perjantai 8. tammikuuta 2010

Pienelle pojalle sänky


Emil alkaa olla siinä iässä ja pituudessa että pinnasänky on jäänyt pieneksi.
Isot pojat nukkuu kolmestaan omassa huoneessaan ja pienin ei sinne mahdu, joten saa vallata jatkossakin meidän makuuhuonetta. Koska makuuhuone ei ole mikään iso, niin jatkettava sänkyn täytyy olla ehdottomasti. Eikä mielellään kovin massiivinen, että sänky on helpompi sijoittaa ja ei sitten näytä valtaavan koko makkaria. Niin ja valkoinen sen on oltava.
Olen siis selaillut netissä sänkyvalikoimaa ja just sellaista "tämä on saatava" sänkyä ei ole tullut vastaan..

Kuitenkin eniten viehättää Ikean Minnen sänky, se olisi vaan niin söötti ja erilainen.
Kun mainitsin mummolle haaveilevani Minnenistä, sanoi hän että eikös se ole tyttöjen sänky. Siis täh?, ei siellä kyllä missään lue että tyttöjen sänky.
Mutta ehkä vanhempi ihminen helposti mieltää sen koukeroineen tyttöjen sängyksi vai olenko minä sitten outo kun minusta tuo olisi pojallekin niin kiva? ;)


Tästä valkoisesta Ikean Minnen-sängystä siis pidän kovasti.
Hintakin olisi kohdillaan, mutta haku kyllä maksaa sitten sen verran ettei se niin halvaksi tule.. Harmi ettei Ikealta saa näitä postitse ja jos saisi niin postituskulut olisivat jo niin huimat ettei varmaan kannattaisi tilata.


Laulumaasta löytyisi Viktoria-sänky.
Ihan kiva, mutta ehkä liian korkeapäätyinen meille.


NetAnttilassa olisi tälläinen Villy-sänky.
Aika hauska, mutta liian kulmikas? Voisin kuvitella kuinka Emil löisi päänsä johonkin nurkkaan yöllä välillä noustessaan. Kääks.


NetAnttilassa olisi myös tämä perinteinen Eija-sänky, ehkä liiankin tavallinen minun makuun.


Tämä olisi myös kiva, jos ei olisi noita puunvärisiä listoja päädyissä ja päädyt hiukan matalammat. Tämä Jukola-sänky löytyy Sotkasta.


Tämä Sofia-sänky on mielestäni myös kaunis ja Minnenin jälkeen seuraavaksi mieluisin. Hintaa onkin sitten enemmän..
Tämän löysin lasten1.comista.


Ikeassa olisi myös tämä kiva Leksvik-sänky, jota ei kylläkään saa valkoisena ja taas ehkä liian massiivinen meille.


Naureskeltiin myös miehen kanssa, että jos ostettaisiinkin tämä kolmelle vanhimmalle ja saataisiin lisää tilaa lastenhuoneeseen. :D
Aika hurja viritys, mutta ainakin suojalaidat näyttää hyviltä. Heh, riittäisiköhän kattokorkeus.

44 kommenttia:

 1. Kiitos Mia todella ajankohtainen postaus myös meille tämä ja ihania vinkkejä Kiitos!!! =)
  Eli meilläkin etsitään sitä sänkyä kun Santeri nukkuu viellä siinä pinniksessä ja sehän on tietenkin kohta saatava tälle vauvalle! :D iik! jotenkin kauhistuttaa ajatus siirtää Santtu pois siitä häkkisängystä toinen on vasta kuitenkin sen 1v.7kk eli mitähän öistäkin tulee jos lähtee vaikka kävelylle ym. :D :D
  Ihania kyllä nuo sängyt mitä olet bongaillut, itse tykkään tuosta Sotkan mallista se olisi varmaankin hinnalta myös ihan hyvä.. Täytyy miettiä kuitenkin viellä. Minä oon kans kattellu tuota kolmen kerros sänkyä :D ois se aika kätevä sen tilan kannalta tosiaan ;) ja senhän vois vaikka maalata valkoiseks

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Oletkos katsonut enfantti.fi sivuilta. Siellä ainakin valkoisena kuultomaalattuna perussänky ihan kiva 149€ ja toimituskulutkaan eivät ole kovin pahat. Itse olen tuolta tilannut ja hyvin toimi.

  Voikos muuten rekisteröitymätön lukija osallistua myssyarvontaan :)

  -pitkään blogiasi seurannut-

  VastaaPoista
 3. Todella hyvä ja meillekin ajankohtainen postaus! Eija on mieleeni ja myös tuo Ikean Minnen.

  VastaaPoista
 4. Meillä on molemmilla tytöillä tuo Minnen sänky. Olen tykännyt kovasti! Tuohon sänkyynhän tulee hinnan lisäksi vielä sälepohjan hinta:), mutta se on siltikin edelleen tosi edullinen!!

  Minusta tuo on vähän sellainen tyttöjen sänky juuri nuiden koukeroiden vuoksi, mutta jos ajatellaan sänkyä ruskeana, niin silloinhan se on selkeästi poikien:D Eli onhan siinäkin ne koukerot:D Taitaa vaan olla kyse siitä mihin silmä on tottunut. Oikeastaan eniten mietin sitä, että tykkääkö poika itse isompana sängystä?

  Huikea tuo alin kerrossänky:DD

  VastaaPoista
 5. Meillä on tytöllä tuo Jukola-sänky :)! Viktoria on myös nätti, mutta tuo Minnen taitaa olla ihanin. Eikä ole tyttöjen sänky :). Ihan hyvinhän tuossa voi poikakin nukkua.

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuo ensimmäinen ikean sänky käy pojallekin mielestäni.Ehkä se on hivenen enemmän minunkin silmissä tytölle, mutta käy kyllä pojallekin.
  Mun mieleen oli tuo jukolan sänky. Tytöllä onkin lähes samanlainen.
  Tuo kerrossänky hässäkkä oli oikeasti hauska. En ole koskaan vastaavaa nähnyt.

  VastaaPoista
 7. meillä ollaan myös kuopus siirtämässä "isojen poikien sänkyyn" - täytyy ensin vain saada tilaa huoneeseen, eli pinnis pois jne. valinta meillä on helppo, kun pojat nukkuvat samassa huoneessa. eli ylivieskan puuseppien fantasia sarjan sänky tummana, koska eskoisellakin on sellainen.

  VastaaPoista
 8. Meillä on toi Anttilan sänky, sitähän myydään muissa huonekaluliikkeissä eri nimellä, omamme on ostettu Maskusta.

  VastaaPoista
 9. Me olimme lapsena kahden siskoni kanssa kaikki samassa huoneessa myös. Meillä oli parvi sänky, jossa kaikki nukuimme kylki kyljessä. =) Jäi alas tilaa leluille ym. =D

  En kyllä samanmoista ratkaisua osaisi ajatella omilleni nyt, vaikka näitä onkin vain kaksi..
  Mimma

  VastaaPoista
 10. Meijän Emmalla on tuo valkoinen minnen-sänky, on tykännyt paljon. Aluksi oli tarkoitus että Manukin olisi saanut samanlaisen sängyn huoneeseensa mut päätettiinkin sit antaa mahdollisuus tuolle antiikkisängylle.

  VastaaPoista
 11. Vitsi toi kerrossänky on HIENO, mä aina pienenä haaveilin isosta sisarusparvesta ja just ton tyylisestä sängystä :D. Mä miellän Minnen-sängyn kanssa tyttöjen sängyksi, mutta myönnän ehkä olevani hieman hmm..rajoittunut? näissä sukupuoliin jakavissa asioissa :).

  VastaaPoista
 12. Ostat tietysti tuon mistä eniten tykkäät ja saat sen sieltä hommattua. Onhan tuo varmasti vähän tyttömäinen, mutta pienessä koossa tosi söötin näköinen ja voisin kuvitella sen hyvin teille. Ja onhan sillä Emilillä varmaan monta tyttöjenkin paitaa ;)

  Meillä on pojalla ihan perussänky olisko ollut Askosta. Joku poistotuote oli kyseessä ja hintaa jäi vaan muutama kymppi. Jos poika joskus oman huoneen saa, niin sitten etsitään joku kiva ja varmasti mieluinen :)

  -Jamina-

  VastaaPoista
 13. Meillä on Linnealla tuo Jukola ja nuo puunväriset osat odottavat hiontaa ja maalausta.

  Tuo Minnen on ihana ja käy sekä tytölle että pojalle. Sen mieltää tytön sängyksi just tuon mallikuvan petauksen takia. Mut laitappa siihen pojalle pettaus,niin jopa on erinäköinen peti.

  Meillä jos tuo viimeinen "haavevauva" on poika,niin pikku poikien huoneeseen tulee just tuollanen punkka kolmelle. Ikkä tosin saa sen sitten raksata mittojen mukaan. Onneks löytyy puuseppä omasta takaa =)

  Onnea vaan sängyn metsästykseen

  VastaaPoista
 14. minäkin tykkään minnestä!

  Ja eikös minneä ole myös mustana?
  Se ei ainakaan olisi "tyttömäinen". :)
  uskoisin että saa paljon ilmettä muutettua petivaatteilla!

  toinen suosikkini on sitten tuo sotkan jukola sänky mutta samoin kuin sinulla ilman noita puunvärisiä päätyjä!

  VastaaPoista
 15. Mun mielestä toi Sofia on ihana! Meillä lapsella mun vanha perintösänky, niin ei tullut valikoimia paljon selailtua ;)

  Ja perusEija tulisi kakkosena.

  Minnen-sängyn tiedän yhdellä pojalla tumman värisenä (saakohan Suomesta vain valkoisena, muuten..).

  Onnea sängynhankintaan ja pienen pojan totutteluun uudessa sängyssä.

  VastaaPoista
 16. Toi kolmen kerrossänky on kyllä aivan huikea :D, kerrassaan hyvä tilansäästäjä, koska sängyt vie ihan oikeasti paljon tilaa!

  Vinkkivinkkinä, jos löydätte jonkun puun värisen kivan sängyn jostain hyvään hintaan, niin maalatkaa valkoiseksi se sänky. Ja sitten kannattaa tutkailla tuota huuto.netiä, jos siellä vaikka olisi se Minnen sänky sillain mukavasti, että vois matkahuollon kautta lähetellä tai sitten sen verran lähellä että vois noutaa.
  Ja voihan huutiksen kautta tehdä jonkun muunkin mahtavan valkoisen löydön ;).

  ps. Me saatiin hyvä jykevä kerrossänky pojille ja hioin sekä maalasin sen tummanruskeaksi, koska se oli vaaleaa lakattua puuta. Ei se mikään kohtuuttoman suuri homma ollut, vaikka en kyllä välttämättä enää lähtisi hiomaan ja maalaamaan kerrossänkyä, joskin yksittäisiä sänkyjä voin suositella maalattavaksi :).

  VastaaPoista
 17. Hei, ja kiitos blogista! En varmaan olekaan ennen kommentoinut, vaikka lukenut jo pitkään.

  Meillä on 2-vuotiaalla pojalla tuo Ikean Minnen. Ei tullut ostovaiheessa (eikä ennen tätä muutenkaan) mieleen, että olisi liian tyttömäinen. Siis kyllähän toki tuossa kuvassa näyttää tyttömäiseltä vaaleanpunaisilla lakanoilla. Me valittiin ko. sänky juuri sen takia, että makuuhuone on ahdas ja tuo oli selvästi "kevyimmän" oloinen malli.

  VastaaPoista
 18. Meillä on tuo Eija kahtena kappaleena valkoisena ja kyllä se asiansa ajaa. Helpoa sängyn ostoa oli, kun senkun tilas ja alle viikossa oli sängyt kotiin asti tuotuna. Ihan soppeli hintakin. :) Meillä lapset nukkuivat jopa 3-vee ikään asti pinniksissä ja hyvin mahtuivat. Eivät ole edes mitään pienikokoisia lapsia. :) Mulla siis kaksoset, siksi kirjoitan monikossa. :)

  VastaaPoista
 19. Meillä on tenavalla tuo Minnen mustana, ja on minusta ihan riittävän poikamainen. Valkoisenakin harkitsin, mutta jotenkin kun Ikeassa sitä tarjotaan pinkein lakanoin joka somistuksessa, niin hämäännyin arvelemaan, että on tyttömäinen. Oikeasti voisin kyllä pistää senkin surutta pojalle. Ehdottomasti musta kiva peti!

  VastaaPoista
 20. Huippu tuo kerrossänky! :D En kyllä uskaltaisi meidän pikkumiehiä vielä noin ylös laittaa. Meillä on myös sängynosto edessä. Isoveikalla on valkoinen, joten samanmoinen on etsinnässä (ihan samanlaista tuskin enää mistään saa).
  Noista ulkonäöllisesti miellytti eniten tuo Villy, mut on tosiaankin kulmikas. Minnen ei meille sopisi tyylillisesti muutenkaan, mut maalaisromanttiseen kotiin ihan pienelle pojalle varmasti menee.

  VastaaPoista
 21. Meillekkin ajankohtainen postaus.

  Nuorin tarvitsee siirtää pinniksestä ennen vauvan syntymistä. Alakerrassa on tavis puinen jatkettava minkä ajattelin maalata valkoiseksi.

  Meillä on pojilla 4v ja 6v Askon runkosängyt, ihan siis aikuisten sinkku vuoteet. Olivat viime talvena hyvässä tarjouksessa ja hintaa jäi alle 150e sänky.
  Pojat ei piehtaroi ja laitoja ei enää tarvita. Tykkään pedata kun on ilman reunoja.
  Isommilla tytöillä puolestaan Askon sohvasängyt.
  Niissä kunnon patjat.

  VastaaPoista
 22. Meillekin niin ajankohtainen asia. Meillä on pojalla Brion pieni sänky (blogissani on kuvakin). Se on aika saman tyylinen kuin tuo jukola mutta kokovalkoinen ja ei siis jatkettava. Kyllä poika varmaan useamman vuoden siinä vielä mahtuu nukkumaan. Haaveilisin tytölle tuota minneniä, mutta kun lapset nukkuvat samassa huoneessa niin mietin käyvätkö tyylillisesti yhteen :/ ..Tai sitten jos hakkisi molemmille nuo minnenit.

  Jotenkin pelottava tuo kolmoissänky :D

  VastaaPoista
 23. Meillekin tämä alkaa olla ajankohtainen aihe, joten kiitos sänkyvinkeistä! =D

  Ei tuo yksi sänky mun mielestä mitenkään tyttöjen sänky ole, meille ehkä liian romanttinen... Tuo toinen Ikean sänky (tuo puunvärinen) voisi hyvinkin meille kotiutua! =)

  VastaaPoista
 24. Tosi kivoja vaihtoehtoja olet löytänyt!

  Itsekin oisin halunnut pojalle tuon Minnen-sängyn, mutta mies tyrmäsi ajatuksen heti. Ei tyttömäisyyden vuoksi vaan hän ei halunnut pojalle rautasänkyä. Tytön siirtyessä isompaan sängyn taidan ostaa sen puhumatta miehelle mitään.;)

  Kannattaa tosiaan huutiksesta kurkkia, jos siellä sattuis vaikka olemaan lähettyvillä sellainen myynnissä...

  VastaaPoista
 25. Olipas iso valikoima sänkyjä! Siis tottakai tuo Minnen passaa pojalle, vuodevaatteillahan saa sitten viimeistään viilattua vuoteen poikamaiseksi. Meillä on tuo Anttilan Villy sänky, eivät ole kumpikaan siihen päitään tms. kolistellut, vaikka levottomia öisin ovatkin. ;)

  VastaaPoista
 26. meillä molemmilla muksuilla ikean minnen sänky ja minusta tuo valkoinen on tytölle sopiva ja miellän sen tyttöjen sängyksi (niinkuin tyttökin joka kutsuu omaa sänkyää prinsessa-sängyksi), poikaa en osaisi siihen laittaa,mutta muuten on aivan mahtava sänky niin se piti hommata pojallekkin mutta sillä tummalla rungolla :)

  VastaaPoista
 27. Hyvä maku siulla; ainakin 5 sänkyäs noista oli myös meillä mietinnässä! ;) Eikä tuo Minnen ole todellakaan pelkästään tyttöjen sänky. Meillä se oli myös ykkösvaihtoehtona. Me siis tarvittiin sänky meidän esikoiselle, kun kuopus sai esikoisemme sängyn pinnasängyn jälkeen ( se on sellainen vanha 50- luvun valkoiseksi maalattu ja monella monella lapsella ollut.) Loppujen lopuksi sain sitten ystäväni kaverilta valkoisen jatkettavan sängyn 20 eurolla, etten voinut kieltäytyä. Tämän hetkinen sänky ei todellakaan ole mieleinen, mutta 1900- luvun alusta oleva kerrossänky odottelee poikien kasvamista isäni autotallissa... ;)

  VastaaPoista
 28. Hei!

  Katso myös:
  http://www.nikka.fi/index_suomi.htm.

  Itse ostin pojalleni jatkettavan sängyn Stemmasta ja löysin nämä Nikka sängyt vasta jälkeenpäin. Olisin kyllä ennemmin ostanut Nikka-sängyn.

  T. Aija

  VastaaPoista
 29. Heh, meillä kyllä ostasin pojalle tuon Minnenin, jos tarvis sängyn. Minusta se on kaunein ja sopii oikein hyvin tytöille ja pojille =).... Mistä tuo kolmikerroksinen sänky on??

  VastaaPoista
 30. Kiva tää sänky aihe, on meillekin ajankohtainen. Meillä tuo 2v nukkuu vielä pinnasängyssä niin hänelle pitäis jatkettava hommata.

  Mä oon kans ollut jo pitkään ihastunut tuohon Ikean Minnen sänkyyn ja valkoisena on munkin mielestä kivempi. Saahan noilla petivaatteilla laitettua sänkyä poikamaisemmaksi ;)

  Mulla on vaan joku "pakkomielle", että pojilla pitäis olla samanlaiset sängyt, kun ovat samassa huoneessa. Esikoisella on Stemman Siiri-sänky pähkinän värisenä, joten sellainen tarttis saada toisellekin sit. Silmääni miellyttäisi kyl vähän erilaisempi sänky nykyään, mutta sit niitä tarttis ostaa 2kpl:tta. No on tuo Siiri-sänkykin ihan kiva. Niitä saa kans muuten muistaakseni valkoisena tai kuultovalkoisena, mutta se voi olla liian tavis siihen mitä etsit, ehkäpä.

  Vitsit toi 3 kerroksinen oiskin hauska =)

  Tsempit sängyn etsintään ! =)

  ps. tuuhan vinkkaamaan, jos löydät jotain uusia kivoja malleja noista jatkettavista :)

  -Wanilja-

  VastaaPoista
 31. ..ja minä näen tuon sängyn vain ja ainoastaan tyttöjen sänkynä :) Ehkä omaan silmään liikaa "romantiikkaa". Vanhemman poikani lempivärit ovat pinkki ja punainen joita olen mukisematta suosinut vaatteissa :) No, ulkohaalareita ei olla ostettu vaaleanpunaisena mutta punaisena kylläkin.
  Meidän Emil (10/07) on nukkunut jo puolisen vuotta isoveljen vanhassa jatkettavassa jollassa. Ei viitsitty ostaa kotiin toista jatkettavaa joten isoveli sai jo isojen sängyn (pojilla omat huoneet).
  Mökille ja isovanhemmille olemme hankkineet käytetyt sängyt jotka ovat "irronneet" todella edullisesti.
  Minäkin suosittelen katsastamaan käytettyjen tarjonnan :).
  Onnea etsintään ja tulehan esittelemään sitten löytösi!

  VastaaPoista
 32. Meillä on tytöllä Minnen-sänky ja pojalla Ylivieskan puuseppien Fantasia-sänky. Jälkimmäisen löysin osto- ja myyntiliikkeestä ja maalasin valkoiseksi. Aika tyyris uutena, mutta hintansa arvoinen. Ja värivaihtoehtojakin löytyy ymmärtääkseni hyvin.

  VastaaPoista
 33. Minä en koskaan ole ymmärtänyt näitä tyttöjen ja poikien juttuja, että joku kuvio ois vaan poikien tai joku väri vain tyttöjen. Siispä musta tuo Minnen sänky on aivan unisex ja ihana onkin, meiltä löytyy tuo valkoisena :)

  Harmi vain tosiaan, ku Ikean myymälät on niin harvassa.

  VastaaPoista
 34. Lueskelen satunnaisesti ja nyt heräsin kommentoimaan kivanhenkistä blogiasi:)

  Kummipojallamme, pian 8v, on tuo Minnen mustana, ollut pinnasängystä asti. Kaikkea muuta kuin tyttömäinen lohikäärme ymv. lakanoineen.

  Omalla tyttärelläni on tuo samainen Minnen valkoisena, ja prinsessa-kuosiin puettuna.

  Käy siis oikein hyvin molemmille ja on siro ja keveähkö, mutta tukeva sänky!

  - 3n äiti

  VastaaPoista
 35. Melkoinen porsaskarsina tuo kerrossänkyviritys :D
  Tykkään siitä Ikean Minnen sängystä ja käy kyllä pojillekin.

  VastaaPoista
 36. Kolmikerrossänky näyttää hauskalta. Minä lapsena jostain sellaisesta haaveilin, kun joskus Aku Ankan kannessakin Tupu, Hupu ja Lupu sellaisessa nukkuivat.

  Mia, oletko jo Enfantin nettisivuja tutkaillut? Enfantissa on mun mielestä kivojakin sänkyjä, eikä ihan hirveen hintaisia. Toimittavatkin tuotteita Matkahuollon välityksellä.

  VastaaPoista
 37. Kiitos kommenteista!, on todella kivaa lukea mielipiteitä ja kuulla muidenkin taaperoiden sängyistä. :)

  Selailen noita sänkyjä edelleen ja täytyy sanoa että vaikka monta kivaa onkin, niin aina palaan tuohon Ikean Minnen-sänkyyn. Se vaan olisi ehken paras vaihtoehto meille ja niin meidän näköinen. ;)
  Pidän nyt vaihtoehdot kuitenkin avoinna ja pohdin asiaa vielä hetken, kun ei tässä nyt päivän kiire ole.

  Meillä on isoilla pojilla kerrossänkynä Sievän unipuu-kerrossänky ja siinä vieressä Oliverilla samaa sarjaa oleva jatkopuu-sänky. Molemmat männyn värisenä, josta en muuten enää tykkää yhtään.. Tuo mänty kun on ajan kanssa tummunut, mutta en oikein jaksaisi alkaa käsittelemään uudelleen, vaikka saisi taatusti kauniit.

  Emil on kun nukkuu meidän makuuhuoneessa, niin hänen sängyn ei tarvitse olla onneksi samaa sarjaa. Saan siis valita ihan millasen haluan, jee! ;D
  Ainut vaan että ei tosiaan voi olla kovin korkea päätyinen ja muutenkaan massiivisen näköinen. Jotenkin tuntuu että veisi sitten liikaa "tilantuntua" pienestä huoneesta..

  Katsotaan nyt mihin sitä päätyy ja laitan sitten tottakai kuvia valmiista uninurkkauksesta sängyllä. :)

  VastaaPoista
 38. Mä en uskaltautunut hankkimaan Minneniä, joku brittityttöhän siihen onnistui kuristumaan.

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/nottinghamshire/4694188.stm

  ...mutta useamman lapsen saisi samaan huoneeseen myös päiväkotimaisin virityksin alapedeillä, vaikka näin:

  http://www.aarnonpuu.fi/pekka_kerrossanky.htm

  VastaaPoista
 39. Olenko melkein ainoa jota ei siis miellytä yhtään tuo Minnen sänky? Minusta liian koukeroinen, liian kaikkea, romanttinen, ei selkeä. Tykkään klassisista huonekaluista ja meillä tytöillä onkin kotimaiset selkeät(ei Muuramen mutta vastaavan tyyliset, en muista just nyt nimeä) olevan sängyt.

  Kiva postaus, ja kivojakin sänkyjä tuossa on ;). Sofia sänky on mielestäni tosi kiva, minulla sitten näissä huonekaluissa aina kallis maku. Meillekin ajankohtainen aihe, pikkuneiti pitää siirtää isompaan sänkyyn pois pinniksestä lähiaikoina. Katsotaan mihin päädytään kun nyt tarvitaan kooltaan pikkuisempi sänky verrattuna isosiskojen (joilla siis 2 m 90 cm leveät sängyt ;))

  Katami

  VastaaPoista
 40. Hei, sinä sen sanoit, meillä on isoilla tytöillä juuri Sievän Unipuu sarjaa, mutta valkoisena, ei puisena.

  Se on klassisen kaunis, eikä siihen kyllästy ;). Tai minä en ainakaan ole kyllästynyt, vaikka tylsähän se ehkä hieman on.

  Katami

  VastaaPoista
 41. Niin ja nimenomaan en halua tuota Minneniä tummana värinä, koska se ei miellytä niin paljon silmää kuin tuo valkoinen ja valkoinen ei taas veisi sitä tilantuntua niin kuin tumma. ;)

  Kiitokset anonyymeille noista uusista linkeistä!, eli Enfantti ja Nikka-sänky linkeistä.
  Molemmissa oli myöskin tosi nättejä sänkyjä.
  Enfantin sänky jossa on ne pinnat päädyissä, oli varteenotettava vaihtoehto. Vaikka onkin puinen, niin ei niin massiivinen.
  Ja se Ylivieskan puuseppien fantasia-sänky on kanssa kyllä kaunis.

  dibsukka; Tosi hyvä pointti! Toisaalta uskon että Emilistä sänky olisi kiva, koska meillä Oliverkin siitä tykkää (serkku tytöllä on Minnen). ;)
  Ja sänky ei varmaan olisi 4-5 vuotta pidempää käytössä muutenkaan.

  Mari & Marjuli; Juu, minähän en ole yhtään rajoittunut näissä väriasioissa. Olette varmaan jo Emilin vaatuksesta huomanneet, löytyy sitä vaaleanpunaista ja kukkiakin. ;D

  Hipsu; Huutista tuossa selasin kanssa ja siellä aika moni toivoo noutoa. Varmaan joku postittaiskin, jos kyselis..
  Toisaalta iki-ihana -J- lupautui minulle Minnenin hakemaan ja postittamaan tarvittaessa. :)

  Joponen; Kolmikerrossänky löytyi osoitteesta www.on24.fi ja siellä oli monta kivaa muutakin sänkyä sekä ratkaisua. :)

  Wanilja; Minulla olisi myös sama kriteeri, jos Emil olisi poikien kanssa samassa huoneessa. Eli silloin olisi minusta oltava samanlaiset sängyt kaikilla.

  Tottakai vinkkaan jos jotain uusia vaihtoehtoja löydän! :)

  VastaaPoista
 42. Anonyymi; Hui kauhistus, kaikkea sitä voi sattua. :(
  Tuo on näköjään tapahtunut jo 2006 eli uusissa Minnen sängyissä luulisi sitten olevan noita välejä pienennetty niin ettei niihin taatusti mahdu pää..
  Aarnonpuu sivulla on hauska sänkyidea, mahtuisi vaikka koko poikaporkukka samaan huoneeseen. :D
  Mutta ehkä hiukan liian simppeli minun makuun.

  Katami; Minä en ennen tykkänyt myöskään noista Minnenin tyylisistä sängyistä, nyt ne ihastuttaa. Vaikka on minusta selkeät ja ajattomatkin sängyt kauniita.
  Arvaa vaan harmittaako nyt, kun en aikoinaan ostanut pojille niitä Unipuu-sänkyjä valkoisena?.. ;)

  Sande; Juuri Enfanttia selaan, siellä on näköjään muutakin kivaa. :)

  VastaaPoista
 43. Tosiaan jos tuohon minneniin laittaa vaikkapa ne apina-lakanat, niin onpa jo ihan eri näköinen, eikä mitenkään tyttömäinen. Sinänsä on liian romanttinen mun makuun ja meidän esikoinen olis varmaan tippunut tuosta aika monta kertaa, oli sen verran levoton nukkuja pienempänä.

  Mulla on joku rajoite valkoisten huonekalujen suhteen, en osaa sellaisia meille oikein ajatellakaan. Johtuneekohan sitten siitä, että lapsena oma huone oli muuramella kyllästetty ja siivouspäivät kului sormenjälkiä kalusteista hinkaten... Niinpä meillä esikoinen nukkuu antiikkivärisessä Laulumaan Sara-sängyssä. Tuo hankittiin myös pitkäikäisyyden takia, turvalaita on irrotettava ja patja 80 cm leveä, eli siihen saa ihan standardikokoisen joustinpatjankin sitten joskus.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)