keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

DesignSkins arvonta suoritettu!




DesignSkins kännykkätarra on arvottu!
Voittaja on Salla kommentilla;


Salla
19. kesäkuuta 2012 8.15 
Kahdella arvalla mukana arvonnassa!
Meillä sisustus on aika väritöntä ja maanläheistä, joten tyylikäs kännykkätarra piristäisi kovasti. Lisäksi puhelin on vähän väliä hukassa, joten reippaamman värisenä ehkä myös löytyisi hiukan helpommin - ainakin toivon niin ;)


 
Ottaisitko Salla yhteyttä;
poikientyyliin@gmail.com

Onnea voittajalle ja hurjasti kiitoksia kaikille osallistuneille!
Mikäli arvonnassa ei lykästänyt käykää ihmeessä DesignSkins sivulla tuunamassa oma tarra. Ovat minusta edullinen ja kiva tapa saada uutta ilmettä. Testikokemuksella voin sanoa että on helppoa ja hyvin on meidän läppäritarra kestänyt menossa. :)

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Alen ekat




Jokos ootte aleostokset aloitelleet?
Kaikenlaisia aleja onkin ollut jo monessa paikkaa, mutta nyt sitten viimeistään pyörähtää alekausi käyntiin. Itse olen taas ja jälleen sen verran nirso alettelija, että tartun aleen vasta kun prosentit alkaa -40%. Pienemmillä prosenteilla saa jäädä kauppaan. Mitään kun ei välttämättä tarvita ja ne kevät/kesä ihanuudet on jo osteltu heti niiden ilmestyttyä. Katse on jo enemmänkin syksyn uutuuksissa. ;)

Kunnon prosenteilla jotain kuitenkin aina tarttuu ja ekan aletilauksen teinkin Sucetteen parisen viikkoa sitten (enkä muuten ole sen jälkeen ostanut mitään alejuttuja, hyvä minä!).



Geggamojan vaatteita olen niin moneen otteeseen ihastellut, kuitenkaan raaskimatta ostaa,
että nyt tartuin -40% aleen.
Syksyä ajatellen tilasin paidan ja housut koossa 122/128cm. Aika reiluthan nuo nyt on, mutta pienempi koko olisi ollut ehkä liiankin sopiva. Menee sitten kun menee, jos ovat syksyllä vielä isoja..
Emil on nyt arviolta n.114cm pitkä.



RAP:n nahkaiset kengät siistimpään menoon -50%.
Ihanan pehmoista nahkaa ja kauniin väriset. Kokona 30.
Oliver haluaisi samat, joten täytyy tuumia uskaltaako hälle näin vaaleita tilata. Nimittäin jotenkin tuo meidän 8v. saa kaikki vaaleat kengät kamalan näköisiksi, kukaan muu pojista ei meillä saa kenkiään siihen kuntoon.


Vielä Geggamojan suloisen pehmoinen pyjama 122/128cm.
Tällä on varmasti pitkä käyttöikä pitkien resorien ansiosta.


Tästä ne aletukset alkaa!

 

tiistai 19. kesäkuuta 2012

DesignSkins - arvonta!




Uusi läppäri?
Ei kuitenkaan, vaan tuunattu sellainen. DesignSkins otti minuun yhteyttä ja kysyi haluasinko testata heidän tuotettaan. Nimi ei sanonut mitään, mutta kun tutustuin tarkemmin ihastuin. Meidän tylsä läppäri saisi siis kauniin kuoren ylleen. Meinasi iskeä valinnan vaikeus ja sitten päädyin tuunaamaan valmiiden vaihtoehtojen sijasta ihan oman.

Sain valita pohjan, kuvat ja värit. Kuvioiden kokoa sai muokkailla ja asetella juuri sinne minne huvitti. Voitte kuvitella että vierähti tovi testaillessa kaikkia mahdollisuuksia. Päädyin meidän sisutukseen sopivaan sävymaailmaan, kuitenkin kun tuo läppäri nakottaa ihan näkyvällä paikalla olohuoneessa. Kuosiksi kesäisessä fiiliksessä perhosia.

Itse tarran laitto oli todella helppoa, ei yhtään sellaista kun kirjojen päällystäminen. ;)
Tarra on sen verta nappakkaa matskua, että asettuu kivasti paikoilleen ilman ilmakuplia. Sitten kun kyllästyy tai haluaa jotain uutta, on se yhtä helppo ottaa pois jälkiä jättämättä. Nyt mietinkin jo uutta kohdetta, jos vaikka kännykkä tai joku huonekalu. Niin kivaa tuo oli ja melko edullista.

Käykääpä kurkkimassa video läppärin tuunamisesta täältä ja sitten vaan suunnittelemaan omaa tuunauskohdetta!

DesignSkins arpoo myös kanssani kaikkien lukijoideni kesken yhden kännykkätarran.
Kerro kommenttilootassa miksi juuri sinun pitäisi voittaa tarra ja olet mukana arvonnassa. :)
Arvontaan saa osallistua kaikki (anonyymit muistaa vaan nimimerkin), mutta jos haluat tuplata mahdollisuutesi voittaa, niin saat kaksi arpaa jos kuulut/liityt lukijapaneeliini (löytyy tuosta sivusta).
Ilmoita osallistuessasi oletko oikeutettu yhteen vai kahteen arpaan.

Arvonta on voimassa ma 25.6. klo.20.00 asti.
Onnea arvontaan!

P.s. Jos minun arvonnassa ei lykästä, niin kannattaa kurkkia DesignSkins:n facebook sivut www.facebook.com/designskinsfi, siellä arvotaan joka kuukausi yksi ilmainen tuunaus. ;)

 

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kesävaatteita huudossa!




Jos vielä ihanan värikkäitä kesävaatteita kaipailee koossa 104-116cm,
niin kannattaa käydä kurkkimassa huutis kohteeni! ;)

 


Jatkan naputtelua vielä päivän tai pari ja sitten on laatikko tyhjä.
Laitoin melko lyhyellä huutoajalla, eli viimeiset sulkeutuu jo sunnuntaina.
Pääset kurkkimaan kohteitani tästä.
Huutiksessa törmäillään! :)


maanantai 11. kesäkuuta 2012

Superia


Vai aktivoidun, just..
Täytyy yrittää vaan puolustautua työn aiheuttamalla väsymyksellä, taudeilla ja ihan vaan laiskuudella!
Mutta oikeesti, on ihan selvä syykin väsymykseen joka on vaivannut koko kevään, kun tyhmä en ajatellut asiaa jo aiemmin ja älynnyt käydä tarkastuksessa (ja ei en ole raskaana). Nimittäin hemppari, se näytti reilusti alle satasta. Vielä pitää käydä varmistamassa tulos, mutta uskon vahvasti että kone oli jo oikeessa ja se on matala. Minulla kun normisti on hemppari jossain 145. Ei siis ihme että väsyttää..

Mutta hei, lisää kesäisiä ostoksia!
Emil on ihan höpsö supersankari fani, kaikki muskelimiehet varsinkin viitalla varustettuna on nyt kova sana. Tietenkin myös Angry birds, kas kun isoveljilläkin on. Shoppasin siis jotain pojan ja äidin mieleistä. Nyt ei sitten tartteis tulla yhtään ihania t-paitoja ja shortseja kauppaan, kun niitä ei tarvii! Joku kun ei omaa minkäänlaista selkärankaa. ;)




Kulutetun keltaisen sävyiset shortsit ja supersankaripaita Lindexiltä (koko 122cm). Shortseissa on muuten se nappi/kuminauhakiristys vyötäröllä, joten pysyy taatusti jalassa hoikkiksillakin.
Angry birds t-paita H&M (122/128cm).

Nyt tulis jo se kesä!
Täällä ainakin shortsikelit on olleet vaan muutamana päivänä ja kesäkuussa ei niistä puoliakaan. Mrr..


 
Niin ja kiitos kovasti kaikille kamera vinkkejä jakaneille!
Minulla on nyt sitten Canon eos 600d järkkäri. Opetteluahan tuo vielä vaatii, että saa asetukset kohdilleen ja parhaat kuvat aikaan. Hiljaksiin treenaan. :)


maanantai 4. kesäkuuta 2012

Värikästä kesää!




Joko on kesävaatekaappi kunnossa?
Meille tuli täydennyksenä ihanan värikkäitä JNY kesävaatteita Ratkiriemusta. Pilviä, tähtiä ja ajoneuvoja. Kyllä näillä kelpaa kesää väritellä.
Emilillä nämä kaikki kokoa 116cm ja pituutta hoikalla pojalla n.113cm. Velourisissa shortseissa on juuri hoikalle sopivan napakka vyötärökuminauha ja ovat ihanan pehmoiset. Ei siis voi kun suositella!
Ratkiriemusta löytyy taas paljon JNY:n kesää alella.



Samalla kannattaa kurkkia muutkin merkit.
mm. Boob:n äitiys/imetysvaatteet kesään ja ihanat Lily-Balou:n froteehaalarit sekä muut söpöstykset. Maxomorran herkulliset kesäkuosit ja Mim-Pi:n sekä Kinderit:n juhlavaatteet.
Eli kerralla koko kesäkaappi kuntoon! :)