maanantai 24. elokuuta 2009

Uudet, vanhat ja salaiset Me&i:t


Tänään on tainnut moneen tupaan tupsahtaa Me&I paketti, me saatiin omamme kanssa. Nopeaa toimintaa, kun viikko sitten vasta tilasin. :)
8v sai mörköpuseron (134/140cm) ja tykkäsi kovasti.
Täytyy tilata lisää myös muilta mallistoilta näitä kivoja värikkäitä paitoja, kun meidän isotkin niistä pitää. 10v jo totesi että "enkö minä saanut mitään".
Olisi halukas tilaamaan useammankin paidan, mutta eihän niissä halutuimmissa ollut kokoja kun pitäisi olla jo 146/142cm. Harmitus!


Mörköpaidan kanssa uutuuksista tilasin Emilille päärynäbodyn 86/92cm.


Oliverille otin salaisia vaatteita 122/128cm. Paketista tupsahti nämä kolme.
Pupupaita meillä jo onkin entuudestaan ja traktoripaita ei ole oikein meidän värinen, joten nämä kaksi lähtee eteenpäin (tai traktoria mietin vielä). Leijonapaita saa jäädä.


Tänään Oliverilla on päällä just Me&I paita, yksi meidän kesän lempparipaidoista. Tämän ostin siis jo keväällä. Velourit Lindex.


Emilillä muuta vanhaa eli body Plastisock ja velourit Lindex.


13 kommenttia:

  1. voi tuo traktori paita olisi kelvannut meillekin! näitä blogeja luettuani en taida uskaltaa kuopukselle tilata salaisia, tulee sellaisia, mitä hänellä jo on :o)

    VastaaPoista
  2. Onpas tuttu päiväpeitto! :) Meillä taitaa olla sama, onko Elloksesta?? :) Kääntöpuoli vaaleanbeige?

    Jos traktoriteeppari ja puputeeppari on myytävänä niin pistä mailia: pienilintu (at) gmail . com

    Vai onko jo muuta tiedossa?

    VastaaPoista
  3. Vähäx kiva toi mörköpaita!
    Mä en ole (vielä) koskaan saanut kutsua Me&i-esittelyyn...no, meitin muksut on jo niin isoja että ehkä niille ei sitten paljo mitään löytyiskään...

    VastaaPoista
  4. Meillä nuo puput ja traktorit. Mua ei nyt yhtään sytytä Meandin jutut, mutta mun pitääkin aina vähän sulatella kaikkea. Nuo mörköpaidat meidän pojasta liian pelottavia - ihan vain veikkaus...

    VastaaPoista
  5. Poikien äiti; Minä mietin kanssa Emilille salaisia, mutta tuleekohan sitten tosiaan samoja..

    Pieni Lintu; Meidän päiväpeitto on Ikeasta, mutta on muuten aikas sama kuin se Elloksen. Tuossakin on toinen puoli beige. ;)

    Mietin tuota traktoripaitaa vielä, joten se saa nyt toistaiseksi jäädä. Pupupaidan voin myydä sinulle, laitan s-postia heti kun vaan ehdin. :)

    VastaaPoista
  6. Jotenkin rupeaa houkuttelee tehdä torstaina Salainen tilaus;). Oranssi on just nyt meillä SE Väri tai yksi niistä;).

    VastaaPoista
  7. Kivat ja värikkäät ostokset!!

    Ite tilasin ensin (poikkeuksellisesti) vain itselleni =)
    Seuraavaksi sitten lasten vuoro.
    Luultavasti mörköjä kotiutuu silloin meillekin.

    VastaaPoista
  8. Ihania paitoja!! Miten kaikille muille tulee jotain noin ihania salaisia vaatteita, kun meille tulee sit sellasia ihmeellisiä äärimmäisen leveitä ja (mun mielestä) rumia...jotenki sen näköisiä et en ois ikinä ees me&i nähnytkään. :P Mulla ei siis tule enään ehkä kauheesti tilattua salaisia...

    Hmm...muistelen et teillä ois sellanen ruskea EISBÄRCHEN jääkarhu lämpöpussi Emilillä?? Vai olikohan joku muu merkki?? Niin ajattelin kysyä et mahtuuko Emil vielä hyvin pussukkaan´?? Mietin et mahtuiskohan tuo meidän kuopus sellaiseen vielä jos talveksi semmoisen hommaisen... Olis paljon kivempi viedä ulos nukkumaan kun tietäis ettei varmasti tulis kylmä!! Meidän kupus on himpun verran pidempi ehkä kuin teidän Emil, joten siksi kyselen :)

    VastaaPoista
  9. Minny; Eiks ookkin! ;D

    Sifia; Joo oli kyllä, en ole nyt sovittanut ollenkaan että vieläkö Emil siihen mahtuu.
    Voisin testata ja blogata siitä tässä ihan lähipäivinä! :)

    VastaaPoista
  10. ihania vaatteita jälleen :)

    miten nuo me&i-vaatteet pitää maksaa jos tilaa?pitääkö siis olla heti rahat vai saako laskun vai miten..?:) en ole vielä koskaan mitään tilannut mutta arvatkaa tekiskö mieli kun täällä näkee nuita ihanuuksia!! :)

    -TiiA-

    VastaaPoista
  11. TiiA; Tilattujen Me&I vaateiden mukana saa laskun, jossa eräpäivä on seuraavan kuun viimeinen. Eli kun minä tilasin nyt elokuussa, niin eräpäivä on syyskuun vika. Ihanasti siis maksuaikaa. :)
    Paketti tulee suoraan omaan postiin (kulut 3,95e+laskutuslisä 1,70e, jos muistin ihan oikein).

    VastaaPoista
  12. Hei tuo päärynäbodyhan näyttää kivalta. Katsoin jo aiemmin suosikkini sivuilta, mutta sivuutin tuon kuosin jostainsyystä kokonaan. Nyt kävin katsomassa uudelleen ja punainen päärynätunika on kyllä ihan ehdoton ostos tytölle tän viikon kutsuilta. Kiitos sulle lompakkoni välillisestä kaventamisesta ;)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)