niin taatusti ei enää myöhemmin löydy.
    Pieniltä ei kysytä, aivan! :D

    Anonyymi: Aivan! :)

    VastaaPoista
  28. Piia; Meillä mies on varmaan jo luovuttanut tuossa, että eikö halvemmalla saisi. ;D

    Laura; :)
    Tuota Babyshopia haluaisin käyttää, mutta minulla on tili eri pankissa kun tuonne käy ja visaa ei ole ollenkaan. Tylsyys.. ;)
    Emilille ajattelin siksi 110cm Molo kidsiä jo koska on nyt n.100cm ja taatusti tammikuuhun mennessä jo sen 104cm, että menee sitten koko talven.

    Nanna; Sanos muuta! ;D

    Mari A. ; Niin se voi kyllä olla. :D
    Ajattele miten säästät, kun ei tartte muuta kun pyjamia ostaa!
    No ei kai, toivottavasti teillä taudit alkaa pian hellittää.

    Jamina; Totta ja kyllä vielä 5v:lle oli minusta kanssa haalari kätevämpi. Nyt olisi vielä haalarikin ollut kiva saada, mutta kun ei mistään oikein saa kivaa tarpeeksi isossa koossa.

    Irene; Pyrin aina muistamaan myös isojen poikien vaatepostaukset. :)
    Tuo oli ainut väri tuosta untuvatoppiksesta liikkeessä, mutta Reiman sivun mukaan olisi muitakin värejä eli kurkkaappas;
    http://www.reima.fi/fi/mallisto/logos/colour/
    Ihana keltainenkin näkyy olevan, vau! ;)

    Vauhtivekaroiden äiti; ;) Miten sitä pallohaalaria kuumeisesti parhaillaan, mietin onko sitten liian tummaa jos on myös Molo kidsin ruskea..

    Tiia; Tiedätkö kannattaa laittaa pähkäilypostaus, ne todellakin auttaa päätöksien teossa. ;)
    On kivaa kun muut ihanat ihmiset pähkäilee sitten yhdessä. :)

    Elina; Name It:n takki on ostettu Lappeenrannan Lasten vaatekaappi nimisestä liikkeestä.
    Luulisi että noita olisi tai ainakin olisi tulossa muihinkin Name It:ä myyviin liikkeisiin ja Name It:n liikkeisiin.
    Itse en ole netissä törmännyt noihin, www.linusjalotta.com myy kyllä Name It vaatteita eli jospa sinne olisi tulossa. :)

    Sande; Minustakin tuo vaikuttaa laadukkaalta, toivottavasti onkin.
    Tosiaan harmi ettei saa isommassakin koossa.
    Olen itsekin nyt tyytyväinen että palutin ne haalarit, kun ne ei kuitenkaan olleet ihan just sitä mitä halusin. :)

    Heini; Kiva että oli hyvä vinkki. :) Tuo on kyllä tosi kaunis takki minustakin ja tosiaan laadukkaan oloinen.

    Neljän lapsen äiti Espoosta; Tuo takki on juurikin se Logos-malli.
    Takissa roikkuvissa lapuissakaan ei ollut tuota materiaali tietoa, mutta takin vuorissa olevassa kokolapussa lukee materiaali tiedoissa että täyte on 80% untuvaa ja 20% höyheniä. :)

    Perla; No nyt kiireellä katsastamaan tilanne. ;)
    No mutta tosiaan kyllä aina jotain saa vaikka ei heti olekaan syksyn alkaesaa liikkeellä, mutta jos jotain tiettyä etsii niin taatusti ei enää myöhemmin löydy.
    Pieniltä ei kysytä, aivan! :D

    Anonyymi: Aivan! :)

    VastaaPoista
  29. Hipsu; Reima oli tosi yllättävä minustakin, kun siis olin jo ajatellut ettei niillä ole mitään kivaa. Oli siellä liikkeessä montakin kivaa. ;)

    Ankkis; Meillä on ollut vaan tavan välikausivaatteina Name It:n ulkovaatteita, ei siis mitään vedenpitäviä. Ne on kestäneet hyvin ja olen ollut tyytyväinen. Toivottavasti siis nämäkin.

    Anonyymi; Name It takit alkoi muistaakseni 92cm tai jo 86cm, mutta ainakin 104cm oli. ;)
    Se on kyllä totta että talvikamppeet maksaa ihan hulluna, Reimalla on tosiaan aika suolaset hinnat.
    Ticketin Baggie mallissa ei ainakaan vetoketju tullut meillä liian ylös, mutta aikoinaan Othellossa oli se vika. En tiedä miten tämän vuotiset mallit sitten..
    Kiva että näistä toppapostauksista on hyötyä! :)

    Rumbo; Voi ihme, nyt on kuules pienten haalarit jääneet ihan katsastamatta! Joten en taida nyt osata tähän hätään niistä vinkata.

    Maarit; Ihanaa! :D Siis nutta noinhan sitä löytää ne just oikeat kun oikein paperille miettii. Kirjoitin itsekin oikein ylös, että mitä meille kullekin vielä on hankittava ja väreineen kaikkineen. ;)

    Miikkis; :o) Aina tosiaan kannattaa pähkäillä ja sitten onkin niin iloinen kun löytää juuri sitä mitä hakee.

    Äiti ja pienet pojat; Lappeenranta se, meiltä on sinne n.125km. Vielä lähempänä on Savonlinna (n.35km), mutta sieltä ei saa mitään!
    Lappeenrannassa on kivasti liikkeitä ja juuri tuo Reiman liike on ihan huippu.
    Teillä on hyvä määrä toppaa, varmasti pärjää. :)

    Kotiäiti; :o)

    HeidiF; Tulen ehdottomasti! :)

    Anonyymi; Babyshop on siitä ikävä paikka ettei se huoli meidän pankin maksua, minulla on siis osuuspankissa. Visaakaan en omista.. :/

    Päivi; :)

    -S; ;D Käsittääkseni nuo on ihan samanhintaisia Reiman myymälässä kun muuallakin.

    VastaaPoista
  30. Tääkin jaksaa toppahömppää lukea mielellään:)

    Meille kotiutui kans parisen viikkoa sitten tuo NameIt ruututakki...heti ihastuin siihen, kun sen näin :).
    Nyt vaan ootellaan, koska liikkeestä tulisi soitto, että heille ois saapuneet ruskeat henkselitoppahousut niin sais takkiin sopivat toppahousut.

    Toi Reiman raitatakki on kans tosi ihana :)

    - Wanilja -

    VastaaPoista
  31. Nythän on vasta syyskuu, joten toppapostauksia jaksaa vielä hyvin lukea! Ja kiva tietää, etten ole ainoa, jolle ei ole ihan sama miltä ulkovaatteet näyttävät - välillä toki menee vaikeaksi metsästää "sitä oikeaa" mutta sen nähdessään tietää löytäneensä etsimänsä. =)

    Kävin Jumbon Name It:ssä ihan vain pyörähtämässä mutta tuon takin nähtyäni se piti esikoiselle ostaa. Ja samana iltana sinä postaat samaisesta ihanuudesta. =) Takit ovat tosiaan melko pientä mitoitusta; meidän 110/116cm kokoa käyttävälle 122cm takki on juuri sopiva. Sitä pienten haalaria samassa kuosissa sovitettiin 1v10kk ikäselle 86cm vaatteita käyttävälle ja haalarin suurin koko 98cm oli liian "sopiva"... Sitä pienten haalaria saa myös suklaanruskeana. Housuja meillekin vielä odotetaan...

    t. kolmen pojan äiti, taustaileva Nonniska

    VastaaPoista
  32. Ei todellakaan toppa- jutut tylsistytä, päinvastoin! Itsellä, kun ei ole ketään, kenen kanssa näistä höpötellä, niin on ihana seurailla näitä blogeja. =D

    Ja meillä toppahankinnat piti olla jo hommailtu, mutta...tuo Reiman toppis näyttää niin ihanalle, että mietin, tarvitsisiko poika sellaisen vielä.. =D
    Mimma

    VastaaPoista
  33. Hihii, hyvin tunnen jo sinun makusi, näin itse tuon nameitin ruututakin stockmannilla ja ajattelin että tarvii tulla vinkkaamaan siitä sinulle, mutta niin vaan olit jo itsekkin sen löytänyt! :) Ihana on kyllä ja tosiaan laadukkaan oloinen. Harkitsen sitä meillekkin! Ja tuo Reiman untsikka on aivan ihana kanssa! Joko Reiman myymälässä oli niitä ihania lintukuvioisia sisävaatteita tytöille? Odottelen niitä malttamattomana ja toivon että löydän koon 104cm versioita.

    VastaaPoista
  34. Wanilja; Samaa soittoa odottelen minäkin! :D

    Nonniska; Tosiaan ne vauvojen haalarit näytti tosi pieniltä kooltaan. Onneksi sai takkinakin samaa ruutua, ettei tarvinnut jäädä ilman. ;)
    Tosiaan ihanaa kun meitä on monta yhtä höppänää näissä ulkovaateasioissakin. :)

    Mimma; No ainahan yksi vielä mukaan mahtuu. ;D

    Tulppaanisipuli; ;D Mutta ihanaa että olisit vinkannut, jos en olisi takkia ostanut.
    Oli Reiman myymälässä sitä lintu-kuosia, oli kyllä kaunis kuosi. Kokoja en sattunut katsomaan, mutta luulisi olevan 104cm, koska sitä poikien leijonakuosiakin oli. ;)

    VastaaPoista
  35. Kiitos vain talvivaatepohdinnoistasi. Kyllä minä ainakin niitä mielelläni luen! =)

    Tuo Name Itin ruututakki on ihana! Katselin samaa kuosia olevaa vauvahaalaria meille kohta syntyvälle neloselle- väri on vain vielä pohdinnassa, kun ei tietoa onko tulokas poika vai tyttö.

    Heidi

    VastaaPoista
  36. Voi! Nää toppapostaukset on parhaita :) Meillä on vaan se ongelma että olen ostanut liikaa jo asuja enkä raaski luopua niistä mistään. Varmaan ei kaikkia ehditä käyttää ollenkaan.. Sitten vielä kun löytää uusia kivoja kokoajan niin mitä tässä voi tehdä? Ostaa sitä seuraavaa kokoa? Tai vaania alemyyntejä?! :D

    VastaaPoista
  37. Ihana tuo ruudullinen takki! Haluaisin kans sellasen meiän poitsulle mut mies ei taida tykätä ajatuksesta kun vaatteet maksaa sen mielestä liikaa. Ellen sit osta jo ens talvea ajatellen : )

    Mut mistä ihmeestä löytää hattuja talvihaalareiden kaveriksi??? Meillä mennään viimevuotisilla haalareilla ja isommalla oli viime vuonna ruskea kypärämyssy. Sen voin hätätapauksessa antaa pienemmälle mut mistä lisää? Pojilla on ruskeat haalarit, joista toisella on lisänä vihreää ja toisella oranssia. Lennellä esim. tulee ruskeita kypärämyssyjä, joissa on sinisä haamuja. Joo, ei oikein sovi. Osaatko antaa vinkkejä???

    VastaaPoista
  38. Heidi; Ruutukuosi haalarinakin oli aivan ihana, toivottavasti pian pääset ostoksille? ;D

    PaaPii; Varmaan kannattaa vaania aleja tai miks ei jemmaan jo heti. ;)
    Minulla on Emilin haalarin kanssa taas ongelma, että löytäisin edes kaksi kivaa!

    Marika; Jaa.. Itse en ole vielä hatuissa asti, kun ensin pitää löytää kaikki topat. ;D
    Mutta totta turiset, niissä on taas uusi ongelma. Kun ne sävyt pitää natsata ja mallikin olla kiva. Voisin laittaa myssypostausta tässä lähipäivinä, jos niistä saisi jotkut vinkit poimittua. :)

    VastaaPoista
  39. Juu, laita ihmeessä myssypostausta jonain päivänä. Mä kun en löydä oikeanvärisiä vaikka olen aikas monta nettikauppaa kolunnut : )

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)