maanantai 30. toukokuuta 2011

30-10



Oletteko muistanut hyödyntää Lindexin osta 30e saat 10e alea tarjouksen? Alennus muuten kertaantuu. :)
Senhän saa nettikaupasta ja ainakin täälläpäin liikkeistä. Nettikaupasta saa lisäksi tilauksen postikuluitta, kun tilaa 50e.
Jos on mennyt ohi, niin hopihopi vielä ehtii 31.5 saakka.

Arvaattekin varmaan että minä jo hyödynsin alen, kolmesti.
Kolmekymppiä on aika hyvin alea 90e ja vielä kun nuo ota 3 maksa 2 tuotteet saa hyödyntää siinä kanssa, niin sehän on silkkaa säästöä!



Nyt oli tullut aika ihania uusia t-paitoja, nappasin meille jo seuraavaakin kokoa pari (2kpl 110cm ja 2kpl 116cm).



Nettikaupasta kesätarjouksella jo aiemmin tilasin Krokopaidan ja limet shortsit 110/116cm. Raitapaita 110cm ja kivoja sukkia kympin aletarjouksella.



Hihaton ja parit bokserit ota 3 maksa 2 sarjaa, Emilille nämäkin.
Turkoosi Name It paita Oliverille jo syksyä ajatellen Nicky & Nellystä.



Meidän vähän kauempana sijaitsevan Reiman liikkeessä oli kaikki sisävaatteet n.-40%. Laadukkaan oloiset collegehousut 134cm Oliverin syksyyn (13e/kpl) ja t-paita samaa kokoa 9e.



Nicky & Nelly tarjosi Ticketiä -30% ja se riitti minulle, isompaan aleen en uskaltanut odotella.
Meillä on nimittäin tarvetta Oliverille vedenpitävälle takille jo syksyyn, koska poika kieltäytyi jo aiemmin keväällä pitää sitä Jonathanin ruskeaa settiä. Taistelin aikani ja luovutin. Tuosta tähtitakista kysyin etukäteen kuvaa näyttämällä, että pitääkö varmasti. Kelpasi. Meillä on nyt siis ensimmäinen, joka omaa erittäin vahvan maun vaatteiden suhteen. Onneksi sentään väreistä tykkää, mutta se mitä pitää on näköjään tarkkaa. Tähtitakki siis 134cm.
Tuota limeä takkia himoitsin jo heti malliston ilmestyttyä, mutta en raaskinut normihintaan kun tarvettakaan tähän kauteen ei ollut. Nyt ostin jo ensi kevääseen 116cm Emilille jemmaan.

Eikä tässä vielä kaikki, mutta jatkan seuraavan kerran uusin kuvin. ;)


keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Suosikit

  
Tökkii tökkii, tämä blogger. En ole päässyt bloggaamaan, kun ensin tökki kone ja eilen blogger. Nytkin kuvien sijoittelu on tosi hankalaa, ei pelitä kuten ennen.. Mutta yritetään.

Ahkerana olen viime päivät siivoillut kaappeja ja napsin samalla kuvia, kasasin tähän meidän vaatesuosikit.



Varmaan eniten pidettyjä paitoja on meillä ollut viime talvena Moonkidsin raitapaidat. Ne pysyy kuosissaan ja kovasta käytöstä huolimatta pesunukkaa ei juurikaan ole tullut.
Myös froteehousut on ollut suosikkeja. Vyötärö noissa tosin on ihan hiukan Emilille löysä, mutta pysyy kuitenkin hyvin jalassa. Nämä vanhemmat kuosit on mielestäni ihania, kevätmalliston väreistä en tykännyt yhtään. Löysin pari vanhan malliston paitaa onneksi Keltaisesta ketusta syksyyn jo jemmaan.

Nuo keltaiset froteehousut on Metsolan, niissä on täydellinen mitoitus hoikalle lapselle. Nekin on kovasti pidetyt, vaikkakin vasta nyt keväällä hankitut.



Paidoissa suosikkeja ovat myös Småfolk ja Snoozy.
Materiaali on taivaallisen pehmoinen ja kuosit tietty tosi iloisia.

Värikkäiden paitojen kaverina tykkään pitää yksivärisiä alaosia ja ehdottomat suosikit jo parin vuoden ajan ovat olleet Lindexin velourhousut. Toivottavasti saadaan syksyyn kivoja uusia värejä!
Kappahlin velourhousut on hyviä myös.



Uusimmaksi suosikiksi on noussut Iloisen Kirahvin paidat.
Tarviiko näistä edes sanoa mitään, kuosit puhuu puolestaan. ;)

Muista suosikkipaidoista meinasin mainita myös Lindexin, mutta nyt siellä ei ole oikein aikoihin ollut mitään kivaa. Harmi. Muutaman kivan t-paidan olen vain saanut viimeisiin kuukausiin sieltä haalittua.



Housuissa lisäksi ehdoton suosikki merkki on Kameleont Design. Velourhousut ovat täydellisiä ja pitkäikäisiä. Kameleontin paidat sen sijaan ei ole laadullisesti niin hyviä, vaikkakin kuosit on kivoja. Niissä vaihtelee laatu ja osa nyppääntyy tosi nopsaan, jotkut on kyllä pysynyt tosi hyvänä.

Shortseissa luotetaan jo ties kuin monetta kesää Lindexiin ja H&M:n. Meillä ainakin nuo kestää ja kiertää vielä aina isommiltakin seuraavalle hyvänä.



Oliverin housusuosikit ovat Kameleont Design ja Villervalla.
Vaikka poika on jo himpun päälle 130cm, niin näissä molemmissa merkeissä menee vielä hyvin 128cm housut. Villervallan velourhousut tosin jäi vasta pieneksi, mutta noissa trikoohousuissa on pituutta enemmän. Paidat Oliverille on vähän sieltä täältä.
Yleisin suosikki kuitenkin isompien poikien kaapissa on H&M.

Jos olisi ihan pakko valita vain 5 suosikkimerkkiä sisävaatteissa, niin tällä hetkellä ne olisi;

1. Villervalla
2. Kameleont Design
3. Iloinen Kirahvi
4. Moonkids
5. Småfolk

Heti kuudentena tulisi kaikki nuo tavis kaupat;
Lindex, Kappahl ja H&M.
Niistä kun saa niin hyvää perusvaatetta sopivaan hintaan.

Mitkä ovat sinun top 5?



sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ostoksia pienelle pojalle



Muutama ostos, sille pienimmälle siis.
Ihan vaan jo näiden takia innolla odottaa t-paita ja shortsi kelejä. ;)


Tilasin Skidistä Villervallaa. Aivan ihania!
Kokona kaikissa 110cm, hatut 52/54.



Raidallinen t-paita 110cm ja syksyyn jo valmiiksi tähtipaita 116cm.

Nuo hatut on mielettömän pehmeitä, farkkukankainenkin ja nätisti päähän istuvia. Lieri ei ole liian iso, kuten joissain kalastajahatuissa tuppaa olemaan. Lisäksi takaa voi säätää kokoa.
Vähän harmittaa kun ostin pari Lindexin kalastajahattuja kanssa, muuten olisin tilannut näitä lisää. Ne kun on tönkömpiä ja paksumpia. Eikä muuten istu ollenkaan niin kivasti päähän..

Ja pakko kehua Skidin palvelua, todella ystävällistä toimintaa.



Iloisesta Kirahvista on tullut yksi lempikauppani.
Ihana saada värikkäitä ja taitavasti ommeltuja vaatteita, kiitos siis Saana! Sammakkopaita 116cm ja meriaiheinen 110cm. Meillä on jo kasa Iloisen Kirahvin vaatteita, josta on tullut ihan suosikkeja.



Lindexiltäkin on löytynyt pitkästäaikaa jotain kivaa (116cm & 110cm).
Nämä ostin jo muutama viikko sitten, mutta näitähän saa nyt tarjouksella. Nettikaupasta naputtelin keskiviikkona lisää niitä aletusvaatteita.



Kameleont Design herkkuvärisiä velourhousuja syksyyn 110cm. Keltaisesta ketusta sai jokin aika sitten -20%, joten sillä.
Barbapapa uimahousut 110/116cm H&M:ltä.



Citymarketista nappasin Vikingin kevyet ja ilmavat kesäkengät, kun olivat hetki sitten tarjouksessa 35e. Nämä Oliverille kylläkin koossa 33. Saa nähdä onko miten toimivat, ainakin kätevät.



Loppuun vielä yksi aika kummallinen ostos meidän kaappiin!
Värinsä puolesta siis, mutta ajattelin että jos kestän, kun on muuten niin ihana kuosi. Stockmannin hulluilta päiviltä Ticketin puku 116cm jemmaan. Menee varmaan vuoden päästä, mutta ompahan valmiina kun juuri nyt sopivaa kokoa ei tarvittu.
Kiitokset Tuusikselle tästä ja tietty kuskaajalle. ;)



torstai 19. toukokuuta 2011

PILI PALA - lukijatarjous!



Joko olette tutustuneet Pili Palaan?

"Pili Pala Childrenswear on walesiläinen lastenvaatemerkki. Vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan walesissä. Vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta ja kierrätetyistä materiaaleista.
Pili Pala on walesiä ja tarkoittaa perhosta."

Metkula tarjoaa nyt -15% alea lukijoilleni Pili Palan vaatteista.
Alen saat koodilla; PTETU
Nyt siis tutustumaan tähän ihanaan uutuuteen! :)



Pst! Huomatkaa myös toinen lukijatarjous alta!

Eggkids & Maxomorra - Lukijatarjous!



Anskun Nettivaate tarjoaa lukijoilleni Eggkids ja Maxomorra vaatteet -15% alella. Huomaa että kanta-asiakkaana saat lisäksi -10% alea eli kokonaisuudessaan saat -25% alen tilauksestasi. ;)
Ale ei koske Maxomorran jo alennettuja vaatteita, eikä kesäuutuuksia eli Polka dot-vaatteita.

Alennus on voimassa to 26.5. asti ja alen saat kassalta koodilla;

Poikien tyyliin tarjous




Kesää ja unia


Fiilis on ollut tämmönen;



Mutta todellisuudessa suunta on ollut tämä;


Eli kaikki pieninkin vapaahetki menee vaatekaapeilla ja huutiksessa. Karsintaa ja kesää tilalle. Naputtelua eli kesää huutikseen.. Siellä niitä jo on paljon koossa 98-104cm, ihan muutama 110-116cm kanssa. Vielä jatkan 98cm shortseilla ja kesähousuilla, niin ja 122cm tulossa myös. Kannattaa jälleen kurkkia, jos värikäs kesä kiinnostaa. ;)




Ekaan kuvaan viitaten, Emil nukkuu taas päiväunet.
Nehän jäi jo viime syksynä pois, mutta jo talvella poika aloitti ne uudelleen. Jos ei laita unille, niin viimeistään illalla lastenohjelmien aikaan se nuokkuu sohvalla. Sitten illat venyy mukavasti jopa klo.23 ennen kun nukahtaa yöunille. MUTTA jos yritän päiväunille laittaa jo ajoissa yhden-kahden aikaan, niin uni ei meinaa tulla ja tuntuu kurjalle väkisin nukuttaa jos ei toista edes väsytä yhtään. Entäs ne herättelyt päiväunilta sitten, yhtä kiukkua, kun ei yksinkertaisesti voi antaa nukkua paljoa puoltatuntia pidempään, mutten ei käy yöunille ennen puoltayötä.
Ärsyttävä vaihe, huoh..

Psssst! Myöhemmin tänään tulossa kaksi eri lukijatarjousta, pysykää kuulolla. :)


maanantai 16. toukokuuta 2011

Sävyeroja



Ette usko kuinka monta kertaa olen kiikuttanut palautukseen jonkun nettikaupasta tilatun tuotteen syystä että väri ei vastaakaan kuvausta. Nyt on alkanut pikkuhiljaa ihan kyllästyttämään..
Väkisin tulee mieleen että kuka hitsin värisokea niitä värien nimiä sinne kirjoittaa!
Yhdellä värillähän sävyjä on paljon ja erityisesti nettikauppojen kannattaa käyttää niitä kaikkia, koska kuvista ei aina voi päätellä todellista sävyä.
Erityisen ongelman on sisustuksessa aiheuttanut nykyinen lempparini valkoinen. Niin monta kertaa olen kiroillut kotona tuotteen saatuani, ettei se olekaan valkoinen niin kun piti. Valkoisella tuntuu nykyään menevän beige ja luonnonvalkoinen. Siis nehän on ihan eri värejä!!
Kuten noissa yllä olevissa kuvissa. Vasemman kuvan tyyny on tilattu valkoisena, no ei ollut. Eikä oikean kuvan mattokaan. Mrr..

Turkoosi on monesti kanssa väri jota kaikki ei tunnista.
Minulle on ainakin tullut sinisiä vaatteita, vaikka sävyn piti olla turkoosi. Niin ja lime ei todellakaan ole sama kuin vihreä.
Esim. Jonathanin vaatteista saa joka vuosi jännätä niitä todellisia värejä, kun ne paperilla lukevat sävyt ei sitten ollenkaan ole samoja. Hobby hall:n valkoinen ei ole ollut valkoinen kovinkaan monta kertaa..

Ymmärrän toki että kaikki niitä värejä niin just silläsilmällä katso, kuten esim. miehet. Meillä ainakin on turha huutaa toisesta huoneesta, että tuo se lime paita. Kohta kuuluu "mikä lime? ai tämä vihreä?" ;)
Mutta kyllä minusta kuitenkin nettikaupoilla pitäisi olla osaava värisilmä antamassa tuoteille värit vai mitä?

VAI olenko liian tarkalla sävysilmällä varustettu?
Kohtalotovereita? :)




lauantai 14. toukokuuta 2011

Kesäpyjama?


Parina yönä kesken unien on sängystään hoiperrellut pieni hikinen poika, jonka yöpaita on liimautunut ihoon ja hiukset on ihan märät.
Nyt ne siis alkaa, nuo niin ihanat hikiset kesäyöt (ei kyllä ollut yhtään ikävä!).
Tajusin että meillä on onneton kesäpyjama tilanne. Emilillä ei ole yhtään, eikä myöskään Oliverilla. Isoilla on parit viime vuotiset.

Monilla varmaan nukutaan pelkissä alushousuissa kesäisin?
Meillä pojat ei tykkää ja minustakin on kivempi kun on ihan oikeat pyjamat. Pojat tykkää vaihtaa illalla jo ajoissa pyjaman päälle kesät sekä talvet ja tarvittaessa heittää sitten paidan yöksi pois.
Shortsipyjamien alaosa on kuulemma rennompi ja mukavampi päällä kun pelkät bokserit.

Mutta törmäsin taas tuttuun ongelmaan. Mistä löydän kivoja kesäpyjamia? Pikainen vilkaisu nettikauppoihin ja tarjonta oli aika heikko. Ei oikein mitään kivoja..
Eikä tartteisi edes löytyä valmiita pyjamia, vaan jos jostain löytyisi edes ihanan ohuita trikooshortseja, joissa ei olisi paksua vyötäröresoria/kuminauhaa. Niihin sitten ostaisin edullisia hihattomia paitoja kaveriksi. Kukaan nähnyt missään?



Po.P:n siilipyjama on varmasti pakko ostaa, se on aivan ihana.
Riemulista bongasin Hatleyn ihonmyötäisiä pyjamia. Malli olisi kiva, mutta kuosit ei oikein miellyttäneet..



KappAhlin malliston kesäpyjamat oli ihan ok, mutta nämäkään ei ihmeemmin ihastuttanut..



Lindexin Bamse-pyjama olisi ihan söpö.
H&M:n dinot olisi taatusti pienen pojan pojan mieleen, ne voisin hänelle hakea jos muualta en löydä kivempia.

Miten teillä nukutaan kesäyöt?