torstai 31. tammikuuta 2013

Me&I suosikit

 
Pakko vähän fiilistellä, vaikka kipeenä täällä makaankin..
Olo on kun jyrän alle jääneellä ja pystyssä huippaa niin pahasti, ettei uskalla paljoa nousta. Koko päivä (ja eilis ilta) on siis mennyt maatessa ja alkaa tuntua siltä että selässä kasvaa sammal. Huoh.
Joko flunssakuume on rantautunut teillekin?
 
Mutta ne Meandit. Oi oi..
Niin siinä kävi, että iso tilaus jo läks. ;)
 
 

 
Emilille tilasin nämä kaikki 122/128cm.
Nautitaan vielä tuleva kevät-kesä kuosipaidoista, koska pahoin pelkään että syksyllä ne ei enää kelpaa..
 
 

 
Oli pakko vähän haaveilla mitä tilaisin jos olisi tyttö..
Aika pinkin puolelle heittää. ;)
 
 

 
No entäs jos olisi vauva..
Oi mitä ihanuuksia!
 
 

 
Itselleni tilasin näistä kaikki muut paitsi mustan neuletakin, mustat polvihousut ja mustan mekon. Tykkään pinkistä ihan höpsönä, mutta minulla on sitä todella vähän. Nyt sitten vaihteeksi sitä. :)
 
Mitäs te tilasitte tai meinaatte tilata?
Tykkäsittekö?
 
 
 

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Me&I kevät 2013 (eka kurkkaus)



 
Tänään se ilmestyy, odotettu Meandin kevät mallisto.
Tässä teille muutama kurkistus jo näin aamusta (luvan kanssa), vaikka mitä ihanaa on taas tulossa.
Pakko laittaa tilausta heti vetämään..
 
Kurkkaa myös nämä videot;
 
 
 
Toivottavasti linkit toimii, kun olivat eilen vielä salasanan takana.. mutta jos olisi nyt poistettu. ;)
 
 
Iltapäivästä viimestään taas tuttuun tapaan päivittyy Me&I sivutkin, sitten näette koko malliston. Laitan varmaan lisää juttua niistä myöhemmin tänään, kun tapani mukaan hurahdan täysin. ;)



tiistai 29. tammikuuta 2013

AlbaBaby


 
Onko teille tuttu AlbaBaby?
Meillä on ollut joskus muutama vuosi sitten yksi paita, josta tykkäsin todella paljon. Tämä tämän kevään mallisto näyttää niin herkulliselta, että voisin meille jotain ostaakin.
 
 
 
AlbaBabyn "äiti" on Tanskalainen Majken Banke, hän on saanut inspiraation vaatteisiin omasta lapsuudestaan ja ompeli alkuun vaatteita omille kaksostytöilleen. Siitä lähti hauskojen, värikkäiden ja pienillä ihanilla yksityiskohdilla varustettujen vaatteiden elämä.



 
Auringon keltainen jumpsuit on valmistettu neuloksesta, jonka pinta on farkkukankaan tyylinen.
Hupussa on siniruudullinen vuori.
 
 

 
AlbaBabyn housuissa on säädettävä kuminauhavyötärö eli sopivat moneen masuun.
Crawlerseissa kahdet napit tuovat coolia ulkonäköä sekä lisäävät haalarien käyttöikää.
Materiaaleina on tänä keväänä puuvillakangas (kuten tuossa kukkamekossa), frotee ja farkun näköinen neulos.

 


 
Baggy pantsien käyttöikä on pitkä. Alkuun ne saa lököttää ja lapsen kasvaessa lökötys vähenee. Baggy pantseissa on myös isot taskut aarteille. :) Myös paidoissa ja huppareissa käyttöikää lisää pitkät resorit.
 

 
Mitoituksesta kertoi nettikauppa Jeriika, että vastaa kokoaan.
Esim. Småfolkin 86cm trikoohaalariin verrattuna AlbaBabyn 80/86cm haalari on hiukan pienempi. Vastaten siis hyvin tuota 80/86cm.
 
Lisää infoa vaatteista löytyy Jeriikan blogista ja shoppailemaan näitä ihanuuksia pääset myöskin Jeriikaan. :)
Jeriikaan on tulossa vielä muutamia malleja Albaa, joten kannattaa kurkkia myöhemminkin.
 
  


maanantai 28. tammikuuta 2013

Viis veen talven topat


Tämän talven toppakokemuksia olen lueskellut parista blogista ja ajattelin minäkin osallistua laittamalla meidän 5v:n tämän talven talvivaatteista kokemukset. Mikäli kiinnostusta löytyy, voin myöhemmin kertoa myös isompien toppavaatteista kokemuksia?
 
Emilillä on ollut käytössä tänä talvena kaksi vedenpitävää haalaria, kaksi vedenpitävää takki+housut settiä ja yksi kauppa/kyläily setti. Määrästä sen verran, että siinä on ollut yksi takki+housut setti liikaa.. Yhtä ei siis olla tarvittu, mutta kaikki muut on olleet käytössä.

 

 
Ehdoton suosikki ja eniten pidetty haalari on ollut KappAhlin Kaxs värikäs haalari.
Tämä oli käytössä jo alkutalven, heti kun mittari putosi nollan pintaan. Itse olen aivan ihastunut kuosiin ja pihalla lumen seassa tuo näyttää vieläkin herkullisemmalta. ;)
Haalari on myös Emilin suosikki. Se on mukavan istuva ja näyttääkin kivalta hoikan pojan päällä. Tahroja ei tuossa näy, vaikka saattaa niitä jo ollakin. Kulutuksen kestävyys on ollut hyvä, mitään jälkiä ei ole tullut.
Mutta, sain tuohon KappAhlin kevään esittelyyn kommentteja monilta joilla tämä haalari myös on ja he kertoi että lahkeiden sisäsauman teippaukset on kuluttaneet kankaasen vaaleita viiruja.
Joillakin on jopa reikiä teippausten reunassa.
Syynäsin sitten tuon meidänkin haalarin läpi ja löysin myöskin kahdesta eri teipin reunan kohtaa vaalean viirun. Ne ei olleet onneksi reikiä ja muutenkin hyvin lyhyitä viiruja, mutta kummallista kulumaa kuitenkin. Harmi että hyvässä haalarissa on tälläinen "valmistusvirhe".
Mielenkiinnolla kuulisin lisää  kokemuksia, oletteko reklamoineet ja miten on Kappahl asian käsitellyt?
 
Asusteista sen verran, että haalarin kanssa suosikki on ollut vihreä Jonathanin vanhaa mallistoa oleva villakypärämyssy ja Reimatecin mustat rukkaset. On vaan tuo villamyssy niin kätevä ja lämmin.
Suosikki kengät on ehdottomasti olleet Kavatin saappaat.
Kuvassa olevat Vikingin goret on olleet jalassa vain pikkupakkasilla.
 
 

 
Toinen haalari on Molo Kidsin keltainen ihanuus.
Tämä on yllättäin ollutkin hiukan vähemmän päällä, mutta pidetty kuitenkin. Tämä otettiin käyttöön vasta kun oli ihan kunnolla lunta ja on pidetty kunnon pakkasilla. Todella kaunis ja hyvin päälle istuva tämäkin. Emil sanoo tätä sheriffin haalariksi, varmaan tähtien takia. ;D Oikein hyvänä pysynyt, kulumaa ei ole, eikä tahroja (kun se lumi on aikas puhdasta täällä maalla kotipihassa). Tämän kanssa on pidetty eniten Reiman Kast rukkasia, jotka on toimineet hyvin ja suosikki hattu on Helmin neuloma raidallinen villamyssy, aivan ihana ja lämmin! ♥
 
 

 
Tämä Cupcaken setti on se joka on jäänyt käyttämättä.
Osasyynä varmaan se että on minusta hiukan reilu Emilille (tai oli alkutalvesta), koska on 128cm. Mutta suurin syy on varmasti se, ettei tarvetta vaan ole ollut. Haalarit on toimineet paljon paremmin 5v:llä. Tämän olin ostanut jemmaan viime talven alesta, joten sinänsä ei harmita niin hirveesti ja opinpahan taas ettei minun kannata jemmata juuri mitään..
 
 

 
Molo Kidsin sateenkaaritakin olin ostanut myös jo viime talvena alesta ja sitä pidettiinkin jo viime vuonna lopputalvi. On mahtunut hyvin vielä tämänkin talven, vaikka onkin kokoa 122cm ja Emil n.120cm. Takki on ollut suosikkini siistimpänä takkina. Todella kiva malli ja jotenkin sopivan paksu. Housut Lindexin Fix, joita on pidetty melko vähän. Pipolemppari tähän takkiin on Meandin pöllöpipo.
 
 

 
 Sitten se ykkös siistimpi takki on ollut ystävältä käytettynä saatu Nova Starin takki. On muuten reilua kokoa, kun 116cm menee vieläkin Emilille. Tuo on ollut kiva etenkin farkkujen kanssa.
Mustat ohuet toppahousut H&M:n valikoimaa ja ne on olleet käytetyimmät juurikin kaupoilla jne. Tämän kanssa on pidetty Oliverin vanhaa Maximon lippapipoa. Kenkinä Tretornin teddyvuorelliset tennarit, jotka on myös siistimmän menon suosikit.
 
Näillä on siis menty ja olen ollut tyytyväinen valintoihin. Pikkusen vaan harmittaa tuo Kappiksen haalari, jos se menee reikäseksi ennen talven loppua.. Cupcaken setti taitaa jäädä pitämättä, joten pitää muistaa ensi talvena että kolme settiä+kauppatakki riittää.
Kolmet kengät on ollut sopiva määrä. Goret loskaan, teddyvuoritennarit kaupoille/kyläilyyn ja Kavatin villavuorisaappaat kunnon pakkaseen. Rukkasia ja pipoja on ollut liikaa, vaikka niitä tykkäänkin vaihdella. Kahdet rukkaset + yhdet lapaset riitäisi aivan hyvin ja kolme pipoa. ;)
 
Kertokaas teidän kokemuksia?
Onko lapsilla ollut toppaa sopivasti vai liikaa? Entä oletteko ollut tyytyväisiä valintoihinne?
 
P.s. Naputtelin huutikseen meidän viime vuoden välikautta 116-122cm (pari 140-146cm). Kannattaa käydä kurkkimassa, siellä on mm.Po.p:n harmaa välikausihaalari, Po.p windfleece, Reimatec setti, Ticketin lime takki, Jonathania, pipoja, rukkasia yms. ;)
Klikkaa kohteisiini tästä.
 
 

lauantai 26. tammikuuta 2013

Jonathanin kevätkuvasto
















 
 Koska tiedän aika monen odotelleen Jonathanin kevään malliston tarkempia tietoja/värivaihtoehtoja, niin lykkäsin nyt tähän kuvina juuri saapuneen kuvaston. Toivottavasti tästä on vinkkiä kevätostoksiin, vaikka kuvat onkin aika huonot ja värit saattaa olla hiukan vääristyneet. Kokemuksesta tiedän, että livenä nämä tuppaa olemaan aina ihan jotain muuta kun kuvissa, mutta pianhan näitä näkee ihan livenäkin. Mallisto on myynnissä Jesper Junioreissa , heidän nettikaupassa ja kotimyyjillä helmikuun alussa.
 
Itse yllätyin kuvaston väritiedoista, koska aiempien kuvien perusteella olin siinä uskossa, että tummana värinä on ruskea. Mutta sehän onkin harmaa! Jonathanin harmaa onkin ollut monena vuonna sellainen ruskeaan taittuva, joten taitaa olla tämäkin.
 
Tähtikuosista Tähti takkia saa puna-oranssin lisäksi turkoosi-harmaana ja huomatkaa Tähti housut kivoissa väreissä. :) Tähti rukkaset ovat nyt kokonaan yksivärisiä, joten helpottaa paljon sävyttämistä muihinkin merkkeihin.
 
P.s. On se toppajuttukin tulossa, kun vaan ehtii.. ;)



perjantai 25. tammikuuta 2013

Tenavakulma - lukijatarjous!


 
Tenavakulma tarjoaa lukijoilleni alennusta tilauksesta;
-20% koko tilauksen loppusummasta, kun tilauksen arvo on vähintään 30e.
Alennuksen saat koodilla PT13 ja se on voimassa 31.1.2013 asti.
 
Klikkaa shoppailemaan tästä. :)
 
 
P.S. Myöhemmin tänään yhteenvetoa 5v:n talven toppavaatteista. Kannattaa kurkkia. ;)



keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Silverjungle vinkki


 
Väliin pieni vinkki!
Silverjunglen nettikaupassa ja kotimyynnissä on käynnissä hurjat alet. Kaikki tuotteet on alennettu vähintään -30% mutta suurin osan on jopa -50-60%. Nyt jos koskaan kannattaa siis täydentää kaappejaan vaikka jo ensi talven varalle. :)
 
Lisäksi Silverjungle tarjoaa tilaukset postikuluitta.
Postikuluttomuuden saat näppäilemällä kaupassa koodin;
postarit
Näin saat edullisien hintojen lisäksi 3,93e säästöä.
Kannattaa käydä kurkkimassa kauppaan, klik!

 

tiistai 22. tammikuuta 2013

KappAhl Kaxs - Lindex Fix

 
KappAhl ja Lindex on laittanut omat vedenpitävät välikausimallistonsa esille nettisivuilleen.
Näitä jo kovasti odottelinkin, koska ovat olleet varsin toimivia ulkovaatteita meillä ja hinta on kohtuullinen.
 
KappAhlin mallisto on Kaxs, jota saa takeissa sekä housuissa 86-128cm ja haalareissa 80-110cm.
Isompien Woxo mallistosta ei ollut kuvia vielä.
 
 

 
Takissa saa samaa kuosia kun oli toppana.
Tykkään tästä tosi paljon, mutta mietin jaksanko samalla kuosilla jatkaa keväänkin..
 

 
Yksiväriset takit ovat pinkki ja sininen.
Toivottavasti tulisi vielä ainakin pojille joku toinen väri.. Mutta tykkään noista erivärisistä vetoketjuista,
ne tuo ilmettä aina yksivärisyyteen.
 
 
Housuissa näytti olevan ainakin vielä vain mustaa. Olisi kiva saada näihinkin lisää värejä. Nämä on muuten todella hyvät hoikan lapsen housut, tiedoksi vaan niille ketkä ei ole vielä Kaxsia testanneet. ;)
 
 
Haalaria oli nyt vain vihreänä kuvissa.
 
 
Tähti pipoja.
 
 
 
 
Sitten hypätäänkin Lindexin Fix mallistoon.
Fix takkeja ja housuja saa 86-134cm.
 
 
Fixin kevätmallistossa on kuositakit ja yksiväriset.
Housuja vain mustat. Tässä toiset hoikkikselle hyvät ulkoiluhousut.
 

 
Lindexin kevään tyttöjen kevyet takit on aikas ihanat kanssa..
Ja Softshell takeissa oli kuvissa vasta nuo "poikien" värit, vihreässä on hauska krokotiilikuosi.
 
Molempien mallistojen vedenpitävien hinnat pyörii suht samassa.
Fix:n takit on 39,95e ja housut 29,95e. Kaxs:n takit maksaa 44,95e ja housut 29,95e.
Meillä nämä on toimineet siinä missä kalliimmatkin merkit, joten ei huonoja ollenkaan. Itseasiassa housut on meillä ollut lähes aina pojilla Fix ja Kaxs (tai Woxo), oli takin merkki mikä tahansa. ;)
 
Tykkäättekö ja toimiiko teillä?