sunnuntai 25. elokuuta 2013

Minun Reima!

 
 
Sain jo ajat sitten kutsun Reimalta osallistua blogihaasteeseen - Minun Reima. Välillä kun tuppaan olemaan hiukan hidas käänteissäni, niin sain aikaan osallistua vasta näin ihan viime tinkaan. Sitten meinasi iskeä valinnan vaikeus! Reiman uusi syys-talvi 2013-2014 mallisto on minusta niin upea, että asukokonaisuuksia olisi voinut kasata vaikka kuinka monta.
 
Päädyin kuitenkin lähtemään siitä, mihin mallistossa suorastaan rakastuin eli keltainen takki karvareunushupulla. Nimenomaan tuo takaa pidempi malli, joka antaa takille ilmettä ja on minusta ihan yhtä mahtava kelkkamäkeen kun kaupunkimenoonkin. Tästä lähdettiin ja valitsin osallistumiskategoriaksi "raikas talviseikkailu".
Keltainen on yksi hittiväri ensi talveenkin lapsille ja ah kuinka raikas se onkaan. Kun sekä takki, housut ja hanskat on vedenpitävät, niin ei haittaa vaikka myllää koko päivän lumessa. Sen jälkeen tällä setillä voisi poiketa kahvilaan kuumalle kaakaolle, lopuksi ehkä vielä pienelle shoppailukierrokselle. ;)
Mukana taskussa voisi kulkea lämpöiset settiin sopivat villalapaset, jotka vaihtaisi sinne siistimpään menoon. Aluskerrasto on tekninen ja kaunis vaikka takin riisuu pois, menee ihan päällispaidasta vai mitä?
 
Olisiko tämä setti sopiva talven riemuihin teillekin?



22 kommenttia:

  1. Tuo takki on kyllä tosi kiva! Ja kiva kollaasi muutenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika! ;) Tuo on tosi kiva takki, siistin näköinen parempaankin menoon, mutta silti vedenpitävä.

      Poista
  2. Kyllä vaan, samoilla linjoilla ollaan :) Hieno kokonaisuus. Keltaista hankitaan veljeksille tulevaksi talveksi, luulen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä. :) Meillekin on pakko saada jotain keltaista ja Emil on ainoa meidän pojista joka sen värin hyväksyy ulkovaatteissa.

      Poista
  3. Tosi kiva tämä sun kollaasi!

    VastaaPoista
  4. Minä ihastuin noihin väreihin -keltainen, musta ja harmaa näyttävät aika herkulliselta yhdessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihanat yhdessä, minun lempparit just nyt. ;)

      Poista
  5. Kelpais meillekin! :) Tosiaan, tuo takki on kyllä makea. Ja aivan niinkuin kirjoititkin, monipuolinen! Siisti, käytännöllinen ja hienon näköinen! Mun kuumimmat pakkomielteet juuri nyt väreissä on keltainen ja harmaa. Nam.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä; keltainen ja harmaa ykköset ja sitten vielä mustaa ja valkoista sekaan niin avot. ;D
      Tuossa takissa viehättää just värien lisäksi minuakin eniten sen monikäyttöisyys.

      Poista
  6. Keltainen takki on aivan ihana, taitaa mennä pakko saada -listalle :). Reimalla oli keltaiset takit Curtis ja Pat luokiteltu tyttöjen takeiksi? Nuohan ovat aivan selvästi unisex-mallisia, vai onko niissä jotakin tyttömäistä, jota en huomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa ihmettelin minäkin! Siis minun makuun tämä Pat-takki ainakin on enemmän poikien takin mallinen. ;D Makuasia varmasti, mutta en osaisi tuota tytölle edes pukea. Mutta todella on sitten unisex-takki, en ainakaan itse nää mitään tyttömäistä noissa malleissa.

      Poista
    2. Heissan, muistaakseni tuossa takissa oli selkäpuolella kuminauhaa keskellä (ja ehkä isot napitkin...), jotka tekee takista vähän slimmimmän. Ja on muutenkin malliltaan kapeampi kuin yleensä poikien. Mutta omasta mielestäni menee kyllä molemmille, ja kollaasi on ihanan raikas!

      Poista
  7. Kyllä vaan olisi, huolisin nuo kaikki!! Mutta ainoa mikä oikeasti menee hankintalistalle on tuo kerrasto, se on herkku!! Muuten meillä on jo talvikamppeet kasassa (....melkein....) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrasto on ihana! Ostinkin meille jo tuon paidan. ;)
      Heh, oottappas vaan jos vielä jotain kaappiin mahtuu.

      Poista
  8. Myös minä pähkäilen näistä Reiman keltaisista takeista, että mitkä ovat tyttöjen ja mitkä poikien takkeja...Toivottavasti tätä kollaasin takkia tulee verkkokauppaan, se näyttäisi olevan pojallekin sopiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa ylemmässä kommentissa jo kirjoitinkin, että minusta tämä on unisex tai jopa miellän itse enemmän poikien takiksi. ;)
      Uskon ja toivon että on todellakin niin.

      Poista
  9. Ihana takki, ja koko kokonaisuus näyttää tosi raikkaalta, toimivalta ja siistiltä: kaikkea yhtä aikaa!

    Ainoa, mistä pitää antaa Reimalle iso miinus, on tuo ärsyttävä haasteen nimi. Mihin siitä(kin) on unohdettu omistusliite (elikäs tuo ihana possessiivisuffiksi, hih). Kuulostaisi niin paljon suomemmalta, jos olisi vaivauduttu laittamaan Minun Reimani, tai jos laiskottaa, niin vain Reimani!
    (Anteeksi, meni täysin aiheen vierestä, mutta kun näitä näkyy nykyään niin paljon, ja aina nyppii yhtälailla)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! :D En itse edes ajatellut asiaa, mutta voishan se tosiaan olla taivutettu oikeaan muotoon. Oisko se siksi noin että merkki tulee oikeassa muodossa esille.
      Tämä oli idea, että setti toimii pihariehassa ja kaupungilla. :)

      Poista
  10. olisi kiva tietää hinta aina näissä postauksissa, eli onko tietoa kuinka paljon yli satkun maksaa?
    Lillis

    VastaaPoista
  11. Ihana kollaasi. Reimalla oli nyt niin paljon ihania talvivaatteita. Sieltä löysin meidän tytöille sekä pojille sopivia ulkovaatteita. Täytyy nyt miettiä, että mitä oikeasti tarvitaan ens talveen ja jos loppuja katsoisi sitten vaikka alesta. :D

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)