maanantai 27. kesäkuuta 2016

Vaatteita juhlaan ja arkeen (sis. alevinkin!)

Yhteistyössä Jeriika



Varmasti monessa perheessä on vielä kesäjuhlia tulossa ja juhlavaatteet mietityttää. Meilläkin olisi ensi sunnuntaina pojan rippijuhlat ja pähkäilen täällä vaatetusten kanssa. Pojat on jo niin isoja, että toisaalta valinta on helppo. Puvuilla mennään jo jokaisen kohdalla ja alle kivat kauluspaidat, koska todennäköisesti puvuntakki on päällä vain kirkonmenot. Pienelle tytölle taas saa pukea vaikka mitä ihanaa ja valinnanvaikeus meinaa iskeä. ;)
Meillä kävi Jeriikasta paketillinen sovituskuvausvaatetta ja siinä oli mukana aika kivoja vaihtoehtoja juhlavaatteiksi.


Billieblush merkiltä löytyy todella suloisia vaatteita niin arkeen kuin juhlaan. Yhdistelemällä trikoopaitoihin vaikka kauniin tyllihameen, on juhlavaatetus valmis. Itse yllätyin miten kauniita trikoopaitoja Billeblushilla onkaan. Noissa on sellaista pientä söpöä ekstraa, kuten mm. tylliä ja kullanhohtoa kuvioissa. Paidat menee juhlien jälkeen ihan arkipaitoina pienellä neidillä.


Tykästyin tuohon upeaan ruusukirjailtuun tyllihameeseen, niin kaunis ja sävyltään ihanan hempeä.
Rusettikuvioitu neuletakki on myös suloinen ja sopii juhliin erinomaisesti.


Carrement Beaulta soviteltiin juhlavaa valkoista paitaa, jossa on kullan värisiä pilkkuja ja hameshortseja.


Shortseissa on edessä iso rusetti ja säädettävä vyötärökuminauha.
Billieblushin sulkapaita sopii kivasti myös shortsien kanssa.


Puuteriroosan sävyinen Billieblush lintupaita ja luonnonvaaleat timanttileggingsit. Paidassa on linnulla tyllisiivet ja leggareissa kimaltelee timatteja lahkeissa. Nämä sopii molemmat vaikka arkeen tai juhlaankin hameen kanssa yhdistellen.


Timanttileggarit menee viileämpinä juhlapäivinä hameen tai shortsien allakin.
Molemmilla merkeillä vaatteet on mielestäni hiukan niukkaa mitoitusta. Nämä sovitusvaatteet on kokoa 3A eli 94cm ja ovat Olivialle juuri sopivia. Olivia on noin 89cm pitkä. Näistä saisi vaikka kuinka monta kivaa juhla-asua vai mitä? :)

Jeriikassa alkoi muuten ihan vasta ale, paljon vaatteita -20-70%.
Nämä Billeblush ja Carrement Beau vaatteet on alessa myös, kannattaa siis kurkata!





keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Ihania kesämekkoja (sis. alekoodin!)

Yhteistyössä Jeriika.


Olivialla tulee pidettyä mekkoja lähes päivittäin, kuten olenkin jo aiemmin maininnut. Mekot on suorastaan saaneet minut hullaantumaan ja pikkuinen neiti tuntuu rakastavan niitä myös. On tosi hauskaa huomata miten pieni jo ihastelee mekkojaan peilin edessä ja pyörähtelee yrittäen saada helmat heilumaan. :)


Meillä kävi sovituskuvauksissa kasa ihania mekkoja Jeriikasta.
Oli mukava nähdä näitä uutuuksia ihan livenä, kun monesti nettikuvat ei tee oikeutta monille kuoseille ja malleille.
Näissä ylimmissä kuvissa neidillä on päällä Muka va:n trikoinen Vuokko mekko Icecream kuosilla. Voi että tuo onkin kaunis ja mukavan erikoinen. Oliviaa ihastutti mekon iso tasku. Merkki on itselle ihan uusi tuttavuus. Muka va:n vaatteet muuten suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Olivialla mekko kokoa 92/98cm.
(Olivia on n.89cm pitkä)


Mini Rodinin uusi pupumekko on suloinen. Materiaali on niin pehmoista joustavaa micromodaalia.


Kukukid vaatteet on myös itselle uusi tuttavuus. Mukavan pehmoista ja joustavaa materiaalia nämäkin. Icecream peach mekko on runsas helmainen ja niskassa on nauhat. Persikkainen sävy, jossa mustia jäätelötötteröitä. Nam. :)


Mini rodininin mekko on kokoa 92/98cm ja Kukukid 98/104cm.
Kukukidsin mekosta riittäisi pienempikin koko, jos tykkää lyhyemmästä mallista, mutta toisaalta tuo isompi koko menisi varmasti pitkään.


Kotimaiselta Aarrekidiltä soviteltiin Waves mekkoa koossa 100cm. Tämä on sen verran reilu, että ehkä itse ostaisin sen 90cm kuitenkin Olivialle. Neiti stailasi muuten ihan itse itsensä kuviin. Hih.


Pieni lintubongari lintumekossaan. :D
Minun Molo Kidsin kesän suosikkikuosi on ehdottomasti tämä papukaija kuosi eli cockatoo. Mekon malli on Camellia. Värimaailma on niin pastellisen söpö ja tyttömäinen. Tässä, kuten monissa muissakin mekoissa on elastaania puuvillan lisänä ja mekot joustaa kivasti. Olivialla kuvassa mekko kokoa 92/98cm.


Samassa kuosissa olevat UV-uimapuvut on ihania myös. Hihallinen ja lahkeellinen Neka-uimapuku suojaisi hyvin rannalla ollessa ja Noona-uimapuku taas on röyhelöineen söpö lyhyemmille uimareissuille. Molemmissa UPF 40+. Olivia sovitti kokoa 92/98cm vaipan kanssa.

Mikä on näistä sinun suosikki mekko tai kuosi? :)

Nämä kaikki ihanat merkit löytyy Jeriikan valikoimasta ja paljon muitakin merkkejä, kannattaa käydä kurkkimassa koko valikoima. Sain myös Jeriikalta teille mukavan alekoodin nettikauppaan. Koodilla tyyli25 saat 25% alennusta normaalihintaisista tuotteista. (ei koske Mini Rodini, Tobias and The Bear merkkejä ja Molo Kids PRE aw16 mallistoa).
Alennus on voimassa 15.-19.6.2016.




maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kesä kuulumisia ja Po.P:n suosikit



Hellurei helteestä! Tai no, nyt on taas pari päivää menty viileämmässä (mikä sopii minulle),
mutta joka tapauksessa kesäfiilikset on lapsilla ainakin kohdallaan. :D
Kevätjuhlat on juhlittu ja pojilla alkoi kesäloma. Isoimmat lähti meillä mummon kanssa Lontooseen rentoutumaan koulun päälle. Jännä miten hiljaista kotona onkaan ollut näin kolmen lapsen kanssa. Jotenkin on joka vuosi ihanaa tämä kesän aika, kun kaikki kiire jää pois ja kotona voi vaan olla entistä rennommin. Siis niin ettei koko ajan ole menoa milloin missäkin merkeissä. Kesällä meillä on luvassa kivoja juhlia, kuten toiseksi vanhimman pojan rippijuhlat, omat nelikymppiset (hui kamala!) ja ystävän baby showerit. Kesäjuhlat on kyllä ihania järjestää tai olla vieraana.


Tänä kesänä on juhlien lisäksi tarkoitus vaan rentoutua. Mitään suunnitelmia ei ole ja hyvä niin, mennään sen mukaan kun siltä tuntuu ja jos tuntuu. Menoihin vaikuttaa minun olotila, sain nimittäin vaivakseni pari viikkoa sitten asentohuimauksen. Nyt siis huippaa ihan kokoajan yötä päivää. Huoh.. Onko siellä ruudun takana kohtalotovereita? Fysioterapeutilta hainkin jo ohjeet huimaukseen, mutta saa nähdä koska lähtee kokonaan pois. Ihan pientä helpotusta on viimein havaittavissa. Kaikkea muutakin vastamäkeä ja sattumaa on viimeaikoina meille sattunut, mutta elämä on..


Lämpimän kevään ja alkukesän ansiosta kesävaatteet onkin jo päässeet kovaan käyttöön niin ulkona kuin sisälläkin. Meillä tuppaa olemaan sisällä helle heti kun mittari kapuaa ulkona +20 yläpuolelle. Nimittäin meillä lämpiää vesi kokonaan puulla ja näin ollen koko talo lämpiää "mukavasti" vettä lämmitettäessä. Ilmalämpöpumppua ei ole, joten nautimme sitten +26 asteesta tai enemmänkin sisällä koko kesän. Mikäs siinä, ainakin kesävaatteille tulee käyttöä. Hih.


Meillä asustaa yksi pieni mekkotyttö, mekkoja rakastaa niin tyttö kuin äiti. Ylipäätään mekko on ihan ykkösvaate meillä ja etenkin kesällä ei muuta juuri pidetä. Mekkojen lemppareita meillä on ehdottomasti KappAhlin Newbie, Lindexin ja Po.p:n mekot. Etenkin Po.p:n mekot ja tunikat on ihanan pehmoisia ja värikkäitä, joita tulee pidettyä arkena paljon. Uusimmat hankinnat on tuo ylimpien kuvien pikkulintu mekko ja saman mallinen värikäs papukaija mekko. Kokona Olivialle menee vielä kesän ainakin vauvapuolen 92cm.


Pitkähihaiset tunikat on ostettu jo alkukeväästä ja samoin raidalliset sydän mekot. Keltainen ruusumekko on ostettu jo viime kesän alesta ja on ehkä lempparini kaikista mekoista.

Po.p:n leggingsit ja jarrusukat on myös meillä lemppareita. Leggarit pysyy hyvänä pesuista toiseen ja niissä on vyötäröllä nappi-kuminauha kiristys. Todella hyvä lisä! Kesään ostin parit caprileggarit, kun sattui alesta löytymään. Jarrusukat taas on taas olleet hyvin jalassa pysyviä ja tykkään kun ovat yksivärisiä.
Jemmasta löytyy näiden mekkojen lisäksi jo pari 98cm, mitä alesta olen löytänyt ja odottelen jo kesäaleja, että pääsen hamstraamaan muutaman mekon lisää jemmaan isommassa koossa. ;)

Onko teillä Polarn O. Pyretiltä jotain tiettyjä lemppareita?


P.s. Blogissa saattaa olla kesäaikaan hiljaisempaa.. Jatko on edelleen mietinnässä tai uusi blogi uudella alulla.
Täytyy nyt miettiä asiaa kunnolla, mielipide kun muuttuu joka päivä, joten odotan hiukan että saan asian suhteen ajatukset kasaan.